Търся/предлагам аватар/подпис! 3

• 183 464
  • 5 290
  •   1
Отговори
# 4 875
  • До сърцето...
Lilka N, предлагам ти два варианта. Може да ти допаднат  Peace

1. за Вили
Скрит текст:

2. за bebitta
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 13:37 от Radika

# 4 876
Ооо, Radka, първата е разкош... ако не я иска Lilka се нареждам за нея Simple Smile

# 4 877
А аз харасвам повече втората. Ако остане свободна, моля да е за мен  Grinning

# 4 878
 Hug Radika, красиви са много и двата варианта, но ако може нещо домошарски-празнично, не толкова лъскаво.Аз бих искала да си запазя аватара и само подписа да сменя. Първата много ми харесва, може ли да се добави към нея някой коледен елемент?

# 4 879
В такъв случай Radika ще ми подариш ли втората комбинация? Точно тази сутрин със синът ми украсихме елхата с едни такива лъскави топчици. Много ми е присърце   bouquet

# 4 880
  • До сърцето...
Момичета, радвам се, че ви харесват моите комбинации  Crazy

Lilka, не разбрах какво взимаш. Аватара на първата комбинация, но с друг подпис?  Wink

bebitta, ако не си премислила, май втората комбинация е свободна и можеш да я вземеш. Сега видях, че сме писали едновременно  Grinning

Bили, тази?

Скрит текст:
Вили, ако конкретно тази не ти е по сърце, не се дава на други (простете!). Аз си я харесвам много и ще си я обличам Grinning

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 13:38 от Radika

# 4 881
Radika,  само подпис искам, аватара да си е моя т.е. този с който съм сега.Ако може към домашната комбинация да добавиш някой коледен елемент я грабвам веднага.

# 4 882
Радика, първата е прекрасна, много ми харесва, но като че ли на ми се иска да ти вземам комбинациите, които си приготвила за себе си... неудобно ми е.  Embarassed

# 4 883
  • До сърцето...
Lilka N... разбрах. Не ти гарантирам, че ще се справя, аз съм отскоро в тази област и ги правя предимно за мен. Но ще се опитам.

Вили, тя и първата от предния ми пост е свободна  Peace Вземи каквото ти харесва, тъкмо ще имам стимул да си търся още. Интернет е щедър. Така че не се притеснявай.  Hug

p.s. Радвам се, че Hushpuppy ме отмени   bouquet

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 13:42 от Radika

# 4 884
Аз разбрах, че на Лилка й харесва първата от първия ти пост, само иска коледен елемент в нея, което не знам как ще стане, предвид че комбинацията е по-скоро уютна, отколкото коледна, но пък всеки си има вкус и желания. Simple Smile

Добре, тогава ще взема тази:
Скрит текст:
и ще изчакам с Лилка да се разберете за съдбата на домошарската, защото и тя е прекрасна. Simple Smile

Впрочем, хич не ти личи, че от скоро правиш комбинации, много са добри, точно каквито харесвам.  Hug  Благодаря ти! bouquet

# 4 885
  • Once there was a Hushpuppy...
Radika,  само подпис искам, аватара да си е моя т.е. този с който съм сега.Ако може към домашната комбинация да добавиш някой коледен елемент я грабвам веднага.

Това за подпис дали ти допада Peace

Скрит текст:

# 4 886
Допада ми, вземем го.Благодаря момичета!  Hug

# 4 887
Радвам се, Лилика Hug

# 4 888
Хм, не успявам да поставя картинката за подпис  Embarassed
Успях!

# 4 889
Сложи тези  img   img  от двете страни на адреса...не дава да го копирам Laughing егати
иконата с картина, отгоре над полето за писане на отговор Peace

Виждам, че вече се вижда подписа, справила си се Peace

Общи условия

Активация на акаунт