Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Аз сега почнах да гледам Suits.
Много ми харесва. Влюбена съм в Харви и Майк, направо нямам време да сготвя и дома. Laughing

Имат много готино чувство за хумур, даже се шегуваха с Али Макбийл.

# 706
  • в морето до колене
Абе и него лееекинко го забозиха напоследък...  Wink
Но все още съм му голям фен и аз. Секретарките спасяват положението за момента...  И Луис. Mr. Green
След него не съм попадала на читав адвокатски сериал... което ще рече вече повече от три години. Чакам да видя, с какво ще ни зарадва новият сезон (освен Шонда и Вайола)

# 707
Аз пък идвам да похваля Reign Grinning
Много ми хареса, още от първата серия ме грабна, а по принцип такъв тип сериали не харесвам. Успях да изгледам само първите няколко серии, но съм впечатлена, макар и да не е много достоверен с тези ти му рокли и разни други детайли, но като цяло ми хареса доста.
Тегля си и Фарго, но съм леко скептично настроена към него. The killing също ми е в списъка за теглене, но незнайно защо и към него съм така скептично настроена. Rolling Eyes

# 708
Тегля си и Фарго, но съм леко скептично настроена към него. The killing също ми е в списъка за теглене, но незнайно защо и към него съм така скептично настроена. Rolling Eyes

Към всичките ми любими сериали съм била скептично настроена. Grinning Може някой от тези да се окаже "твоят" сериал. За мен са много добри. И двата.

# 709
Някой знае ли кога ще излезе втори сезон на The Fall?

# 710
А, да, със сигурност може и така да е.
Аз и към Reign бях много скептично настроена, обаче много ми хареса още от първия епизод. Blush
А за Under the dome може ли някой да каже мнение, че и него мисля близките дни да свалям, ако стигна до него де..

# 711
Чакам да видя, с какво ще ни зарадва новият сезон (освен Шонда и Вайола)

Толкова го чакам, че вече предвкусвам, колко може да се ядосам, ако не ми хареса  Joy

Мъжът на Пфайфър няма ли да пусне нещо ново адвокатско  newsm78

Скоро приключиха снимките, така че няма да е скоро излъчването, евентуално наесен може да има трейлър, английските телевизии не са вързани със срокове като американските.

# 712
  • в морето до колене

Скоро приключиха снимките, така че няма да е скоро излъчването, евентуално наесен може да има трейлър, английските телевизии не са вързани със срокове като американските.

Оказва се, че трейлър има вече.
Според тази публикация на Гардиън, сезонът ще излезе наесен.

# 713
  • София
Да, ама видеото е махнато от публикацията.
А сериалът е рядко добър Simple Smile

# 714
Ето го новото промо,

определено Джейми с брада е за предпочитане  Mr. Green

# 715
  • София
Ооооооооо! Суперско е!!!!

# 716
  • София
А, да, със сигурност може и така да е.
Аз и към Reign бях много скептично настроена, обаче много ми хареса още от първия епизод. Blush
А за Under the dome може ли някой да каже мнение, че и него мисля близките дни да свалям, ако стигна до него де..

Аз го харесвам похлупакът...но съм си фен на Кинг.

# 717
Изгледах първата серия на Off the map. Много ми хареса, действие и напрежение през цялото време. Май няма втори сезон   Confused

# 718
  • в морето до колене
Няма.

# 719
  • София

Аз го харесвам похлупакът...но съм си фен на Кинг.

Аз го зарязах след като заспах на около 4 епизода. Да направиш от Кинг латино-сапунка (даже не турска) е доста трудно, но създателите на сериала са успели. Евала им правя. Язък им за хубавия първи епизод и обещаващото промо.

Общи условия

Активация на акаунт