"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Дени  Hug Мира е по-активна във връзката им наистина. Аз не съм гледала много турски сериали, но явно тук по подразбиране жената е слабата и трябва да се прави на недостъпна, скромна и т.н., а мъжът да тича след нея.  newsm78 Не мисля, че едно съвременно момиче на 20 години трябва да е такова.  Naughty Naughty Хубаво е да показват повече отворени, модерни, показващи емоциите си жени в сериалите.  Hug Аз без да съм феминистка някаква Naughty Naughty не смятам, че жената трябва да чака винаги мъжът да поема инициативата  Naughty обичам жени, които умеят да показват чувствата си като Мира  Heart Eyes тя винаги засиява като го види, хвърля му се на врата  Heart Eyes Heart Eyes дажнъъъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (явно самата Серенай е такава емоционална)  Heart Eyes Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy

# 76
Наде  Hug Hug Hug хубаво клипче на руска песен този път  Hug Hug как реши да ползваш руска музика?  Mr. Green Mr. Green

# 77
  • Стара Загора
Разбира се, Ани  Hug , далеч съм от мисълта, че Мира трябва да се държи като ощипана госпожица и да не показва нищо, но за мен в момента процеса е едностранен, тя сияе пък той спи, тя го търси прегръща го, говори му, той я гледа  Mr. Green Айде стига с тая броня, то се оказа че тази броня е някаква непреодолима, вечно на преден план тя  ooooh! Mr. Green Пасивен ми е Яман просто  Peace

# 78
Наде  Hug Hug Hug хубаво клипче на руска песен този път  Hug Hug как реши да ползваш руска музика?  Mr. Green Mr. Green

Мерси, Ани  Hug Hug Hug

И аз не знам просто като я чух ми хареса и викам хайде да направя едно клипче на тази руска песничка да има малко разнообразие  Peace Peace  bouquet

# 79
  • близо до брега на морето
Сериозно сте се заели с моите кардашимчета виждам  Mr. Green-Яман си е Яман-помага на всички. Човек на мига е-колко пъти е спасявал и помагал и на Мира (на семейството и даже, като се замислих, че той помага на цяла Тузла-даже и дедо Харика спаси.).А ако няма да има интриги и препятствия-няма да имаме сериял. И аз искам саде АШК и романтика-но сме объркали държавата-комшиите искат сълзи и драми-все пак първо се излъчва там и после на други места.Преди години се смеех на колежки, които гледаха филми и бяха влезли в роля.Казвах им , че не са добре-а какво стана сега-не могат да ме отлепят от компа и тв-то. (И съм плакала като съдрана на някой филми-то самите сцени като гледаш трябва да си от камък, че да не се трогнеш).Та така-да си дойда на думата-не смятам, че кардото ще се промени-такава му е ролята-да е кахраман и да помага на околните. Той за себе си май не му остава време да помисли - винаги има някой, на който да помага.В реала май не останаха такива кахрамани-затова като има нещо не довършено от Яман (спрямо Мира де )-Чатай действа и го завършва. Днес е дянят за профилактика и сега даже и ток няма-абе да вземам аз сако и да си отивам при кардашимите-ще им се нарадвам и на двамата.И са таман добре-корави и хубави-като ги гледам и съм без думи-направо No comment. Лек ден и после ша имаме вагонче яяяяяяя (виртуални прегръдки от абла)

# 80
Разбира се, Ани  Hug , далеч съм от мисълта, че Мира трябва да се държи като ощипана госпожица и да не показва нищо, но за мен в момента процеса е едностранен, тя сияе пък той спи, тя го търси прегръща го, говори му, той я гледа  Mr. Green Айде стига с тая броня, то се оказа че тази броня е някаква непреодолима, вечно на преден план тя  ooooh! Mr. Green Пасивен ми е Яман просто  Peace

