Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая Зехра,ми иде да изтъркам стълбището с нея

# 76
Имам предложение.
Всички клипове на Ирка за Диспансера+тазвечершната ода да заемат челно място на първа страница.
Видеата може само като линкове а одата ако няма място за нея като дължина на стиховете то поне да е в скрит текст като самото й наименование-ода за диспансера да не е в скрития текст, какво, ще кажете!? newsm78

newsm10

# 77
  • Още у мъглата ...
Имам предложение.
Всички клипове на Ирка за Диспансера+тазвечершната ода да заемат челно място на първа страница.
Видеата може само като линкове а одата ако няма място за нея като дължина на стиховете то поне да е в скрит текст като самото й наименование-ода за диспансера да не е в скрития текст, какво, ще кажете!? newsm78

+1 newsm10 newsm10

# 78
  • Още у мъглата ...
Тая Зехра,ми иде да изтъркам стълбището с нея

И ааааз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако Зизуна,не я затруднява и аз съм за  newsm10

# 80
Зехра не може да чете, а какви писма пише.

# 81
  • София
Ей ,всеки път ми е чудно като са в една стая и Зехра само дудне как не я чува тоя Чепик бе ooooh! ooooh! ooooh!.
Лелче, Hugаз съм съгласна Peace

# 82
Имам предложение.

+1 newsm10 newsm10
+2  Peace

# 83
Обаче всеки пък като се появи лъч светлина, следват лоши събития у дома  ooooh!

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя все с такива дружи Зехра,че знае кой ,какъв боклук му трябва,а вие на малък боклук я натресахте,мамицата ви мръсна

# 85
Имам предложение.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
И аз съм:За!!!!

# 86
  • Още у мъглата ...
Обаче всеки пък като се появи лъч светлина, следват лоши събития у дома  ooooh!

То целият сериал е така и в отношенията на Фемирчетата беше така Sad Sad, аз за какво съм бясна, че толкова серии оная измисленз двойка в ПО-то не я скарват  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 87
  • Още у мъглата ...
Тя все с такива дружи Зехра,че знае кой ,какъв боклук му трябва,а вие на малък боклук я натресахте,мамицата ви мръсна

Мноооооого гнусни думи използваше  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 88
  • София
А нали,баш така я насадиха Naughty Crossing Arms Peace Peace
Ох,Джансу милата колко е самотна и нещастна,което от друга страна я прави злобна,завистлива самосъжаляваща ooooh!

# 89
  • Варненска клюкарка
Зехра не може да чете, а какви писма пише.

Вярно бе Shocked

Ох то в турските сериали такива разминавания има винаги, но тука са си баш Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт