"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • близо до брега на морето
#Cussing out #Cussing out #Cussing outщо бият голямото беееееее newsm45

# 557
Вики  Hug Hug Hug

Ама сладури нашите бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Мира песента й се е получила,Яман направо ще я изяде с поглед  Wink Wink Wink
Обачеее...абито май са му налетели  Thinking Thinking Thinking

# 558
Вики  Hug Hug Hug

На Мира песента й се е получила,Яман направо ще я изяде с поглед  Wink Wink Wink
Много хубаво пее Серенай.
Ама какво се случва  newsm78 Мира прегръща и целува Яман  Thinking Ще се карат ли, ще се обичат ли  Thinking Я да вземат да се разберат, че и ние да знаем кого да стреляме.  Whistling Mr. Green

# 559

А пък Крачолко къв ръбчо  #Crazy #Crazy #Crazyегати прическата са му направили  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
Здравейте момичета  Embarassed, ще се спукам от бач  Tired ,нямам време да седна 2 мин на компа,направо ми се иска да спра часовниците някой ден  Confused,хайде да не се оплаквам...
Ааа вагонче,мног тъжни лица и насълзени очи  ooooh! ooooh! ooooh!,тежък епизод ни чака май  Tired,а Мирка как хубаво си пее  Heart Eyes,Крачолчо-ядосан ми се вижда  Thinking,а батко Кенан в какво и кога успя да се замеси  Rolling Eyes
Айде да идва петък вечер  Flutter
Лили
Скрит текст:
И аз харесвам много Ча в ПЕ и самия филм ми харесва,не знам защо го спряха,дори ме е яд  Naughty!
Ани и Лилимерси за превода на озета   bouquet

# 561

Цитат на: Niky Kotceva link=topic=772612.msg278 :whistle:01960#msg27801960 date=1395850754
Вики  Hug Hug Hug

Хаканчо сигурно се е стреснал от вчерашните протести и е товарил предсрочно. Joy Joy Joy
Мира пее разкошно, Whistling това хем е соло,хем е почти акапелно! Whistling И на тази трудна мелодия толкова чисто успява да пее,има талант момичето. Peace  А Яманко я гледа като хипнотизиран. Joy
Много харесвам такива решителни мацки,как само си го маркира,че е неин. Mr. Green
 Crossing ArmsВиж ти,как една нищо и никаква Еда раздвижи въздуха и събуди страстите!!! smile3508
Вени, newsm78доколкото помня Мариса се опиташе в един аналогичен момент/с Териса/ да прелъсти Раян? Laughing

ShockedТези пък откъде се взеха, че и ступаха Кенан?! ooooh!

# 562
Вики  Hug Hug Hug

Много хубаво пее Серенай.
Ама какво се случва  newsm78 Мира прегръща и целува Яман  Thinking Ще се карат ли, ще се обичат ли  Thinking Я да вземат да се разберат, че и ние да знаем кого да стреляме.  Whistling Mr. Green

Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Или ще се извиняваме  Whistling Whistling Whistling

Вики, благодаря за корабчето  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Много хубаво корабче,  Crazy хубава песен и страхотно изпълнение на Сери.  Hug Hug И Ча   Grinning Crazy Crazy Crazy
Много хубав Ча...  Crazy Crazy Crazy
Мира все пак ме е послушала  Naughty  Joy Joy Joy  и е вкусила устните прекрасни.  Heart Eyes Heart Eyes
Готин Крачолчо крачи в гаража,  Crazy Crazy  но май той е поръчителя на боя на абито.  Mr. Green Mr. Green
Ада е ясна - разбира всичко и първо се вбесява на Крачо, а после го моли да я заведе при Ендер.
И пак пеещата Мира и влюбения поглед на Яман.... Crazy Crazy
Но кавга ще има.  Naughty  Whistling После, когато Яманко тръгне да помага на Ада. Mr. Green Mr. Green

Дани,   Hug Hug Hug

# 563
Привет Hug Hug Hug Hug

Уаоооооо, Мира пее много хубаво, беееееееее!

И Чаатай, опсссс пардон Яман  как влюбено я гледа!

ВикиHug Hug Hugблагодаря за второто вагонче..

Сега отивам да ви чета и след малко ще се върна..

ГабиHug Hugмиличка, честит празник! Бъде жива и здрава!

# 564
Лили,  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy

# 565
# 566

# 567
# 568
Ивче,ако наистина Крачо е замесен в побоя на голямото кардо ша го гърмя с кеф Mr. Green.Пък ако разбере кардото-не ми се мисли не мой го спрат Mr. Green Hug Hug Hug

# 569

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Супеер пее Мирката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и песента е мноооого хубава и Яманчи я гледа чооок татлъъъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт