"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Габи Hugима такива моменти, Наде  Hug

Мими,  Hug Hug Hug

# 526
Наде,разминахте се с ваканциите с Яман и Мира-те сега ще трябва да учат,а ти ще отмаряш  Wink Wink Wink

# 527
Наде,разминахте се с ваканциите с Яман и Мира-те сега ще трябва да учат,а ти ще отмаряш  Wink Wink Wink

Ники,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha

Точно така, Яман да ходи на училище с предмет:
Да се научим как да си изразяваме обичта към приятелката си  Joy Joy Joy

# 528
# 529
# 530
  • Яко в Матрицата...
 wavey kiss

# 531
wavey wavey wavey Бян бурда им  Mr. Green
Скрит текст:
ходих до магазину,да се заредим-че като почне филма ,да има кво да рупам Mr. GreenКупих си и какао-единия път на рекламите едно дете пиеше-ми сега,като нямах,малемале-сега се запасих и каато една кипра броя минутите Mr. Green
-с една дума-съчма Mr. Green Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy зареди се с какао  Joy Joy Joy да видим тази вечер какво ще рекламират  hahaha hahaha

# 532
Ма то и на мене, бе,Мимка  Hug Hug Hug
Гледам го това малкото,викат че мяза на Ча... ooooh! ooooh! ooooh! та го съзерцавам затова  Thinking Thinking Thinking

Тези пък  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Новият Чаатай на Серенай  Naughty Naughty Naughty Naughty На мен изобщо не ми прилича на Чачко и изобщо не ми харесва  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 533
Добра вечер и от мен  Hug Hug Hug
Ани,мерси за линкчетата ,злато  Heart Eyes

# 534
ooooh!
  Shockedв темата е като затишие пред буря... Само че аз тази вечер ще е пропусна  smile3515. Почти не ми се е случвало откакто започна сериала, ама ... налага се  ooooh!. Ако не съм много уморена, ще ви чета по часовете, в които спите сладко-сладко след като сте изписали темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Габиии  Hug Hug Hug Hug ще ни липсваш  Hug Hug Hug

дано намерим видео, че почвам да се плаша  ooooh! ooooh! ooooh! все пак някой може да успее да качи нещо  Mr. Green Mr. Green

# 535
  • Яко в Матрицата...
Гледам го това малкото,викат че мяза на Ча... ooooh! ooooh! ooooh! та го съзерцавам затова  Thinking Thinking Thinking

Тези пък  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Новият Чаатай на Серенай  Naughty Naughty Naughty Naughty На мен изобщо не ми прилича на Чачко и изобщо не ми харесва  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ани, не е лошо момчето, но Ча е единствен и БОЖЕСТЕВЕН Crazy Crazy Crazy

# 536
Още една награда за сериала  Party Party Party за музика   Party Party Party

# 537

Ани, не е лошо момчето, но Ча е единствен и БОЖЕСТЕВЕН Crazy Crazy Crazy

ми не ми харесва  Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy за другото с права  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 538
Приятно гледане на всички,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Още една награда за сериала  Party Party Party за музика   Party Party Party

Браво!   bouquet
Приятно гледане на всички,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hug и безпроблемен нет  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт