Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
На мен първи сезон много ми хареса, изгледах го на един дъх. Обаче 2ри сезон нещо не ми допада толкова. Започни го, ако харесваш "Сексът и градът" и "Отчаяни съпруги" със сигурност ще ти хареса, поне 1ви сезон.

# 676
  • София
На мен първи сезон много ми хареса, изгледах го на един дъх. Обаче 2ри сезон нещо не ми допада толкова. Започни го, ако харесваш "Сексът и градът" и "Отчаяни съпруги" със сигурност ще ти хареса, поне 1ви сезон.

Сега ще си пусна първи епизод. "Отчаяни съпруги" ми е много любим, а "Сексът и градът" изобщо не съм го гледала, защото хич не харесвам актрисата, която играе главната героиня.

# 677
Може ли да ми препоръчате сериал тип ""Mistresses""?  bouquet

Satisfaction това изгледах преди малко, много свежо започна.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=412074&hit=1

# 678
има ли някъде качен house of cards?
 Излязъл ли е втори сезон?

# 679
И двата сезона са качени в арена. Почти съм сигурна, че и в замунда ги имаше, но сега не ги намирам.

# 680

Хубав ли е "Mistresses" ? До колкото виждам ми изглежда нещо като "Отчаяни съпруги'' .. мисля да го започна.

Да,на мен много ми хареса.

# 681
  • София

Хубав ли е "Mistresses" ? До колкото виждам ми изглежда нещо като "Отчаяни съпруги'' .. мисля да го започна.

Приятен е, пробвай го. На мен вторият сезон ми хареса колкото и първия.

# 682
  • София

Приятен е, пробвай го. На мен вторият сезон ми хареса колкото и първия.

Благодаря за препоръките.  #Crazy Party Изгледах половината първи сезон и ми харесва!

# 683
Много, много съжалявам, че не започнах The Killing по-рано!
Сериалът наистина е много добър, действително съизмерим с "Broen"/"Мостът". Много обичам мрачна атмосфера във филмите, така че това за мен е плюс.
Не мога да си обясня защо не изгледах поне един цял епизод преди, като го бях пуснала, а ми се видя скучен тогава и го спрях Embarassed Огромен пропуск!
Знам си аз да слушам Дими за филми и сериали, тя лошо не препоръчва Hug  bouquet

# 684
  • Ямбол
Хаха, радвам се, че си му дала втори шанс и ти е харесал.  Hug Докъде стигна със сезоните?

И да напомня, че на 1 август започва 4-ти сезон.  Heart Eyes

# 685
Аа, на първи сезон съм, четвърти епизод, но много се запалих и ми се иска един маратон да направя Grinning
Ти американския ли харесваш повече или скандинавския?

# 686
  • Ямбол
Аа, на първи сезон съм, четвърти епизод, но много се запалих и ми се иска един маратон да направя Grinning
Ти американския ли харесваш повече или скандинавския?

Само американския съм гледала, понеже скандинавския не беше преведен по времето, когато изнамерих американския. Сега превеждат и него, но става много бавно. Може и да го пробвам след време.

Блазе ти, ше гледаш 4 сезона накуп. Twisted Evil

# 687
Аз започнах Royal Pains, понеже много обичам лекарски сериали. Не е никак лош, обаче главния актьор изобщо не ми харесва. Противен ми е, ама ако стане по-интересно не ми иска заради него да зарязвам сериала Simple Smile

# 688
Аз започнах Royal Pains, понеже много обичам лекарски сериали. Не е никак лош, обаче главния актьор изобщо не ми харесва. Противен ми е, ама ако стане по-интересно не ми иска заради него да зарязвам сериала Simple Smile

Точно по тази причина сменях канала, когато го даваха по ТВ. Не мога да се насиля да гледам сериал, ако актьорите не ми харесват.

# 689
  • София
Изгледах няколко епизода на Devious maids и не ми хареса. На мен никак не ми прилича на съпругите и актрисите нещо не ми допадат съвсем.. Повече ми прилича на испански комедиен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт