Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 487
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Малиииии, как ще се издържи до сряда вечерта Heart Eyes Heart Eyes

Ама имахме и подсказки, че има много приятни сцени...
но  и рано ни изненадоха.  Heart Eyes Heart Eyes

Кой ще поддаде - първи ли??? И аз мисля, че Елиф, но момичета
аз на няколко пъти забелязах едни леки проблясъци на пламъчета
в очите на Йомер - малиииии както не го умее това Heart Eyes Heart Eyes

Е, той вече си задава много въпроси - за годеницата си Sad Sad

# 586
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=wyHGLOFFEBc

"Мръсни пари и любов" 4 епизод - трейлър 3 на български. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
newsm51
Бебо, Мариянче... newsm10 newsm51 newsm51

Момичета   txtloves  страхотни сте !

Днес наистина "тръгнахме" с пълна кошница от сутринта !!!

Пак да си кажа - Ей, така обичам ! Празник всеки ден !  newsm44

Искате ли да ви "хвърля" една бомба за размисъл - ама и термини съм започнала да употребявам ... почти полицейски ... Joy Joy Joy

Като какъв ще  бъде представен  Йомер ?  А, сега де ?

Те богатите уж са по-разкрепостени относно свободата на връзките, но ми се струва, че тук ще заложат на нещо абсолютно гарантиращо постоянното присъствие на Йомер във вилата  и около Елиф ...  С риск да си навлече гнева на семейството, пък и нали уж всички имали по някаква тайна ... защо не "тайната" на Елиф и Йомер да е обща пък нищо, че ще е измислена.
Аз залагам на клишето - таен брак.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:22 от Марта_49

# 587
Момичета, здравейте,
Страхотен фрагман! Аз само се притеснявам от едно! Помните ли как в КВФГ не обърнаха внимание на чувствата на Керим и след това се оказа, че и той хич не е добре след онази фатална вечер. Сега пак ми се струва, че Й. и Е. ще почувстват привличане, което в крайна сметка ще ги сближи бързо, но после ще се окаже, че той много страда за Сибел или нещо такова! Дано не съм права!

# 588
Понеже днес се любувах на цъфналата в двора на ДГ магнолия...

Скрит текст:

някак нейзбежно беше май де не свържа тези двете...

И като сме започнали с различните радости, наслади, изненади... да дам и аз своя принос:

Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=he21R1wttTsQJQOk1880127 ---

за всички, които пожелаха. "Подобрената версия" на 3-и еп. на КРА. Час и 8 минути... чисто време. Simple Smile

# 589
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=rj9qLijcUpc

"Мръсни пари и любов" 4 епизод - трейлър 3 на български. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
newsm51

Момичета   txtloves  страхотни сте !

Пак да си кажа - Ей, така обичам ! Празник всеки ден !  newsm44

Искате ли да ви "хвърля" една бомба за размисъл - ама и термини съм започнала да употребявам ... почти полицейски ... Joy Joy Joy

Като какъв ще  бъде представен  Йомер ?  А, сега де ?

Те богатите уж са по-разкрепостени относно свободата на връзките, но ми се струва, че тук ще заложат на нещо абсолютно гарантиращо постоянното присъствие на Йомер във вилата  и около Елиф ...  С риск да си навлече гнева на семейството, пък и нали уж всички имали по някаква тайна ... защо не "тайната" на Елиф и Йомер да е обща пък нищо, че ще е измислена.

Ооооо, Марта - това дори не съм си го и помислила - ама кой знае newsm78 newsm78 - може - и после като им хареса  Embarassed Heart Eyes Heart Eyes

# 590
ООО, супер! Има страхотна логика да е брак - той Метин й каза да разкара гаджето, но ако се окаже, че й е съпруг - няма как да стане да го разкара така лесно  Joy Joy Joy
Голям смях Simple Smile

# 591
Ааааааааа идеята е добра, но... в промо-снимките и трея халка на пръстите на Йомер не видях...

# 592
Момичета, здравейте,
Страхотен фрагман! Аз само се притеснявам от едно! Помните ли как в КВФГ не обърнаха внимание на чувствата на Керим и след това се оказа, че и той хич не е добре след онази фатална вечер. Сега пак ми се струва, че Й. и Е. ще почувстват привличане, което в крайна сметка ще ги сближи бързо, но после ще се окаже, че той много страда за Сибел или нещо такова! Дано не съм права!

Да miranda78 - при всички случаи той в един
момент ще се чувства много зле от ситуацията - но кой знае пък на какво ще се натъкне????

Днес Марта пусна няколко снимки от серията, когато говореха Йомер и Елиф - и той спомена, че много се притеснява от това - да не излезе нещо  лошо
за връзката на Сибел с  Ахмет  и компания

# 593
Ще излезе, разбира се - страховете му ще се реализират. Няма как да не излезе, при положение, че имаме връзката с кутиите-тайници и двойното убийство. Момата по някакъв начин е замесена в изчезването на истинските диаманти и подмяната им с фалшиви - предателството, заради което чичето ги е премахнал.

# 594
Момичета, здравейте,

момент ще се чувства много зле от ситуацията - но кой знае пък на какво ще се натъкне????

Днес Марта пусна няколко снимки от серията, когато говореха Йомер и Елиф - и той спомена, че много се притеснява от това - да не излезе нещо  лошо
за връзката на Сибел с  Ахмет  и компания
Да така е - притеснява се, но проблемът е друг - той се поддава на привличането, което усеща към Елиф, а това е прекалено рано, според мен и в един момент ще настане голяма драма Sad

# 595
Понеже днес се любувах на цъфналата в двора на ДГ магнолия...

Скрит текст:

някак нейзбежно беше май де не свържа тези двете...

И като сме започнали с различните радости, наслади, изненади... да дам и аз своя принос:

Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=he21R1wttTsQJQOk1880127 ---

за всички, които пожелаха. "Подобрената версия" на 3-и еп. на КРА. Час и 8 минути... чисто време. Simple Smile
Оооо, мерси, Маричке, грижиш се ти за такива като мен...Ще си го изтегля, мила...

# 596
  • Пловдив
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=wyHGLOFFEBc

newsm51

Момичета   txtloves  страхотни сте !

Те богатите уж са по-разкрепостени относно свободата на връзките, но ми се струва, че тук ще заложат на нещо абсолютно гарантиращо постоянното присъствие на Йомер във вилата  и около Елиф ...  С риск да си навлече гнева на семейството, пък и нали уж всички имали по някаква тайна ... защо не "тайната" на Елиф и Йомер да е обща пък нищо, че ще е измислена.

Ооооо, Марта - това дори не съм си го и помислила - ама кой знае newsm78 newsm78 - може - и после като им хареса  Embarassed Heart Eyes Heart Eyes

Марта, ама той Йомер ти се е обадил "международно" май. Веднага си признавай.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:20 от mariana51

# 597
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/100031762461448dpwksjygq.jpg -- Джейн се е погрижила за голяма снимка с отлично качество. Simple Smile

# 598
Скрит текст:
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=rj9qLijcUpc

newsm51

Скрит текст:
]Момичета   txtloves  страхотни сте !

Ето, това се казва да те хвърлят в оркестъра.  Много, ама много смело предположение,

граничещо с невероятното, но не и невъзможно.

Аз по съм склонна да мисля, че ще доведе приятеля си от Италия и щом са разкрепостени, да им

гостува известно време.

Но както казва Марианка, той комисаря, нали звъни на Марта, нищо не се знае. Joy Joy Joy

# 599
Момичета, здравейте,

Днес Марта пусна няколко снимки от серията, когато говореха Йомер и Елиф - и той спомена, че много се притеснява от това - да не излезе нещо  лошо
за връзката на Сибел с  Ахмет  и компания

Ами като разбере, че анне Фатма го излъга два пъти "със сълзи на очи" - какво ще си помисли ?!

Няма начин - Сибел е "замесена" по някакъв начин. Или е убита - наказателно / за Ахмет/. Те искат диаманти  и пари - той отказва ! Убиват незаконната дъщеря, ако въобще излезе, че е такава, но има много голяма вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт