Борба с ранното остаряване... Как?

• 203 108
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Зори,сърдечно благодаря за споделеното  bouquet Hug
Аз съм ползвала козметика на Глори, единствено от професионалната серия ампулите, които са за ултразвук са ми свършили някаква минимална работа. Основното им предимство, е че са евтини и не пречи да се пробва.
Сериите за домашна грижа не бих препоръчала.
А поради каква причина  Rolling Eyes

Според мен не вършат никаква работа. Не бих купила отново и т. н.
От ампулите купувам сравнително редовно, не е нещо феноменално, но стават. Най-много харесвам "Супер депигментация ".

# 646
  • UK
А, на мен, ми е интересно да споделите, какъв уред, ако може и линк, сте си закупили за домашна мезотерапия? bouquet

# 647
Интересно ми е какво ползвате за деколте и шия, че до там не съм стигнала, но ми е интересно?

# 648
На деколте- нищо, по скоро от лосионите ми за тяло след баня... На шията мажа от кремовете ми за лице или някакво по-леко олио... Понякога ако не съм харесала някой крем за лице, за да не го изхвърля, го мажа на врата си... Laughing

# 649
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Само аз не съм ползвала нищо ретиново, май... Mr. Green
Освен от аптеки в Турция, къде свободно може да се купи? Например дали в Румъния го има свободно в аптеките този крем Ретин-а? Имам един колега от Румъния, който си ходи често и мога да му поръчам, ей така за проба... Laughing То и с турци е пълно тук, мога и на някой от тях да поръчам... Може ли линк как е известен крема в Турция?
А сега видях, че и в Испания се продавало това кремче, имам и приятелка испанка... Heart Eyes

В Турция  се продава под наименованието Акнелиз, но е с висок процент третиноин - 1%. В Гърция също се продава свободно в аптеките, около 3 евро беше по спомени, там е Аирол, както и в Германия.  Peace

Интересно ми е какво ползвате за деколте и шия, че до там не съм стигнала, но ми е интересно?
На шията и деколтето слагам това, което и на лицето, но напоследък все по-често ползвам кремовете, които по някаква причина не съм харесала за лице.

# 650
  • Варна
До скоро нищо не слагах,
Въпреки че знаех, че трябва
И сега съжалявам.
Преди два месеца направих алергия към два серума, които са изцяло от масла
И които ги слагах на лицето си.
Съдържат много хубави масла и сърце не ми даваше да ги изхвърля
И така започнах шия и деколте с тях.

# 651
А, на мен, ми е интересно да споделите, какъв уред, ако може и линк, сте си закупили за домашна мезотерапия? bouquet

В подфорума има цяла тема за уредите за домашна грижа за кожата, разгледай, ще ти бъде интересно  Peace.

За шия  и деколте и аз съм си направила микс от масла, който ползвах зимата и имам още малко. Като се затопли минавам на крем - или някой, който не ми е допаднал за лицето или от дневния, който си ползвам.

# 652
На шията и деколтето слагам същото, което и на лицето. Нямам нерви да слагам различни продукти.

# 653
  • в огледалото на живота
На шията и деколтето слагам същото, което и на лицето. Нямам нерви да слагам различни продукти.
+1 Peace
Спазвам единствено правилото да нанасям продукта с масажни движения от долу нагоре/ключица-брадичка/

# 654
  • UK

В подфорума има цяла тема за уредите за домашна грижа за кожата, разгледай, ще ти бъде интересно  Peace.

За шия  и деколте и аз съм си направила микс от масла, който ползвах зимата и имам още малко. Като се затопли минавам на крем - или някой, който не ми е допаднал за лицето или от дневния, който си ползвам.

Кой под форум?  Съжалявам, наистина не сэм запозната. Ако можете и линк да сложите, тук bouquet

# 655
# 656
# 657
Нещата ,които споделяте момичета са много полезни и интересни,за което имате едно огромно благодаря.
През зимните студени дни за кожата на лицето и тялото се доверих на кокосовото масло,розовата вода и крем от шипка.
Сега за пролетните дни се замислям да включа етерично масло от шипка за лицето,но ми е трудно да избера почистващо средство за него.От известно време правя жабуркане с шарлан,което е добро за венците и зъбния камък.Поръчах си и омега капсули за пролетното възстановяване на организма.

# 658
Аз също ползвам етерично масло от шипка за лицето, но не знам защо много бързо ми гранясва и започва да мирише на гадно... Повечето масла ми гранясват бързо... Наскоро си взех едно масло от кафе, такъв аромат, обожавам мирис на кафе...  Heart Eyes Но и то граняса бързо... Та после ги ползвам в маски за косата...
Хубаво е да се правят масажи на лицето с масла, аз когато имам време си правя самомасаж.. Имах и уред с вибрации за масаж на лицето, но нещо спря да работи... Sad
Замислям да си купя друг подобен, някой има ли такъв уред?

# 659
Да. Крем Нивеа. Обикновения в синя кутийка.

Общи условия

Активация на акаунт