"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...
Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Чакаме да ни поканят на сватбата  Party Party Party Party Ивето трябва да е почетен гост, че ги разконспирира отдавна  hahaha hahaha hahaha

Аз на тая сватба няма да ходя.  Crossing Arms Crossing Arms  Ревнувам  #Cussing out Mr. Green Mr. Green
И изобщо не съм споменавала такова продължение   Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10

# 691
Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Чакаме да ни поканят на сватбата  Party Party Party Party Ивето трябва да е почетен гост, че ги разконспирира отдавна  hahaha hahaha hahaha

Аз на тая сватба няма да ходя.  Crossing Arms Crossing Arms  Ревнувам  #Cussing out Mr. Green Mr. Green
И изобщо не съм споменавала такова продължение   Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10

hahaha hahaha hahaha hahaha може да отвлечем младоженеца  Joy Joy Joy но после как ще си го делим  ooooh! ooooh! ooooh! не знаааааааааааааам  Joy Joy Joy

# 692
  • между морето и небето

Мен само да ме поканят - хич и не се замислям - отивам  newsm68

# 693
  • Стара Загора
Къзлар  Hug Hug

Второто ремарке, чок татлъ и музикалничко. Почти е ясно, че няма да има скандал следващата серия, но ще е нагорещена  Heart Eyes Heart Eyes
Аз смятам, че и аз ще гърмя по Яман този път  newsm78 Стига го е играл кахраман, искам да го видя любовник  Heart Eyes Heart Eyes

# 694
Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

Аз на тая сватба няма да ходя.  Crossing Arms Crossing Arms  Ревнувам  #Cussing out Mr. Green Mr. Green
И изобщо не съм споменавала такова продължение   Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Мен само да ме поканят - хич и не се замислям - отивам  newsm68

Никаква покана няма да чакаме  Naughty Naughty направо заминаваме неканени  Joy Joy Joy те Яман и Мира как се натресоха на сватбата на онези хора?  hahaha hahaha

А вижте една фенка какво е сложила и е писала: Понякога ми идва да направя точно това  hahaha hahaha hahaha вързания трябва да е Чачко  hahaha hahaha

# 695
  • Стара Загора
Габиии  Hug Hug честит имен ден, мила. Бъди здрава, щастлива и много обичана. Много късмет и сбъднати мечти  newsm51 newsm51

# 696

ами мъж е все пак  Heart Eyes Heart Eyes макар и малко смотаничък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10
Мира си го харесва смотаничък. Пък и едва ли някоя друга би го върнала  Crazy Crazy Crazy

Има много дето биха го върнали в сегашния му вид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green но ние не сме от тях  Joy Joy Joy

# 697
  • между морето и небето

newsm10

hahaha hahaha hahaha hahaha може да отвлечем младоженеца  Joy Joy Joy но после как ще си го делим  ooooh! ooooh! ooooh! не знаааааааааааааам  Joy Joy Joy

Аз с удоволствие бих го взела:  Мими за брат, аз - за зет  Shocked

# 698
Къзлар  Hug Hug

Второто ремарке, чок татлъ и музикалничко. Почти е ясно, че няма да има скандал следващата серия, но ще е нагорещена  Heart Eyes Heart Eyes
Аз смятам, че и аз ще гърмя по Яман този път  newsm78 Стига го е играл кахраман, искам да го видя любовник  Heart Eyes Heart Eyes

Дениии  Hug Hug любовник към края на сезона  Joy Joy Joy засега само кахраман  Peace

# 699
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug Дениии,   bouquet

# 700

А вижте една фенка какво е сложила и е писала: Понякога ми идва да направя точно това  hahaha hahaha hahaha вързания трябва да е Чачко  hahaha hahaha

Току що го гледах и точно това си мисляяяяя.... Mr. Green Mr. Green
И ако го грабнем, ей так ще го делим hahaha hahaha hahaha

# 701

Току що го гледах и точно това си мисляяяяя.... Mr. Green Mr. Green
И ако го грабнем, ей так ще го делим hahaha hahaha hahaha

вързан със стола ли ще си го менкаме?  hahaha hahaha hahaha вземе да избяга  Joy Joy Joy

# 702
Аз още не съм заспала.....луд умора нЕма..... Party   PartyИ аз го искам..... smile3506

# 703
  • между морето и небето

Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

Аз на тая сватба няма да ходя.  Crossing Arms Crossing Arms  Ревнувам  #Cussing out Mr. Green Mr. Green
И изобщо не съм споменавала такова продължение   Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Мен само да ме поканят - хич и не се замислям - отивам  newsm68

Никаква покана няма да чакаме  Naughty Naughty направо заминаваме неканени  Joy Joy Joy те Яман и Мира как се натресоха на сватбата на онези хора?  hahaha hahaha

Ани, ти си по на ти с турския, гледай да не пропуснеш датата и веднага ми пращаш хабер.

# 704
  • между морето и небето
Аз още не съм заспала.....луд умора нЕма..... Party   PartyИ аз го искам..... smile3506

вързан за стола ?!

Общи условия

Активация на акаунт