"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Kaк да му се сърдиш като те гледа така?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И на нея какво ли и казва: Не можеш да ми се сърдиш, аз съм неотразим и прекрасен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 586
  • Варна

Ако е така, както изглежда, и аз се включвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Може Кенан да е настъпал Крачола и да му е объркал бизнес плановете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Габи, Крачо сам си е виновен- като ходи с къси крачолки и Яманко не може да го застъпи, е, ми налага се да го настъпи по мазола. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз пък смятам че пердаха, дето ще го изяде Орки е заради акцията срещу Кен. Thinking Не зная с какво голямото кардо на Мими е засегнало Крачо ама ми се струва, че затова има такава наказателна акция. newsm78  В този ред на мисли дали Кен все пак не се е изрепчил на Орки точно заради Яманчи- нали каза на Гирай нещо от сорта, че щом е враг на братлето значи е и негов враг. Naughty

# 587
Привет Hug Hug Hug Hug

Уаоооооо, Мира пее много хубаво, беееееееее!

И Чаатай, опсссс пардон Яман  как влюбено я гледа!

ВикиHug Hug Hugблагодаря за второто вагонче..

Сега отивам да ви чета и след малко ще се върна..

ГабиHug Hugмиличка, честит празник! Бъде жива и здрава!

Лилиии  Hug Hug Hug на моменти човек се обърква  Joy Joy кой кого гледа  Mr. Green Mr. Green Дано успяват да излезнат от роля  Heart Eyes и дано Серенай не е ревнива като Мира  Joy Joy Joy

# 588
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама, Иве, акъв хубав Ча си наслагала, че искам всичко да повторя  Crazy Crazy Crazy Crazy Че и Крачолчо се мъдри тук-там  Crazy Crazy

# 589

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Супеер пее Мирката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и песента е мноооого хубава и Яманчи я гледа чооок татлъъъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

След тия песни и погледи може и до 5 сутринта да са снимали, ама после не са спали  Mr. Green Mr. Green

# 590
# 591
Ивче,ако наистина Крачо е замесен в побоя на голямото кардо ша го гърмя с кеф Mr. Green.Пък ако разбере кардото-не ми се мисли не мой го спрат Mr. Green Hug Hug Hug

Гърми,  Mr. Green те куршуми не го ловят
  hahaha hahaha hahaha hahaha
newsm47 newsm47
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 592
Ама, Иве, акъв хубав Ча си наслагала, че искам всичко да повторя  Crazy Crazy Crazy Crazy Че и Крачолчо се мъдри тук-там  Crazy Crazy

Вени Hug HugИвче Hug Hug

Да, много ни е красиво момчето, но защо е така замислен и разтревожен..Ако тази Едже пак му натовари на главата сума ти дертове, ще я гърма до припадък, да знаете.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А относно побоя над Кенан аз си мисля, че това е част от рискованата игра, която той ще планира..Може би уж ще спасява някого или нещо друго, но при него казано и действия май няма да се припокриват..

# 593

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Супеер пее Мирката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и песента е мноооого хубава и Яманчи я гледа чооок татлъъъ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

След тия песни и погледи може и до 5 сутринта да са снимали, ама после не са спали  Mr. Green Mr. Green
Не са,не са  Stop Stop Stop Ча е довършвал каквото трябва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
Ама, Иве, акъв хубав Ча си наслагала, че искам всичко да повторя  Crazy Crazy Crazy Crazy Че и Крачолчо се мъдри тук-там  Crazy Crazy

И него повтори  newsm47 newsm47

# 595
Скрит текст:
Здравейте и от мен! Hug Hug Hug

Лили, благодаря за преводите  bouquet  bouquet  bouquet
Иве, страхотни стихове! И в уникален унисон с настроението от фрагмана и озета  bouquet  bouquet  bouquet
Габи, честит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

От както го прочетох, си мисля само за последния абзац - само Яман ще е до Ада... Та кой по-добре от Яман може да я разбере! И тя изведнъж попада сред абсолютно непознати, някои от които не я приемат и открито го заявяват, включително и Мира. Появява се някакъв нов баща, сестри... Сервират й че животът, с който е живяла 18 години е една голяма лъжа. И точно майка й е тази, която я е лъгала.  Все неща, с които Яман се сблъска и раните са все още пресни. Знаем какъв е Яман - готов да се притече на помощ дори и на отявлените си врагове - спаси АШК от смърт, тогава когато дъщерите му го изоставиха... Би било немислимо да остане безучастен към драмата на Ада, нямаше да е Яман-кахраман, когото обичаме!