Дени  Hug и аз съм на това мнение, но какво да се прави момчето не е свикнало на това имам предвид сигурно още не може да повярва, че е спечелил такова момиче като Мира той сам каза в 9 еп, че тя е комета която никога не е познавал и той ще се отпусне само малко време трябва да почакаме  Hug  bouquet

# 81
До довечера от мене, прияден ден ви пожелавам на всички  Hug Hug Hug
Аз отивам на училище пак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Чао прегръдки на всички   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 82
  • Яко в Матрицата...
Здравейте прекрасни  Hug Hug Hug

От рано сте подхванали Яманчи. И според мен образът му няма да се промени. На комшиите баш сега им трябват герои - ето един, че и çok yakışıklı Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако говорим сериозно - липсва ми динамиката на първите серии. Много се проточиха нещата... Мира е водещата във връзката им, опеделено. Малко повече активност от негова страна няма да му навреди, но да видим какво е измислила Едже ханъм Rolling Eyes
Дано днес да имаме повече материал за дискусии Joy И дано този път песента им се получи. В миналата серия не ме изкефика. Много високо вдигнаха летвата с предишните дуети.

# 83
  • между морето и небето
 HugДобър ден! Hug
Много сериозни дискусии сте подхванали от рано.На мен също би ми се искало да има повече действие,а не да ooooh!ни зариват с нови герои.Вярно на Яманчи му трябвало време да се отпусне,ама повече от половин година не беше ли достатъчно newsm78.Ендже малко се поолива с тъпченето на едно и също място  #2gunfire

# 84
  • между морето и небето
 #Cussing out И Хакан да вземе да натовари вече вагона,че много започна да ни разиграва  #2gunfire

# 85
Привет,прекрасни! Grinning
Наде,благодаря за клипчето,много е хубаво.Мислех да го сложа на падругите ако разрешиш. Grinning Ще му се изкефят много.
А иначе много ми хареса написаното до тук! Peace
Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy

Не бях взела предвид тази гл.т.Възможно е и това да е причина донякъде.Но пък Яман вече го приеха в тяхното миниобщество,освен Суде...Няма причина да се чувства неуверен и несигурен,особено пък по отн. на Мира и нейните чувства.И няма нужда от броня пред нея.Тя непрекъснато му доказва колко важен е той за нея. PeaceЗатова и аз смятам като Дени,че е негов ред да бъде по-инициативен,по-всеотдаен и да направи нещо мило и специално за нея,както каза Вени.А вместо това той какво? Crossing Arms-оставя Мира да си ходи сама,за да пази брат си. ooooh!  Rage
 NaughtyВярно,че ще е прекалено Мира да изревнува само заради едната грешна целувка и ако само това е причината е глупаво,дано да е само това! Praynig А не както каза Вени newsm78,че погледа му след това бил проява на събуден интерес към девойката...
Но и аз като Дени Hug искам раздвижване на атмосферата Laughing,да се вкара повече тяга в действието,в емоциите... ThinkingКой знае дали ще ни огрее,с тези забрани от СЕМ-а Laughing,а за малко страст може само да мечтаем.Общо взето в последните серии гледаме само  как Мира тича след Яман,тя го прегръща,успокоява,окуражава и т.н. ,а той само приема/наистина като даденост!/ нейната нежност и се отзовава,но не прави сам първата крачка към такива ласки. newsm78Ами смотаничък си ни е ,това  положението! Joy Дори и обещанието,което и даде да не я оставя никога сама след новата поява на Тан,го наруши на втория ден! Crossing Arms
Иска ми се Мира малко да се промени,да не е толкова мека и добричка,а да стане по-взискателна към Яман и да си припомни,че тя е принцесата,в крайна сметка Naughty,и той трябва да се бори за нея,а не обратно! Crossing Arms

