Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате сериал от рода на "Момичетата Гилмор", "Отчаяни съпруги", "Hart of Dixie".. Нещо, където има от всичко по малко. Разгледах списъците от първа страница, но нищо не ме грабна... А и от тях съм пробвала да гледам Devious Maids, Nashville, Parenthood, Revenge, Shameless, Switched at Birth, The Carrie Diaries, The Fosters и Twisted, ама с никой от тях не се "зарибих" и по- голямата част от тях зарязах още след 3- 4 епизода.. На Twisted и Switched at Birth дадох по- голям шанс, гледах ги почти до края, ама ми бяха скучни.. много...
Много харесвах и Psych, не знам дали има други подобни сериали, които ще ми привлекат вниманието, но... ако имате идеи, с удоволствие ще ги погледна. Pretty little liars също ми харесва, нищо, че е малко по- тийн.
Мерси предварително Blush

# 391
  • UK
Менталистът е на същата тематика като Psych, само че от по сериозна гледна точка, и на мен лично ми хареса сто пъти повече. Иначе ако нямаш проблеми с английския, можеш да пробваш Army Wives, един от най любимите ми сериали е, но май няма субтитри, за съжаление. Грозната Бети е класика във "от всичко по  малко" жанра, но него кой ли не го е гледал.

Иначе аз изгледах Комюнити, забавен е, аз обичам такива леко абсурдизирани ситкоми, и Уайт Колър, не е лош, но малко ми доскуча.

# 392
Много благодаря!
Мисля да го пробвам Менталистът, дано да ми хареса. Така като гледам наистина си е кажи - речи със същата тематика, дано и каста им да е готин като на Psych, че за мен е важно и каста да ми допадне Blush Mr. Green

# 393
  • София
Менталиста има рядко готин каст.

# 394
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате филм, подобен на Красавицата и звярът , тоест да има любов, химия, страст.. главния актьор да е хубав.. и да не е сапунка?

# 395
Здравейте, може ли да ми препоръчате филм, подобен на Красавицата и звярът , тоест да има любов, химия, страст.. главния актьор да е хубав.. и да не е сапунка?

Hart of Dixie. Wink

# 396
Бебе, да не е сапунка  Joy

# 397
 hahaha Ако Диксито е сапунка, Красавицата и звярът не знам к'во е. Mr. Green Laughing

# 398
Е, как, какво
Романтична фентъзи сапунка  Joy Joy Joy

# 399
  • София

Hart of Dixie. Wink

Благодаря, ще го гледам. Simple Smile

# 400
Не знам дали сте го коментирали,не ми се чете назад. Гледах 4 епизода на Resurrection, добре върви засега,харесва ми.

# 401
Случайно загледах Reign, много ми хареса.

# 402
Teen Wolf

# 403
Някой дали случайно вече гледа пилотната серия на The Last Ship от неделя да сподели евентуално мнение?
Аз четох унищожително превю и усмивката ми направо замръзна  Crossing Arms
Ще чакам до 15 юли и тогава ще гледам, а дотогава ще чета превютата на останалите епизоди и ще чета форумите за сериала.

# 404
В тази тема имаше коментари.

Общи условия

Активация на акаунт