"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug Добро утро !  newsm44 не остана много до петък вечер!

Извадиха една снимка и нямате спиране  hahaha hahaha hahaha
Вики  Hug Hug Hug

Значи като беше с ония фандъци около главата си  не съм забелязала,ама много красиви уши има Чачко,правилна форма и добре изразен хрущял  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes то какво ли не му е красиво,ама аз да наблегна  Stop Stop Stop ако някой не е видял   Joy Joy Joy Joy /хиля се сама,като си го представих клепоух /  hahaha hahaha hahaha

Нищо не трябва да се изпуска - очи, коси, хрущяли  ooooh!

# 61

Вики  Hug Hug Hug

Значи като беше с ония фандъци около главата си  не съм забелязала,ама много красиви уши има Чачко,правилна форма и добре изразен хрущял  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes то какво ли не му е красиво,ама аз да наблегна  Stop Stop Stop ако някой не е видял   Joy Joy Joy Joy /хиля се сама,като си го представих клепоух /  hahaha hahaha hahaha

Така е,Габче  Hug
сантиметър по сантиметър се изследва и обсъжда нашият Бог  Joy Joy Joy Joy

# 62
  • между морето и небето
Добро утрооооо  Hug Hug Hug Hug

Открих първоизточника на снимката  Mr. Green https://twitter.com/inciferibis

Тази разправя, че не бил неин тип Чачко, но бил мнооооооооого красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани  Hug Hug Hug
Ще знаете тая е снимала фона отзад и без да иска хванала и Чачко  doh doh doh smile3544 smile3544 smile3544

Да, да  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ако снимаше фона, щеше да се изправи, а това фото е правено скришом, седейки си  Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling
абе тая си го харесва,ама така пише сега,може да е била с мъжо си  hahaha hahaha hahaha
даже й виждам чашата с ракия и кивито за мезе/ако не е краставица/  Thinking Thinking Thinking
не бил нейния тип,айде де  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms той затова е стиснал стола,сигурно е искала да седне до него да я снимат,пък той не я отразил   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тази дето е снимала, трябвало е първо да си изпие ракъ-то Naughty( да изяде кивито не е задължително), да придобие малко смелост, та да нащрака повече снимки  #Cussing out А сега ни разиграва само с една. И ни залъгва, че не бил нейн тип #Cussing out. Оправдания Naughty

# 63

Хайде сега да го видим hahaha hahaha hahaha

Оказва се, че бръчките по лицето на мъжа издават доста за характера му.

Хоризонталните (от една до три) бръчки по челото на мъжа говорят за това, че той е спокоен, уверен в себе си тип, силна, енергична и хармонична личност. Да накараш такъв човек да спори и да се кара е много трудно.
Повече от три бръчки на челото също говорят за силния характер на притежателя си. Този мъж е открит, охотно експериментира, в това число и в любовта.
Мъж с къси или вълнообразни бръчки по челото може да се окаже доста повърхностен. В живота той се интересува на първо място от собствената си личност. Ако този вид бръчки се намират в горната част на челото, това означава, че този човек може лесно да излезе от контрол.
Липсата на бръчки по челото сигнализира за мъжко равнодушие.
Вертикалните бръчки пък, ако са дълбоки и разположени над носа, говорят, че този мъж вижда само това, което той иска. Останалото остава встрани от вниманието му. Тези бръчки означават още, че притежателят им ще отстоява твърдо мнението си до последно.
Повече от две бръчки над носа са типични за мъже, които са склонни много да разсъждават. Те също притежават буен темперамент и са трудни характери.
Бръчките от двете страни на носа към устата говорят за чувствен човек. Той е сериозен и се отнася добре с хората. Липсата на такива бръчки говори за силно развита чувствителност и впечатлителност. Този мъж често може да показва нервност.
Бръчки, които идват от ниската част на бузата към върха на брадичката означават, че притежателят им е сантиментален, сдържан, мълчалив и самодисциплиниран човек.

# 64

Вики  Hug Hug Hug

И всичко си му е от хубаво по-хубаво.  Crazy Отделните части са красиви, а съчетанието е Пък като добавим и многото му таланти

# 65
  • близо до брега на морето
Ники,сега да вадим лупите и да гледаме къде и колко бръчки има Thinking #Crazy #Crazy-ша ме умориш,чесно Joy Joy Joy

# 66
Ники,сега да вадим лупите и да гледаме къде и колко бръчки има Thinking #Crazy #Crazy-ша ме умориш,чесно Joy Joy Joy
Мимчо,може да имате нЕкоя по-характерна-фамилна  Whistling Whistling Whistling

# 67
Вики  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy  Peace
 tooth Другата анкета предлагам да е Коя част от тялото на Чачко харесвате най-много? Joy
Иве Hug,прочетох ви разговора с Надето... Joy
Мими HugPeaceзаради възрастта автоматично ми се задейства вътрешната бариера и за мен си е само красива картинка.  Laughing

# 68
Снощи в КРА Елиф и сестра й си тананикаха и се кефеха на Lykke Li - I Follow Rivers
Нашите също се забавляваха в планината в дискотеката на нея  Grinning Grinning Grinning  хубава песничка  Whistling
може следващият дует да е на нея  Peace Peace Peace
http://vbox7.com/play:af9de7ada1

# 69
  • близо до брега на морето
Вики,при мен нищо не се задейства-сигурно съм дефектна Joy Joy Joy-още един признак,че абла много си обича кардото Peace Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 70

Хайде сега да го видим hahaha hahaha hahaha

Оказва се, че бръчките по лицето на мъжа издават доста за характера му.

Хоризонталните (от една до три) бръчки по челото на мъжа говорят за това, че той е спокоен, уверен в себе си тип, силна, енергична и хармонична личност. Да накараш такъв човек да спори и да се кара е много трудно.
Повече от три бръчки на челото също говорят за силния характер на притежателя си. Този мъж е открит, охотно експериментира, в това число и в любовта.
Мъж с къси или вълнообразни бръчки по челото може да се окаже доста повърхностен. В живота той се интересува на първо място от собствената си личност. Ако този вид бръчки се намират в горната част на челото, това означава, че този човек може лесно да излезе от контрол.
Липсата на бръчки по челото сигнализира за мъжко равнодушие.
Вертикалните бръчки пък, ако са дълбоки и разположени над носа, говорят, че този мъж вижда само това, което той иска. Останалото остава встрани от вниманието му. Тези бръчки означават още, че притежателят им ще отстоява твърдо мнението си до последно.
Повече от две бръчки над носа са типични за мъже, които са склонни много да разсъждават. Те също притежават буен темперамент и са трудни характери.
Бръчките от двете страни на носа към устата говорят за чувствен човек. Той е сериозен и се отнася добре с хората. Липсата на такива бръчки говори за силно развита чувствителност и впечатлителност. Този мъж често може да показва нервност.
Бръчки, които идват от ниската част на бузата към върха на брадичката означават, че притежателят им е сантиментален, сдържан, мълчалив и самодисциплиниран човек.

Аз нищо не разбрах
#Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Добро утро !  newsm44 не остана много до петък вечер!

Извадиха една снимка и нямате спиране  hahaha hahaha hahaha
Вики  Hug Hug Hug

Значи като беше с ония фандъци около главата си  не съм забелязала,ама много красиви уши има Чачко,правилна форма и добре изразен хрущял  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes то какво ли не му е красиво,ама аз да наблегна  Stop Stop Stop ако някой не е видял   Joy Joy Joy Joy /хиля се сама,като си го представих клепоух /  hahaha hahaha hahaha

Нищо не трябва да се изпуска - очи, коси, хрущяли  ooooh!

И всичко си му е от хубаво по-хубаво.  Crazy Отделните части са красиви, а съчетанието е Пък като добавим и многото му таланти

Ей това е истината  Naughty Naughty  Peace Peace Peace Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 71
Вики  Hug Hug Hug

tooth Другата анкета предлагам да е Коя част от тялото на Чачко харесвате най-много? Joy
Мими HugPeaceзаради възрастта автоматично ми се задейства вътрешната бариера и за мен си е само красива картинка.  Laughing
Трябва да има възможност да се избират всички отговори  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 72
Вики  Hug Hug Hug

Аааа, Вики,   Naughty аз по Мира стрелям, а тя няма общо с г-н и г-жа Улусой  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 73
# 74
Вики  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy  Peace
Мими Hug,  Peaceзаради възрастта автоматично ми се задейства вътрешната бариера и за мен си е само красива картинка.  Laughing
Трябва да има възможност да се избират всички отговори  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3534Неее,не може!  Joy Това ще е въпрос с повишена трудност. Mr. Green
 Naughty Само един,най-много два отг.,със сигурност има части,които ти харесват повече от другите. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт