Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 470
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, не Ви ли изглежда странно Йомер да докосва Елиф така по гърба. Все си мисля, че съседите са и по-консервативни примерно. А в сериал излъчван в най-гледаното време да има нещо толкова интимно между хора, които не са гаджета ми се вижда много странно. Или пък консервата съм аз  Joy Joy Joy

И аз донякъде се обърках дали съм консерва Joy Joy
ама " щом требе " - нека да са така, че и ние да се кефим Peace Peace Peace

# 631
  • София
Здравейте!

Момичета, благодаря за превода, за трейлъра, за подобрената версия, за подсказките за 4-ти епизод, за снимките!

# 632

УУУАААУУУУ - страхотен колаж!!!!!! Peace Peace Peace

# 633
Момичета, не Ви ли изглежда странно Йомер да докосва Елиф така по гърба. Все си мисля, че съседите са и по-консервативни примерно. А в сериал излъчван в най-гледаното време да има нещо толкова интимно между хора, които не са гаджета ми се вижда много странно. Или пък консервата съм аз  Joy Joy Joy

Миранда Hug  нали е ''наужким'' Joy Joy Joy значи всичко може. Grinning Grinning
А и важно е феновете да са доволни newsm08

# 634
# 635
  • Пловдив

Миг след миг и нещата ще се подредят........

# 636
Аз по препоръка на Марта Hug -
не отидох да си доизгледам преведената серийка - но нощта е пред мен Peace
но искам да Ви попитам нещо. Според мен майката на Сибел си е много
навътре в нещата. Иначе добре го раздава като актриса - и в реала и в сериала!!! Peace

Забелязахте ли, че когато изпращаше Елиф /втора серия, когато Елиф беше отишла да
изкаже съболезнования/ , на изпроводяк майката на Сибел й каза и Вие да бъдете
дарени с търпение - Ти също си  загубила любим човек!!!!!!

От къде на къде майката на Сибел знае, че "приятелката на Сибел - от училището"
- също е загубила любим човек??????

Паула, аз зададох същия въпрос преди време, но момичетата  ми обясниха, че при тях обичая е такъв т.е.

тя също е загубила любим човек, но имат предвид Сибел - нали и е приятелка. Аз го приех,

въпреки, че ми е много странно.

Това и на мен ми мина през ума, и реагирах като Кометка.

Момичета, вие сте мнооого напред в творенето на сценария, признавам си, не се бях сетила за фиктивен брак, но ми изглежда доста правдоподобна причина Йомер да се навърта около Елиф постоянно. Аз дори се чудих дали не е на вечерята, от която излязоха снимки, но не забелязах дори допълнителна чаша.
Дано новият Комисар не загуби закачливостта си и чувството за хумор покрай стремежа да пази Елиф - харесваха ми заяжданията между тях. Но фактът, че тя му стиска ръката накрая на трея ми показва, че тя вече му вярва, търси опора в него.

Само едно искам - да му намалят мъничко дължината на брадата.  #Cussing out Хич не обичам мъже с брада. Но, като се затопли... очаквам да я поподкастрят малко, така не се открояват очите, някак си се размиват между косата и брадата. А и защо му крият хубавите устни?!?  #2gunfire

# 637

Не се върнах да прочета колко снимки на комисар Йомер имаме сложени днес  ... затова лека нощ с Керим  Two Hearts

Да сънувате нещо красиво или някой, или пък като какъв ще е представен Йомер ...  Grinning

До утре !

# 638
# 639

Комет, Паула, аз също мисля, че майката на Сибел много добре знае коя е Елиф. Такова усещане ми остави тази сцена.

Въпреки, че приех , като възможен варианта на момичетата, това усещане /моето/ не ме напуска. Продължавам да си мисля, че я познава и че е в основата на много "тайни". Тя сигурно
знае причината за смъртта на дъщеря си.

# 640
  • Пловдив

Оффф.... Ще търсим полото и зелените панталони....

# 641

Комет, Паула, аз също мисля, че майката на Сибел много добре знае коя е Елиф. Такова усещане ми остави тази сцена.

Въпреки, че приех , като възможен варианта на момичетата, това усещане /моето/ не ме напуска. Продължавам да си мисля, че я познава и че е в основата на много "тайни". Тя сигурно
знае причината за смъртта на дъщеря си.

Ааа, бабето със сигурност знае много неща. Всеки път, като лъже, може да се търкува многозначно. Как прикри, че Сибел е излизала - или за да скрие от Йомер какво е вършила, или за да й пази честта. И на мен ми се струва, че са баща и дъщеря, но bakircagiz  hahaha Няма нищо случайно, дори и тази изпусната реплика на Зеррин към амджата.

Добре де, като следят Елиф навсякъде, как изтърваха момента, че спа с пътник от самолета в дома си?

# 642
# 643
Скрит текст:

Скрит текст:

ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ, пак "изтървахме коня у ряката"!  Grinning Joy Joy Joy

МОМИЧЕТА, какво става...  newsm09 newsm09 newsm09

Коментар към жеста от РФ:

Насколько помню из психологии, то подобной переплетение пальцев рук у пары свидетельствует о полном доверии, рука мужчины сверху, значит, он как бы главенствующий в паре, защитник, но все же отношения развиваются по принципу равенства. --- Доколкото си спомням от психологията, подобно преплитане на пръстите на двойката свидетелства за пълно доверие, ръката на мъжа е отгоре, значи той е водещ в двойката, защитник, но все пак отношенията се развиват на принцира на равенството.

А как се започна само...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 23:35 от marytza

# 644

За какво ли си мисли момчето ни в този момент newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт