"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Eee сега идвам за следобедна дрямка  Mr. Green

Ама ти си била много хитра бе Дани  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha веднага иска до Яманчи да си полегне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 451
Аз съм под прикритие  hahaha Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 452
Зареди ми се и го изгледах  Peace на някаква мацка е  Joy Joy Joy Joy
Явно Чачко е неин тип щом си го е окачила по стените  hahaha hahaha hahaha
Обаче има фантастична гледка.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Вени, не я знам коя е тази, но на стената не е Чачко, а самата тя  hahaha hahaha hahaha
Някой знае ли всъщност коя е тази?  newsm78

Да бе и аз като прескочих името видях, че са променени и снимките и дрехите и паното.  Laughing Laughing Но Ивето е права, че е направено много добре.  Laughing Laughing Laughing

# 453
Зареди ми се и го изгледах  Peace на някаква мацка е  Joy Joy Joy Joy

А стига, бе!  Shocked Shocked Много сполучливо направено!  Peace Joy Joy Joy Joy
И дрехите в гардероба сменени и чантите,   #Crazy да не говоря за снимките и паното
Crazy Crazy Crazy
А видяхте ли как се казва мацката - Силвия Маринова  Shocked  Joy Joy Joy Joy Joy Някоя нашенка ще да е.

Shocked Shocked Shocked аз видях само нещо завършващо на -ова  newsm78 newsm78 И коя е тази?  newsm78

Сигурно е рекламно лице на Siglal.   newsm78  Нали й измъкнаха от чантата паста и четка за зъби Signal  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 454
Това сега монтаж ли е?

# 455

Ако беше ти, паното нямаше да е едно. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 456

Ако беше ти, паното нямаше да е едно. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 457
  • в очите на дъщеря си
Иве, бая грешки имаше в епизода.  Peace

Аз като го редактирам веднага го публикувам тук.

# 458
# 459
Ей Бойче,любов,ко правиш   love001

# 460
Иве, бая грешки имаше в епизода.  Peace

Аз като го редактирам веднага го публикувам тук.

ТинчеHug знам и аз ги редактирах и тогава ги вградих, не се виждат в торента.  Peace Peace  Mr. Green

# 461
Иве не се притеснявай.....аз грешки не вИдех.... Naughty Освен Крачолко...... де.... smile3506 smile3506 smile3506 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Дани... Hug Hug Hug Hug Дани..... Hug Hug Hug днес си взех лаптопа на работата.... Peace...,но нета ми е бавен като запек..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 462
 Hug Hug Hug Бойче,бавен,ама си тука  Hug

# 463
Иве не се притеснявай.....аз грешки не вИдех.... Naughty Освен Крачолко...... де.... smile3506 smile3506 smile3506 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Дани... Hug Hug Hug Hug Дани..... Hug Hug Hug днес си взех лаптопа на работата.... Peace...,но нета ми е бавен като запек..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 464
аз май ще гушна моето мече да поспим,дано успея довечера да гледам епизода с вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт