"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 833
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Ада.... fight fight fight fight   За ОркунЧ.....на всички ви е ясно.... Mr. Green Оффффф......имам лошото усещане,че този път безценното ми ще ме ядоса...... ooooh! Ама да  не дърпаме дявола за опашката..... Naughty.....да почакаме и да видим...... CrazyВени..... Hug Hug Hug Hug

Оффф Бойче и аз мисля, че безценното ни Яманче този път ще ни ядоса почти всички  Crossing Arms без абла Мими и Ивето  hahaha hahaha hahaha

Я сус.  Mr. Green Mr. Green  И Рени  Naughty Hug Hug

Иве Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Ей го, сълзица  Crazy Crazy Crazy

красива сълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не е много чиста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани, мило, сълзица си е Яманчи, от най-чистите... Виж за Ча не съм много сагурна hahaha hahaha hahaha hahaha

И за протокола, и аз като Габи чакам доказателства, тези не ме убеждават. Naughty Този видял, онзи чул - на лице нищо компроментиращо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 676
  • между морето и небето
 Hug Hug HugДжанъм,  Hug Hug Hug
Прегръщам ви силно  Heart Eyes. Много ви благодаря за хубавите пожелания!
Дано всеки ваш ден е изпълнен с усмивки, щастливи моменти и любов! Обичайте и бъдете обичани!

Скрит текст:
Цитат
ама хич не го приемам да е днес, бре #Crazy край мен един куп Габита и все си празнуваме на Гергьовден! амааа ти да си жива и здрава и да ти носи само хубави преживявания името ти, пък на Гергьовден пак да почерпиш!
Naughty Така пише в интернет и бг мама. Аз го приемам за имен ден, защото Габриела идва от архангел Габриел/Гавраил, макар че празнувам и на Гергьовден  Peace. разбира се , че ще ви почерпя.

# 677
Ада.... fight fight fight fight   За ОркунЧ.....на всички ви е ясно.... Mr. Green Оффффф......имам лошото усещане,че този път безценното ми ще ме ядоса...... ooooh! Ама да  не дърпаме дявола за опашката..... Naughty.....да почакаме и да видим...... CrazyВени..... Hug Hug Hug Hug

Оффф Бойче и аз мисля, че безценното ни Яманче този път ще ни ядоса почти всички  Crossing Arms без абла Мими и Ивето  hahaha hahaha hahaha

Я сус.  Mr. Green Mr. Green  И Рени  Naughty Hug Hug

Иве Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Ей го, сълзица  Crazy Crazy Crazy

красива сълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не е много чиста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани, мило, сълзица си е Яманчи, от най-чистите... Виж за Ча не съм много сагурна hahaha hahaha hahaha hahaha

Чачи със сигурност не е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green но пък не е и лошо момче  Joy Joy просто стъпва накриво понякога  Mr. Green кой не го е правил?  Hug Hug Hug

# 678
Hug Hug HugДжанъм,  Hug Hug Hug
Прегръщам ви силно  Heart Eyes. Много ви благодаря за хубавите пожелания!
Дано всеки наш ден е изпълнен с усмивки, щастливи моменти и любов! Обичайте и бъдете обичани!

Скрит текст:
Цитат
ама хич не го приемам да е днес, бре #Crazy край мен един куп Габита и все си празнуваме на Гергьовден! амааа ти да си жива и здрава и да ти носи само хубави преживявания името ти, пък на Гергьовден пак да почерпиш!
Naughty Така пише в интернет и бг мама. Аз го приемам за иман ден, защото Габриела идва от архангел Габриел/Гавраил, макар че празнувам и на Гергьовден  Peace. разбира се , че ще ви почерпя.

на Гергьовден ще ти честитим отново  Hug Hug Hug Hug

# 679

Предния път след като я спаси от Тан имахме истинската целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тя може направо да си е била и първата им реална  Mr. Green или поне една от първите  Mr. Green Mr. Green

Peace Да, там някъде се налазиха Mr. Green Mr. Green

Как ги усети  Joy Joy Joy Joy Обаче от тогава взеха да си се целуват само в реала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Знам ги тези неща. Искаш ли да се обзаложим?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обзалагай се с Ани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

НИКОГА  Naughty Naughty Naughty Naughty аз вече вярвам на всичко, което каже Ивето  hahaha hahaha hahaha Щом казва, че някъде по време на тези серии е станала работата - ОК  Hug Hug Hug Hug

Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

# 680
# 681
  • между морето и небето

Ани, да не ме предаде? Аз ще си чакам неопровержимите доказателства  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Габи,   Hug ти пък кво си се запънала кат магаре на мост?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Нищо не губиш, признай си вече....
Whistling Whistling

hahaha hahaha hahaha ще да е от зодията

Рени,  newsm10

# 682
  • Яко в Матрицата...
Да се самоцитирам Mr. Green

И за протокола, и аз като Габи чакам доказателства, тези не ме убеждават. Naughty Този видял, онзи чул - на лице нищо компроментиращо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вени - чак сватба не, поне прегрътка, хванати за ръка, нещо по-убедително от тази пенсинерска вечеря със супата и снимки в кола.

# 683
  • Яко в Матрицата...

Габи,   Hug ти пък кво си се запънала кат магаре на мост?  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Нищо не губиш, признай си вече....
Whistling Whistling

hahaha hahaha hahaha ще да е от зодията

Рени,  newsm10

newsm51

# 684
Габи, какво ще чакаш, сватбата ли  newsm78 Или да оженят внуците  Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Чакаме да ни поканят на сватбата  Party Party Party Party Ивето трябва да е почетен гост, че ги разконспирира отдавна  hahaha hahaha hahaha

# 685

красива сълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не е много чиста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много красива  Crazy Crazy Crazy, но не пропусна да огледа и двете тейзета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 686

красива сълза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не е много чиста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много красива  Crazy Crazy Crazy, но не пропусна да огледа и двете тейзета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ами мъж е все пак  Heart Eyes Heart Eyes макар и малко смотаничък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Чакаме да ни поканят на сватбата  Party Party Party Party Ивето трябва да е почетен гост, че ги разконспирира отдавна  hahaha hahaha hahaha

Аз на тая сватба няма да ходя.  Crossing Arms Crossing Arms  Ревнувам  #Cussing out Mr. Green Mr. Green
И изобщо не съм споменавала такова продължение   Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 688
Дуо Ямира  Mr. Green

# 689

ами мъж е все пак  Heart Eyes Heart Eyes макар и малко смотаничък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10
Мира си го харесва смотаничък. Пък и едва ли някоя друга би го върнала  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт