20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 393
  • 501
  •   1
Отговори
# 180
Голди, аз и по-нагоре ти писах - отиди да ти видят фоликулите!
Аз да ви споделя - напазарувах си малко от любимата козметика на Клиник и вечеряхме с любимия в Ла капанина /едно от любимите ни ресторантчета  chef/... Колко му трябва на човек!!! Heart Eyes

# 181
яавно има проблем със сайта защото виждам чe на всички момихета не се отварят графиките тази вечер.
 newsm78

# 182
  • BABYLAND
Даре, благодарско за милионен път, но пак ти казвам-тестовете, към които ти си дала линк са с по-бледи, но и някои имат по-ярки 2-ри чертички...а моите са като от калъп извадени.
   Егати...нищо де, поне сега отивам да се метна върху скъпият пък майната им за днес на тези тестове.
   Целувки красавици, лека и сладка, пълна с любов вечер и хубави сънища!

# 183
spoko de shte si dojde myja ti  newsm10 luvbed

# 184
  • София
Розичке ти поне има на кого да се метнеш  Blush , моят мъж го немааааа, а аз май тези дни ще съм в овулация и туй то за този месец. От вчера имам фертилна ЦС, а мъжа го чакам в петък. Опущихме и тоя месец  Tired
Hug Hug HugЖабче,миличка,нали знаеш ?? Heart EyesСледващия месец сме ние Heart Eyes

# 185
Добро утро, момичета!   love001

Ето ви кафенце за събуждане   food010 Желая ви ден, изпълнен с много усмивки, любов и топлина!

GOLDEN_ROSE, и аз съм имала 3 поредни теста с еднакви черти. Използвахме пълноценно периода, но без резултат. Предишните и следващите месеци тестовете бяха: по-бледи, еднакво наситени, по-ярка черта, еднакво наситени, по-бледи. Не мисля, че има от какво да се притесняваш толкова. Но ако продължиш да имаш толкова наситени тестове за по-дълъг период от време (повече от 3-4 дни) иди на лекар. Метна ли се върху любимия?  newsm48

Жабче, danielad, ще бъдете поне преди мен в отчетните, усмихнете се! А мен ме пишете в списъка за след 3-4 месеца...

svetli, vvenkova, с вас какво става?

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 05:26 от Анонимен

# 186
Добро утро момичета. Laughing
Аз съм се събудила, от хрема и температури, но да премина към същината.

ПАК ЗА ОВУ ТЕСТ

Не винаги втората черта става по-тъмна от контролната, понакога са много близки по цвят . Но като мине овуто, определено си личи, че е по-бледа.
Няколко месеца се правят тестове дкато човек схване.
На мен лично само веднъж втората черта ми е ставала по-тъмна от контролната.
А иначе фоликулометрията е най-сигурен начин, ако не си наясно с тестовете.

Жабче, съжалявам ама ще сме за следващия месец. Аз като правих кекс, това не ми пречи да съм болна, и мъжът ми се представи добре, но сега с настинката оплесках пейзажа.

Хубав ден на всички. И чакаме добри новини от...тези, които ще се тестват днес. Hug

Голди, на кой ден от цикъла си и колко е дълъг. Дай да я сметнем таз твоя овулация.

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 06:48 от Дара

# 187
Дара,

Бързо ти да оздравяваш,
и усмивката да не забравяш!   Grinning

Защо смяташ, че настинката ще ти попречи за забременяването, ако сте правили секс в подходящия момент?

# 188
Оф, Мамутче/само пъшкам тия дни/, ами нали знаеш, че ако има нещо зародишчето може да се увреди и малко е абсурдно да си болен в ЛФ и да се задържи нещо.
Пък и вече ми писна от разтворими дивотии и ще му ударя един антибиотик, само да тръгна за работа и купувам.
Бре, че гадост потя се като за световно.
Ама усмивка си имам, въпреки кофтито положение.
Тази зима не спрях да се разболявам. Само да дойде някой в офиса и да кихне  и познай кой се скапва?

# 189
Добро утро Blush
Даренце, защо не пробваш с хомеопатия? Има хапченца за хрема- Коризалия, има и за цялостно отпаднало състояние...и мисля че не е противопоказно при бременност  newsm78 провери просто за всеки случай...
Аз цъфнах ранко сабахлен Crazy Така че ме отписвайте от листа на чакащите Laughing
Лек ден на всички, целувам ви  Heart Eyes

# 190
Здравейте момичета! Брей, че сте ранобудни ooooh!

Стеф, сори за лелката, другият месец е наш! Peace

Дара, я кажи, температурата висока ли е или ниска? Отпаднала ли се чувстваш или активна? Гърлобол има ли? Вода пие ли ти се? Може да ти препоръчам и аз някое хомеопатично, до колкото ги назнайвам.

При мен нищо интересно. Вчера спретнах леко скандалче на шефа, понеже ме държаха в неведение за проекта, по който работя. Вечерта Пламен каза, че трябвало по-често да дигам скандали на работа, щото като съм се приберяла вкъщи и съм ставала много добра Laughing

# 191
Добро утро на всички!

Много е спокоен форума напоследък ми се струва. И май за 2-3 месеца откакто ме ниамасхе има доста промени. Виждам че Морена иа няма при модераторите, Хера - най-бърборивата според мойте наблщдения също не се мярка... и другите които помня... А дано просто са се преместили при бременниа форум. Пък и всички ние тук да ги последваме.
СТЕФ, нищо че си цъфлала, както цъфтиш, така и ще вържеш скоро Simple Smile)
Аз имам ощ 2 месеца да пия противозаатъчни и после почваме на нова сметка. Само че вече няма да се втелявам като преди щото сама си преча. Когато стане.
Мдаа... лек ден и много усмивки на всички  Hug

# 192
Леле, извадих правопис и аз, ще се застрелям!
Hot chocolate ми се губи нещо..... къде сиии?

# 193
Виждам че Морена иа няма при модераторите, Хера - най-бърборивата според мойте наблщдения също не се мярка... и другите които помня... А дано просто са се преместили при бременниа форум.

Hot chocolate ми се губи нещо..... къде сиии?

Тия дето ги споменаваш всичките са в село Бремелинско. Само за Морена не знам, но дано вече и тя да е там или скоро да се премести Praynig

# 194
Добро утро на всички, с пожелания за хубав и изпълнен с любов ден!  Heart Eyes

GOLDEN ROSE, аз по-предния месец правих тестове за ОВУ, първия тест имаше само една черта, втория, третия, четвъртия - три поредни дни - бяха с по две еднакви и наситени, и се мислех, че съм в овулация! Прескочих един ден и тогава направих петия тест, ей-така, за всеки случй - вече втората черта беше по-тъмна от контролната!?
Нещо не мога да им се доверя на тези ОВУ тестове и повече не съм ги правила!

Общи условия

Активация на акаунт