Но за мен нещата ще са абсолютно невинни, поне в тази серия Яман ще е чист като сълза, както вече писах Joy Joy Joy И предчувствам, че ще има яка стрелба по Едже и Мира hahaha hahaha hahaha

Рени,  Hug Hug  newsm10 newsm10 newsm10
Само ти май ме разбра,   Hug  Laughing  другите се подразниха
 Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Аз не казвам Яман да не помага на Ада или на който и да е друг  Naughty Naughty но да забрави,ч е може да спаси света  Naughty Naughty Naughty Мен ще ме ядоса, ако наистина остави Мира да си ходи, пък той остане с Кенан  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и ако прояви някакъв интерес към Ада наистина  Naughty Naughty Naughty не се връзва с така показаните досега силни чувства към Мира  Naughty Naughty Ако е само да я спасява - добре, но иначе  Naughty Naughty Naughty Крачола да я утешава Ада  smile3534 smile3534 smile3534

КрачАда  newsm18 КрачАда newsm18  КрачАда newsm18

Вижте как мисля за Крачо  Party Party Party
newsm10
И аз не съм против това Яман да помага на Ада, и да я изслушва, и да й съчувства, и да я подкрепя и каквото ще да прави, но да не държи Мира настрана, както направи, докато разрешаваше проблемите на Айше и се оплиташе в интригите на Лейля.  Naughty То се е видяло, че нашият герой е слънчице, което трябва да огрее навсякъде и Мира го е приела, не мрънка, не се оплаква, винаги е до него. Но Яман да не забравя, че тя е неговото момиче, да разбере нейните страхове и да се погрижи да ги разсее.  Naughty А не да приема за даденост, че тя винаги ще е до него, докато той спасява света.  Whistling Колкото и силно да я обича, трябва и да й го казва и показва.  Peace
Ако пък се загледа в Ада, не бих го обвинявала. Все пак накои неща са извън нашия контрол, но ще ми е много криво и мъчно за голямата любов.  Peace
Оффф все се заричам да не коментирам преди да е минала серията, ама ... ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Вени, изказала си и моите мисли, затова аз няма да си  правя труда да се повторя, но наистина общуването при една двойка е много важно..Човек не трябва да споделя с любимия  само щастливите и хубавите мигове, трябва да споделя с него и лошите си моменти, страховете, съмненията си, решенията си.. Да се надяваме, че този път Яман ще обясни на Мира защо е решен да помага на Ада..Така както обясни на Седеф, че той се чувства отговорен за всеки член от това семейство и че им е задължен до гроб..

# 596
  • Варна
Опссссссссссссс, Габи,  ха честит имен ден и от мен!
ама хич не го приемам да е днес, бре #Crazy край мен един куп Габита и все си празнуваме на Гергьовден! амааа ти да си жива и здрава и да ти носи само хубави преживявания името ти, пък на Гергьовден пак да почерпиш! Joy Joy Joy Joy

# 597
# 598

Ни Ада, ни Мира,  Mr. Green  Кенан е.   Whistling

# 599
Скрит текст:
Ани,благодаря за видеото с песента..

Ето и превода й:

Ако целият в пот се събуждаш всяка вечер.
Ако самотата като твоя любима
в целия си ръст се е сгушила в скута ти..
Ако за щяло и нещяло се мокрят клепачите ти със сълзи.
Ако вече си започнал по-често да си спомняш за майка си,
че дори и да я разбираш.
Ако се чувстваш рано забравен,самотен,
със сърце, захвърлено като смачкано писмо.

То тогава прегърни детето в себе си.
То ще ти разкаже за човека.

Хората са грешни..
Езиците са грешни..
Това е един  епохален пожар.
Целият свят е грешен.
Никой от нас не е невинен!

Скрит текст:
Мими, твоето голямо кардо също е много шекер..И мисля, че той ще остане в Тозлудере и ще помага на товето малко кардо. Така отговорих и на анкетата май, но трябва да отида да си сложа своя глас..Когато Гирай му разказваше за Оркун и онова, което иска да прави в Тозлудере Кенан каза: Щом той се дразни от моя брат, тогава и аз ще се дразня от него..Демек, който закача моя брат, ще си има работа с мен..Аз ненапразно писах тогава, че брат брата не храни, ала си го брани..

Бризче Hug Hug Hug, Ивче Hug Hug Hug, къзларррррррр, нямам думи да изкажа възхищението си от вас..Каква е тази ваша муза! Цяло чудо е!

Бризче, ние скришом ще си храним нашето момче, защото той се нуждае от енергия.. smile3503 smile3503 smile3503

Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

Много правилно  Peace Никой не е невинен  Naughty Naughty Naughty

Обаче Яманчи почти получи дежавю  hahaha hahaha Мира явно, когато е наранена иска да пее  Mr. Green Той затова този път се е нерадил там с китарата  Heart Eyes Heart Eyes за да не го пратят пак в Тозлудере  Naughty Naughty Naughty
hahaha hahaha hahaha hahaha Вярно, реши, че е по-безопасно да й свири.  Crazy
Мира пее и когато е щастлива и когато е наранена и когато мечтае за Яман  Heart Eyes Heart Eyes Ама който го може си го може. Докато гледах фрагмана и на мен ми запърхаха пеперуди в стомаха, пък не знам на хората, които са там и я слушат на живо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт