"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 120

И Яманко не се притеснява да си я прегръща и целува Мира пред другите, че даже и пред киселия поглед на Судето  Mr. Green, но наистина, когато са насаме и се отпусне, става различен - на първата им самостоятелна вечеря, в хотела в Измир, в планината. А като си спомня чувствения танц в бара и после колко беше нежен Яман сутринта като се събудиха в едно легло, мисля, че награбването ще им се получи страхотно.  Peace Стига да решат да ни покажат нещо  Whistling

Peace Peace Peace  Whistling Whistling

# 121
# 122
Честито Благовещение и честит рожден ден на най-добрия баща на света !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
# 124
Нещо ядосан изглежда Яманко.  Thinking Сигурно е огладнял  Whistling
Илина, честит празник. Да е жив и здрав баща ти  baloni

# 125
Илина, честит празник. Да е жив и здрав баща ти  baloni

Тъкмо е щял да ходи да яде и се е сетил, че Ивето не му дава   hahaha hahaha hahaha

Илина да ти е жив и здрав таткото!   bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 13:18 от Ани (Aniska)

# 126

Тъкмо е щял да ходи да яде и се е сетил, че Ивето не му дава   hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 127

И Яманко не се притеснява да си я прегръща и целува Мира пред другите, че даже и пред киселия поглед на Судето  Mr. Green, но наистина, когато са насаме и се отпусне, става различен - на първата им самостоятелна вечеря, в хотела в Измир, в планината. А като си спомня чувствения танц в бара и после колко беше нежен Яман сутринта като се събудиха в едно легло, мисля, че награбването ще им се получи страхотно.  Peace Стига да решат да ни покажат нещо  Whistling

Peace Peace Peace  Whistling Whistling

Да, напоследък взе да се отпуска Яманчи  Joy Joy Пред Серез я гушка, пред Кенан и пред Судето даже  hahaha hahaha hahaha
И само като чуе, че Мира вика Сафари и подскача все едно той е кучето и него викат  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 13:38 от Ани (Aniska)

# 128

И само като чуе, че Мира вика Сафари и подскача все едно той е кучето и него викат  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 129
Кво ли стана със записите, които чакаха на 25-и?  newsm78 newsm78
И аз като Мими никак не се интересувам от политика, а сега заради едното награбване, чак в комшийската си вра носа   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 130
И аз като Мими никак не се интересувам от политика, а сега заради едното награбване, чак в комшийската си вра носа   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha клюкарка  Mr. Green Mr. Green те и да излезнат записи нищо няма да се промени  ooooh!

Ако има нещо ново голямото кардо на Мими веднага ще го отрази  Mr. Green виж малкото даже няма да разбере  hahaha hahaha

# 131

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 132

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама и Сафари вече си знае пътя. Научиха го/я, че двора на Серез е мястото за разходка  hahaha hahaha hahaha Пък после се чудим какво събира Яманко в дъжда  Mr. Green Mr. Green

# 133

Добро утро на всички  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира дано ви хареса...   bouquet  bouquet  bouquet
newsm10 newsm10 newsm10

# 134

Общи условия

Активация на акаунт