# 86
  • Стара Загора
Хич не знам как ми дойде толкова рано сабах да вкарвам такива мисли  Mr. Green Mr. Green
Дано Хакан днес натовари, че довечера да има какво пак да дискутираме. Едже залита в двете крайности на образите на Яман и Мира, другите са представени по нормално 50/50 а Яман или е сърдит или се държи като смотльо - жена не виждал. Мира или е сладко лигаво любвеобвилна или глупаво детски ревнуща, само в техните образи няма баланс и не знаеш в какъв момент какво ще направят, което от една страна е хубаво, от друга не  Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе искам раздвижване при тях и не говоря само за секс  Naughty Naughty има си и други начини  Mr. Green Mr. Green
Отивам на тръстиката до довечера  Hug Hug Hug

Вики  Hug Hug Габи  Hug Hug Наде  Hug Hug

# 87
Дени  Hug Мира е по-активна във връзката им наистина. Аз не съм гледала много турски сериали, но явно тук по подразбиране жената е слабата и трябва да се прави на недостъпна, скромна и т.н., а мъжът да тича след нея.  newsm78 Не мисля, че едно съвременно момиче на 20 години трябва да е такова.  Naughty Naughty Хубаво е да показват повече отворени, модерни, показващи емоциите си жени в сериалите.  Hug Аз без да съм феминистка някаква Naughty Naughty не смятам, че жената трябва да чака винаги мъжът да поема инициативата  Naughty обичам жени, които умеят да показват чувствата си като Мира  Heart Eyes тя винаги засиява като го види, хвърля му се на врата  Heart Eyes Heart Eyes дажнъъъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (явно самата Серенай е такава емоционална)  Heart Eyes Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy
Напълно съм съгласна. И аз много харесвам Мира, точно поради тези причини и заради нейната категоричност. Дени и ти си права, че сякаш напоследък инициативата е в нейни ръце, но те просто са различни. Мира е по-любвеобилна, по-открита и спонтанна, а Яман е по-сдържан, по-недоверчив и неуверен, сякаш все още не се чувства на мястото си в Тузла. Вярно е, че тя засиява и се втурва към него, когато го види, но пък той винаги я прегръща толкова силно и също категорично показва, че тя е неговото момиче. Освен това, когато Яман става малко по-настъпателен, Мира дава заден. Още се напасват според мен. Мира непрекъснато му показва любовта си с дребните, ежедневни неща, с милувките си, с блесналите си очи, с подкрепата си, а Яман е твърдото рамо, на което тя може да се опре и той винаги и независимо от всичко би обърнал света заради нея.
А иначе и на мен ми се иска да има вече някакво раздвижване  Peace

# 88
Някой ще може ли да ми смали картинка,защото аз не мога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Сериозно сте се заели с моите кардашимчета виждам  Mr. Green-Яман си е Яман-помага на всички. Човек на мига е-колко пъти е спасявал и помагал и на Мира (на семейството и даже, като се замислих, че той помага на цяла Тузла-даже и дедо Харика спаси.).А ако няма да има интриги и препятствия-няма да имаме сериял. И аз искам саде АШК и романтика-но сме объркали държавата-комшиите искат сълзи и драми-все пак първо се излъчва там и после на други места.Преди години се смеех на колежки, които гледаха филми и бяха влезли в роля.Казвах им , че не са добре-а какво стана сега-не могат да ме отлепят от компа и тв-то. (И съм плакала като съдрана на някой филми-то самите сцени като гледаш трябва да си от камък, че да не се трогнеш).Та така-да си дойда на думата-не смятам, че кардото ще се промени-такава му е ролята-да е кахраман и да помага на околните. Той за себе си май не му остава време да помисли - винаги има някой, на който да помага.В реала май не останаха такива кахрамани-затова като има нещо не довършено от Яман (спрямо Мира де )-Чатай действа и го завършва. Днес е дянят за профилактика и сега даже и ток няма-абе да вземам аз сако и да си отивам при кардашимите-ще им се нарадвам и на двамата.И са таман добре-корави и хубави-като ги гледам и съм без думи-направо No comment. Лек ден и после ша имаме вагонче яяяяяяя (виртуални прегръдки от абла)

Peace Peace Peace

Рени,   Hug как мина нощната смяна?  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт