Отговори
# 660
  • София
Гале, Hug,Манче, Hug,Ирче, Hugблагодаря ви мили ми смехуранки Hug.
Манче,да,Бояна се казва Grinning.
Рени, Hugда ти е жив и здрав,да те слуша и угажда Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ходих до Глобул,преподписах си договора,дадоха ми и флашка,та да видим,довечера ще пътуваме,ще пробвам нетя Mr. Green
Айде оставям ви,че трябва да се спи Heart Eyes

# 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Дай малко по-бърже и може да му избягаш!  hahaha

Гушки на всички!  Hug

Линче, честит имен ден на малката принцеса!

Ренко, честит рожден ден на половинката ти!

От сабахлем ви пере сачмата и пускате само някакви безумни идиотизми, та се хилим като ненормална.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 662
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледам,ако не мога да му избягам,дали ще ми е много студено  hahaha hahaha hahaha

# 663
  • У Диспансера ...♥♥♥
Профче  Heart Eyes Hug ама ти гледай ,как с ирония ни споменават  hahaha hahaha hahaha

# 664
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Eйййй, напраууу ви завидех...ветър ви вее на ма бела кобила... Mr. Green

А, аз завалийката.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

РенУ, празник имало у ваща къща...да ти е жив и здрав и много да те слуша... nbirthday Tada

Лино, да ти е жива и здрава принцесата...  ura  bigdance2

А, ся се махам, че не мойм ви трайм пойче...колко сте свободни кат волни Фтички... Whistling Whistling Whistling Whistling

Профче Heart Eyes Hug

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зиз, откакто Бетоновозът си е в къщи, освен че не мога да се докопам до компютъра, не мога и да си изчистя. Прахосмукачката ми е от големите водни Делонги и може да заглуши всеки близко прелитащ изтребител, поради което мога да я ползвам само когато съм сама в къщи. Иначе всички почват да ми крещят насреща и да ми се пенявят. Смятай, не съм я ползвала от месец. Sick Embarassed Твоят Кабул нищо не е в сравнение с положението у нас. Тъкмо днес човекът реши, че ще излезне посред бял ден да си свърши някаква работа и се зарадвах, че ще мога да запретна ръкави, и взе че се изсипа голямата щерка. Crazy Решила днес да дойде да се подстриже и да сменя гумите на колата на гаджето. ooooh! То в София тия работи не могат да се вършат.  Mr. Green Изяде половината манджа, повъртя се, повъртя се и запраши за гумите. Докато седнах да прочета какво сте написали, милото се върна.  Rolling Eyes
И аз кога ще мога да си изчистя на спокойствие както си знам?!

# 666
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, откакто Бетоновозът си е в къщи, освен че не мога да се докопам до компютъра, не мога и да си изчистя. Прахосмукачката ми е от големите водни Делонги и може да заглуши всеки близко прелитащ изтребител, поради което мога да я ползвам само когато съм сама в къщи. Иначе всички почват да ми крещят насреща и да ми се пенявят. Смятай, не съм я ползвала от месец. Sick Embarassed Твоят Кабул нищо не е в сравнение с положението у нас. Тъкмо днес човекът реши, че ще излезне посред бял ден да си свърши някаква работа и се зарадвах, че ще мога да запретна ръкави, и взе че се изсипа голямата щерка. Crazy Решила днес да дойде да се подстриже и да сменя гумите на колата на гаджето. ooooh! То в София тия работи не могат да се вършат.  Mr. Green Изяде половината манджа, повъртя се, повъртя се и запраши за гумите. Докато седнах да прочета какво сте написали, милото се върна.  Rolling Eyes
spoko hug а пък ние сме три...и само си пречиме...ако бях сама, до сега да съм забравила какво съм правила... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

На всичко отгоре трябва и да готвя сега... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Кога ще си взема сънчетооооо smile3514

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,да ти имам дерта за сънчето  hahaha hahaha hahaha

# 668
Зиз, откакто Бетоновозът си е в къщи, освен че не мога да се докопам до компютъра, не мога и да си изчистя. Прахосмукачката ми е от големите водни Делонги и може да заглуши всеки близко прелитащ изтребител, поради което мога да я ползвам само когато съм сама в къщи. Иначе всички почват да ми крещят насреща и да ми се пенявят. Смятай, не съм я ползвала от месец. Sick Embarassed Твоят Кабул нищо не е в сравнение с положението у нас. Тъкмо днес човекът реши, че ще излезне посред бял ден да си свърши някаква работа и се зарадвах, че ще мога да запретна ръкави, и взе че се изсипа голямата щерка. Crazy Решила днес да дойде да се подстриже и да сменя гумите на колата на гаджето. ooooh! То в София тия работи не могат да се вършат.  Mr. Green Изяде половината манджа, повъртя се, повъртя се и запраши за гумите. Докато седнах да прочета какво сте написали, милото се върна.  Rolling Eyes
spoko hug Joy Joy Joy Joy е къде ти у Софийото таквиз екстри кат фризьорски и гумаджийница Mr. Green

Благодаря за пожеланията откачалки Hug Hug Hug Hug Hug

Булка Laughing те тука четем http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760849.15

# 669
  • Варненска клюкарка
Аз съм ви пропущила празниците Embarassed

Ренко, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша Laughing

Линче, да ти е жива и здрава малката душичка и много радост да ти носи Grinning

# 670
Нещо в стил Латинка  Heart Eyes

Скрит текст:

# 671
Ман4е Hug Hug Ако ми попадне 4а4ко у ръ4и4ките, ше го изваям то4но по ваш вкус, ама де такъв късмет Crossing Arms
Проф4е Hug Hug Тва за изтребителя много ме изкефи Joy Joy Joy
кво бегаш ма, зимай сапуна и праи малко икономии Mr. Green
Зизулино и аз бех така, сега е твой ред Party И нема да спиш, дорде не си свършиш работата Naughty Mr. Green
Ренку, да ти е жив и здрав мъжо и да те слуша много Peace   bouquet

Аз съм вери хепи щот минах колата на преглед и сега вси4ко ми е ок. Party Party Party

# 672
Нещо в стил Латинка  Heart Eyes

Скрит текст:

# 673
  • София
Профи, Hug,Зиз, Hug,Бел, Hugблагодаря за хубавите пожелания Hug Hug Hug.
Аз как си леганах така и станах,нещо не ми се получи заспиването hahaha hahaha hahaha.
Отивам да сбирам багажа,довечирка по някое време ша мина.

# 674
  • Керодиспансера
Здравейти-и-и!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Отдавна не съм влизала тук, но днес просто надминахте себе си Joy Joy Joy Joy Joyняма друга такава тема Peace
Рени, да ти е жив и здрав мъжа-да те обича и  радва   bouquet  bouquet  bouquet
Линко,честит имен ден на детенце, да расте здраво,весело и безгрижно  bouquet  bouquet  bouquet
На всички от Диспансера много гушки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт