Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 481
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Мартичка, единственото, което ме спира да приема версията за незаконна дъщеря е това, че ако знаеше по-рано за нея, Ахмет не би оставил семейството и да тъне в нищета. Щеше да се погрижи да имат средства за спокоен живот. Остава да е осиновена... от Фатма абла и съпруга и... и той да е разбрал много късно, че тя е осиновена от тях.  newsm78

Нали казаха, че сейфът, в който откриха снимката и, е бил нает преди година? Значи от 1 г. са и отношенията на Сибел с Ахмет.

Готино.

От РФ:

"Хорош до безобразия, во время безобразия и после безобразия" -- Прекрасен до безобразие, по време на безобразието и след безобразието. Simple Smile)) Била някаква тяхна известнашега. Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:05 от marytza

# 601
Според мен въпросът "Добре, а като какъв ще те представя?" е страшно странен, ако го представя като севгили - те вече тази роля я играха. Затова най верояно ще го представи като нещо друго - коджа най-вероятно Simple Smile

# 602
Мисля ,че Ахмет подпомага семейството на Сибел финансово.Длъжник е на семейството и предлага помощ,която бащата отказва. Майката приема, и ползва Сибел като посредник.

# 603
  • Бургас
Добра вечер  Laughing
Щях след като ви изчета от днес да сляза,но какво видях Shockedоф беее ще ми се разхлопа сърценцето  Laughingкакъв пичага  Embarassed

Айде и аз да я покажа ,ако на тази страница не сте я слагали  Blush
Продължавам смело напред ,но като гледам колко сте изписали ще има още изненади .
Благодарности на екипа   bouquet Hug

# 604
   Ееее, момичета, ама вие - направо през бостаня, дето се вика! smile3555 Много на едро почнахте да гадаете! Искате да ги ожените още в четвърта серия! newsm09 Къде се е чуло и видяло такова нещо? По-полека, че после ще има разочаровани.
   Аз, например, го давам по-обрано. smile3503 Йомер ще бъде представен като бизнес-нещо си, затова е изтупан за случая. Но, разбира се, всички у дома ще забележат, че между нея и него става нещо. Може и да решат да го правят на чужденец, но няма да е много умно сценарно решение, като имаме предвид лингвистичните способности на нашето момче. hahaha (Настоятелно ви моля да не забравяте, че обикновено не отгатвам нищо!)
   А за връзката Сибел-Ахмет не знам защо се вързахте на Зеринските бръщолевеници. Нищо такова няма, чуйте абла си! no Между тях има единствено и само бизнес отношения. Просто момичето е бедно, очертава се да се омъжи и за беден полицай и е решила да пооправи дереджето на семейството. Как точно се е свързала с Ахмет не знам, но нищо чудно Бахар да е замесена. Вижте колко упорстваше да не води Зеррин у тях! А може и Метин да е връзката. Въобще, възможности много. Но Сибел го е направила просто за пари и майка й е в течение. Крили са от сестра й и от комисаря естествено. А той, макар да е профайлър, не е усетил, щото е влюбен.
   И още веднъж   love001 за стайлинга и слънчевите очила! Пълни ми душата, сърцето, очите, главата и въобще всичко!

# 605

https://cdn.bg-mamma.com/C7yl/30061190_c48cdd3f

Момичета...  Shocked Огромна и с превъзходно качество!

# 606

Поне е ясно къде са били ...  в холдинга ...

# 607
Мартичка, единственото, което ме спира да приема версията за незаконна дъщеря е това, че ако знаеше по-рано за нея, Ахмет не би оставил семейството и да тъне в нищета. Щеше да се погрижи да имат средства за спокоен живот. Остава да е осиновена... от Фатма абла и съпруга и... и той да е разбрал много късно, че тя е осиновена от тях.  newsm78

Нали казаха, че сейфът, в който откриха снимката и, е бил нает преди година? Значи от 1 г. са и отношенията на Сибел с Ахмет.

Скрит текст:

Готино.

От РФ:

"Хорош до безобразия, во время безобразия и после безобразия" -- Прекрасен до безобразие, по време на безобразието и след безобразието. Simple Smile)) Била някаква тяхна известнашега. Simple Smile

Викаш осиновена от анне Фатма ... значи може да е връзка между Ахмет и сестра и, или сестрата на мъжа, или някоя първа братовчедка / която по законите на всички сериали е починала /. Затова Зеррин не се впечатли от обикновената Фатма и отхвърли въобще възможността за изневяра. Ама кой знае - тя като млада може и хубавица да е била  ...

Но при всички случаи майката е подтикнала Сибел към всичко ...

# 608

Аз пък се чудя... тази реплика в сценария... само за Йомер ли е предназначена, или и за Енгин? Simple Smile

Това е мълчаливият му отговор. Simple Smile

А сега, гадайте, как ще продължи да се променя образът на комисаря в дизито. Simple Smile) Ако наистина го кроят по Енгин, значи ще е почти непредсказуем. Simple Smile))

# 609
  • Пловдив

Марица, че те сценаристките си казаха - когато са писали сценария - са виждали Енгин в ролята на Йомер.

# 610
Аз по препоръка на Марта Hug -
не отидох да си доизгледам преведената серийка - но нощта е пред мен Peace
но искам да Ви попитам нещо. Според мен майката на Сибел си е много
навътре в нещата. Иначе добре го раздава като актриса - и в реала и в сериала!!! Peace

Забелязахте ли, че когато изпращаше Елиф /втора серия, когато Елиф беше отишла да
изкаже съболезнования/ , на изпроводяк майката на Сибел й каза и Вие да бъдете
дарени с търпение - Ти също си  загубила любим човек!!!!!!

От къде на къде майката на Сибел знае, че "приятелката на Сибел - от училището"
- също е загубила любим човек??????

# 611
  Ееее, момичета, ама вие - направо през бостаня, дето се вика! smile3555 Много на едро почнахте да гадаете! Искате да ги ожените още в четвърта серия! newsm09 Къде се е чуло и видяло такова нещо? По-полека, че после ще има разочаровани.
   Аз, например, го давам по-обрано. smile3503 Йомер ще бъде представен като бизнес-нещо си, затова е изтупан за случая. Но, разбира се, всички у дома ще забележат, че между нея и него става нещо. Може и да решат да го правят на чужденец, но няма да е много умно сценарно решение, като имаме предвид лингвистичните способности на нашето момче. hahaha (Настоятелно ви моля да не забравяте, че обикновено не отгатвам нищо!)
   А за връзката Сибел-Ахмет не знам защо се вързахте на Зеринските бръщолевеници. Нищо такова няма, чуйте абла си! no Между тях има единствено и само бизнес отношения. Просто момичето е бедно, очертава се да се омъжи и за беден полицай и е решила да пооправи дереджето на семейството. Как точно се е свързала с Ахмет не знам, но нищо чудно Бахар да е замесена. Вижте колко упорстваше да не води Зеррин у тях! А може и Метин да е връзката. Въобще, възможности много. Но Сибел го е направила просто за пари и майка й е в течение. Крили са от сестра й и от комисаря естествено. А той, макар да е профайлър, не е усетил, щото е влюбен.
   И още веднъж   love001 за стайлинга и слънчевите очила! Пълни ми душата, сърцето, очите, главата и въобще всичко!

newsm10 Относно подмолната игра на Бахар в случая със Сибел.
За другото, що пък да не си погадаем? То е ясно, че ще продължат да ни изненадват, ама не пречи да се пробваме. Simple Smile)

# 612
Аз по препоръка на Марта Hug -
не отидох да си доизгледам преведената серийка - но нощта е пред мен Peace
но искам да Ви попитам нещо. Според мен майката на Сибел си е много
навътре в нещата. Иначе добре го раздава като актриса - и в реала и в сериала!!! Peace

Забелязахте ли, че когато изпращаше Елиф /втора серия, когато Елиф беше отишла да
изкаже съболезнования/ , на изпроводяк майката на Сибел й каза и Вие да бъдете
дарени с търпение - Ти също си  загубила любим човек!!!!!!

От къде на къде майката на Сибел знае, че "приятелката на Сибел - от училището"
- също е загубила любим човек??????

Паула, аз зададох същия въпрос преди време, но момичетата  ми обясниха, че при тях обичая е такъв т.е.

тя също е загубила любим човек, но имат предвид Сибел - нали и е приятелка. Аз го приех,

въпреки, че ми е много странно.

# 613
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-yeni-bolum … tm_medium=twitter

От днес:
"Тайната ще бъде разкрита в новата серия на "Мръсни пари и любов"
"В трети епизод татуировката направена с къна - Хена - на гърба на Туба Бюйюкюстюн,  е събудила огромен интерес. В Рим Енгин Акюрек е помогнал за възстановяването на татуировката на партньорката си.
Временната татуировка, написана на Брайлово писмо означава "Чиста любов" и тази тайна ще бъде разкрита в 4 епизод."

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 22:11 от mariana51

# 614
Еееееееее разгеле! Simple Smile)) Да се успокоим, начи! Няма вече що да се морим с брайл на турски. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт