"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 910
  • 742
  •   1
Отговори
# 450

Тя Ада сигурно изобщо не може да пее  Crossing Arms, нито билярд да играе  Crossing Arms, нито кекс да прави  Crossing Arms, нито лимонада  Crossing Arms, пък кой знае палачинките палачинките и колко са грозни  Crossing Arms и си няма куче  Crossing Arms и не е никаква Комета  Naughty, а някакъв си "остров"  Whistling

Ревност ли долавям
 Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Sick Че как, аз и заради Мира го ревнувам  Naughty Ако се сближи с някоя друга, все едно и на мен изневерява.  smile3516
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Снощи наистина ми се развали настроението от фрагмана и озета  ooooh! ooooh! Луда работа  ooooh! ooooh!

Не ми се мисли ако Ча изневери на Сери кво ще последва
 Joy Joy Joy
ooooh! И на мен не ми се мисли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ShockedВъххх,много задълбахте в тази тема!Ще има гудбай форевър. Peaceно не мисля,че ще се стигне до там.   ThinkingА аз от снощи не мога да си избия от главата онова другото съмнение... Sad

Joy Joy Joy Joy стигнат ли до там да си изневеряват  Joy Joy Joy остави тази работа  hahaha hahaha hahaha чакайте сега да видим какво ще стане в сериала, пък в реала те ще оправят  hahaha hahaha hahaha

За цигарата - най-най-нормална цигара си беше  Naughty Naughty Naughty Naughty Моля, моля  Mr. Green Чачко да не е малоумен на сета да пуши други цигари????  Naughty Naughty Naughty

# 451

Тя Ада сигурно изобщо не може да пее  Crossing Arms, нито билярд да играе  Crossing Arms, нито кекс да прави  Crossing Arms, нито лимонада  Crossing Arms, пък кой знае палачинките палачинките и колко са грозни  Crossing Arms и си няма куче  Crossing Arms и не е никаква Комета  Naughty, а някакъв си "остров"  Whistling

Ревност ли долавям
 Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Sick Че как, аз и заради Мира го ревнувам  Naughty Ако се сближи с някоя друга, все едно и на мен изневерява.  smile3516
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Снощи наистина ми се развали настроението от фрагмана и озета  ooooh! ooooh! Луда работа  ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy
ooooh! И на мен не ми се мисли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ShockedВъххх,много задълбахте в тази тема!Ще има гудбай форевър. Peaceно не мисля,че ще се стигне до там.   ThinkingА аз от снощи не мога да си избия от главата онова другото съмнение... Sad

Joy Joy Joy Joy стигнат ли до там да си изневеряват  Joy Joy Joy остави тази работа  hahaha hahaha hahaha чакайте сега да видим какво ще стане в сериала, пък в реала те ще оправят  hahaha hahaha hahaha

За цигарата - най-най-нормална цигара си беше  Naughty Naughty Naughty Naughty Моля, моля  Mr. Green Чачко да не е малоумен на сета да пуши други цигари????  Naughty Naughty Naughty

newsm17 newsm10  Joy

# 452
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug

Добър ден!

Четох, четох, ...и пак четох, ама имам празноти
Вики,
Цитат
А аз от снощи не мога да си избия от главата онова другото съмнение... Sad
моля те, разясни ми  newsm78. пропуснала съм ...клю, клю...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От ЯМира в реала ли се пренесохте?  Crossing Arms Аз си чакам неоспоримите доказавелства и чак тогава ще ги мисля Ча и Сери

# 453
Hug Hug Hug

Добър ден!

Четох, четох, ...и пак четох, ама имам празноти
Вики,
Цитат
А аз от снощи не мога да си избия от главата онова другото съмнение... Sad
моля те, разясни ми  newsm78. пропуснала съм ...клю, клю...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От ЯМира в реала ли се пренесохте?  Crossing Arms Аз си чакам неоспоримите доказавелства и чак тогава ще ги мисля Ча и Сери

Габи  Hug

# 454
  • между морето и небето
Разбрах, или поне така си мисля  Naughty.
Става въпрост за свита цигара ли? Че те тук са много популярни 3:1. И мъж ми си свива понякога, но не е задължително да са подкрепени  Naughty макар че често се случва  ooooh!

# 455
Разбрах, или поне така си мисля  Naughty.
Става въпрост за свита цигара ли? Че те тук са много популярни 3:1. И мъж ми си свива понякога, но не е задължително да са подкрепени  Naughty макар че често се случва  ooooh!
Да Peace,само че изглеждат малко... newsm78странно.Както и да е! smile3505

# 456

Нормална си е, вярно,  Peace просто отстрани изглеждат странно.  Mr. Green Наистина трябва да е превъртял на сета, на улицата, посред бял ден, докато върви делото му, да запали весела цигарка  Mr. Green Mr. Green

# 457
Във Вики върви 21-и епизод.   Peace  Да не губим надежда Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А тоя е краднал превода на Лили  
ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://vbox7.com/play:f0b9ba63e0

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 11:25 от ivva

# 458
Във Вики върви 21-и епизод.   Peace  Да не губем надежда Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А тоя е краднал превода на Лили 
ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://vbox7.com/play:f0b9ba63e0
Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Ха дано и другите тръгнат  Praynig Praynig Praynig

# 459

Загледах се в тази снимка. На пейката не са ли седнали Ча и Сери  Mr. Green Mr. Green

# 460
  • между морето и небето

Нормална си е, вярно,  Peace просто отстрани изглеждат странно.  Mr. Green Наистина трябва да е превъртял на сета, на улицата, посред бял ден, докато върви делото му, да запали весела цигарка  Mr. Green Mr. Green

Може да е забранено на сета да се пуши, и в някоя пауза тайничко да си дърпа по-малко. Подкрепени или не избора си е негов  Naughty

# 461

newsm10 newsm10 newsm10

# 462
  • между морето и небето
 HugБризче  Hug, поздравленията за стиховете, с които внасяш повече емоции в темата ни.

# 463
Хелоууу,дами   Flutter Flutter Flutter

изчетох ви  Hug Hug Hug престрелки засега няма,ама до кога  newsm78 newsm78 newsm78
Харесва ми,че Еджето отвори бутилката и изкара духа оттам,ама само да не задълбае надълбоко  Naughty Naughty Naughty

Тази фотка ми навя една странна мисъл  Thinking Thinking Thinking ако наистина Яманко заблее по Ада,каква позиция ще заеме Ендер  Sad Sad Sad Sad 
Тя обича Мира и вече й съдейства веднъж за Яман,ама тука вече става въпрос за сестра й  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464

В него ми е надеждата за Ада  Stop Stop Stop мисля,че са си лика прилика,еднакво лигавени от майките си и недолюбвани от бащите-демек с едни комплекси за избиване  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
тамам  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт