Лакове за нокти-89

• 57 646
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
Да никога не може да се хване реално този лак, но е много красив.

# 46
kakaka, понеже прочетох в старата тема, че само избутваш вече кожичките и ги почистваш с разтвор за отстраняване на кожички , искам да те питам какъв е този разтвор и той как точно действа върху кожичките  Embarassed

# 47
kakaka, понеже прочетох в старата тема, че само избутваш вече кожичките и ги почистваш с разтвор за отстраняване на кожички , искам да те питам какъв е този разтвор и той как точно действа върху кожичките  Embarassed
Използвам гел за премахване на кожички Стар Нейлз. Това, което прави мога да го опиша като "потъване" в кожата. Изчаквам една минутка и избутвам с ето такъв стик с гумен връх
Със самото избутване мъртвата кожа остава по стика. След това измивам ръцете и слагам крем, какъвто имам в момента. Вида на кожичките значително се подобрява след тази процедура, според мен и вече аз самата не изпитвам нужда да ги режа, въпреки, че преди го правех редовно.

# 48
  • Germany
Ще пробвам и аз, че с това постоянно рязане не е работа.  Grinning

Използвам гел за премахване на кожички Стар Нейлз. Това, което прави мога да го опиша като "потъване" в кожата. Изчаквам една минутка и избутвам с ето такъв стик с гумен връх
Със самото избутване мъртвата кожа остава по стика. След това измивам ръцете и слагам крем, какъвто имам в момента. Вида на кожичките значително се подобрява след тази процедура, според мен и вече аз самата не изпитвам нужда да ги режа, въпреки, че преди го правех редовно.

# 49
Момичета, бихте ли ми казали Total Eclipse на Римел зеленеещ ли е или по-скоро сив? Нещо не мога да се ориентирам от снимките в нета.

# 50
  • на последния етаж
Ето това много ми хареса от края на предишната тема - да ми препоръчате двойник?

# 51
Ето това много ми хареса от края на предишната тема - да ми препоръчате двойник?

Това е Purple Passion, ако знаеш аз от колко време му търся двойник. Досега не съм намерила достоен, защова понеже не мога без него си го купувам  Laughing

# 52
И на мен много ми хареса Purple Passion на Estee Lauder на тази снимка. Разгледах и други снимки и не навсякъде ми хареса. Та започнах и аз да търся някой двойник или нещо подобно и сега се чудя на China Glaze Flying Dragon (neon), който пък има разни частици.

http://thenailpolishproject.com/staging/?p=2717

# 53
Благодаря ти, kakaka    bouquet

# 54
Момичета, бихте ли ми казали Total Eclipse на Римел зеленеещ ли е или по-скоро сив? Нещо не мога да се ориентирам от снимките в нета.

Аз лично го виждам като тъмносива база със зелени частици, на различна светлина е различен, много е готин и мисля, че ще ти допадне, поне доколкото знам вкуса ти от темата. Качеството му не е много добро, в сравнение с другите пясъци, които съм пробвала/ OPI, Golden Rose, Perfect, Kiko/, но цветът е много готин и аз още не съм намерила аналог.

# 55
  • Стара Загора
Total Eclipse как ще няма аналог - p2 Opulent и Изадора Emerald Crush къде ги забравихте. Mr. Green
Аз имам първия, за мен базата е тъмнокафява със зелени частици. Може Римела да е по-различен на живо, но от снимките тук ми се виждат еднакви. Isadora също е такава.

http://poshnailart.blogspot.com/2014/01/green-textures-comparison-post.html

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2014/02/isadora-suga … -ocean-crush.html

# 56
Ау, това P2 е супер, аз естествено не съм се скъсала да търся аналог, но ако ми попадне подобен цвят бих си го взела. Joy
От снимките Исадората ми изглежда по- черна от Римела.
Ивче, трябва да те питам за всяко нещо, ти си енциклопедийка. Hug

# 57
  • Стара Загора
Ау, това P2 е супер, аз естествено не съм се скъсала да търся аналог, но ако ми попадне подобен цвят бих си го взела. Joy
От снимките Исадората ми изглежда по- черна от Римела.
Ивче, трябва да те питам за всяко нещо, ти си енциклопедийка. Hug

Ами не успях да ги сравня п2 с Изадора, но според мен са еднакви. Може да има малка разлика, но с лупа ще се забелязва. Laughing Hug

# 58
Между другото преди време бях решила да го взема този  Total Eclipse,но коментарите че бързо се бели тотално ме отказаха.Сега реших да го взема и никъде не го откривам,дайже видях днес ,че в ДМ са намалени,но точно него го няма.Търсих го в Елитиса и Лили на Графа,но и там го няма,моля някой ако го е мяркал скоро нека пише

# 59
  • София
Между другото преди време бях решила да го взема този  Total Eclipse,но коментарите че бързо се бели тотално ме отказаха.Сега реших да го взема и никъде не го откривам,дайже видях днес ,че в ДМ са намалени,но точно него го няма.Търсих го в Елитиса и Лили на Графа,но и там го няма,моля някой ако го е мяркал скоро нека пише

Аз преди 3 дни си го купих от ДМ на Пиротска, още съм с него, дори връхчетата не са се обелили. Красив лак е за мен Simple Smile Имаше го и в ДМ в МОЛ Сердика. Дано съм била полезна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт