Ше дигнем Тера у светИте зОри...ше си почисти бърлогата и ше дойдеме...

Бай дъ уей...ти изобщо даваш ли си сметка кво ще ми чуят ушаците, ако река да дойда без нея...

Те кат заметат кетерингите , 4айовете и секакви холестеролни бомби и заглади косъма

Те кат заметат кетерингите , 4айовете и секакви холестеролни бомби и заглади косъма

,Гале, 

.
в Измир /Izmir Yasar University/ , където получават награда всички Хазал, Ча, Баръш Килич, Аксой, въобще целия екип на АФК тим. Датата е 08 май 2012, Хазал не присъства, защото е най-младия член в журито на Istanbul Film competiton и е ангажирана като член на журито, а също и е връчвала награда. Освен нея в журито има много изтъкнати филмови дейци, артисти, известни и неизвестни на широката публика личности, но с голям авторитет в турската филмова индустрия. Имаме и познати лица – Али от КГ /Riza Kocaoglu/, известния филмов критик Cem Altinsaray, приятел на Хазал, с който тя туитваше в нощта на Оскарите, и Berrack /онази дето и викаме Кашкавалката/. Та оказва се, че тя била от много богата и влиятелна фамилия /ах, този Чачо
/, май е имала и вземане даване с разбойника
, и доколкото виждам мнение добре справяща се като актриса. Тези които са гледали Езел, могат да кажат, и сега играела в някакъв филм /Вахиде е героинята/, има го в текста, и получава добри оценки за играта си. /не коментират другите и изяви, а чисто актьорските и качества/. Има и линкчета за аферата на Ча с нея, ония в Чешме.
от фейса да я свали, че тука нямам достъп освен през тел. А от Измир е една от тези

, Едже Ер вчера имаше статия за твоя човек в блога си в милиет, ама като не разбирам чужди езици

Ей тъй нашите са си били решили да ми заплюят и на мен имен ден, щото Габриела беше рядко срещано и малко западно-католическо

с поздрава от Чачко - ихааааааааа, суперчееееее

Препоръчани теми