Литературен спамо-чат - 5-та тема

• 66 300
  • 736
  •   1
Отговори
  • София

Добре дошли в Литературния ни спамо-чат  Hug
Говорим си за книги и не само. Доброто настроение и усмивката са задължителни.
Всичко останало - не
Laughing
И ако перифразираме Айнщайн: Три неща са безкрайни - Вселената, книгите и нашият спамо-чат, като за първото не сме напълно сигурни Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 22:06 от mijjjka

# 1
  • на североизток от Рая

Идвам!

# 2
Охо, супер мерси за новата тема!   bouquet
Цоп и аз тук, заредих се да чета "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи", ама да видя колко ще ми устиска научно-фантастичната душица - чаровна книга е, обаче ме чака "Words of Radiance" и май-ай...

# 3
  • Пловдив
 newsm64 цоп при вас  Laughing

# 4
  • София
 smile3532
Нелчо, откъде го намери това коте?

Миж, благодаря за темата   bouquet !

# 5
  • София
Миж, страхотно оформление  Heart Eyes!
Голяма част от деня ми мина в мечти, като на картинката, как утре ще съм с приятели и с книги... Обаче по едно време Кали ме светна, че днес не било петък, а четвъртък и още ми е тегаво  hahaha!

# 6
Миж благодарско за темата  bouquet

Нели браво на талантливото ти момче! Да ти е жив и здрав! Аз обичам чувствителни мъже за да си ревем заедно Mr. Green А сега сериозно, наистина ги обичам, по-искрени и истински са Peace
А тази мацинка де я намери. Паднах от смях с нея rotfImao

Понеже при Новите книги споменахте за Сюзън-Елизабет Филипс ... аз съм чела "Бебето е мое". Започва доста  Thinking повърхностно и някак нагласено, даже я зарязах. Но после реших да я довърша и взе че ми стана интересно. Който обича любовни романи, ще му допадне Peace

Вени днес не ти е ден - от толкоз мечти и един и същи пост два пъти пускаш Laughing Hug

# 7
  • София
Вени днес не ти е ден - от толкоз мечти и един и същи пост два пъти пускаш Laughing Hug
Къде съм я сътворила таз работа, Кости Joy?

# 8
Миж, страхотна тема!!! Благодаря за труда  Heart Eyes

Тази книга съм я чела, която си сложила в началото  Hug Много красиво!!!

# 9
Къде съм я сътворила таз работа, Кости Joy?
Преди да публикувам, ми излязоха два твои поста със еднакво съдържание newsm78

# 10
Миж , благодаря ти за новата тема   bouquet 

Да попитам , някой да е чел "Десет малки негърчета" на Агата Кристи , има ли отзиви за нея ?  newsm78

# 11
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Мижжж, страхотна тема!   bouquet  Благодаря!  Hug

Хубава ли е тази книга на Джон Грийн?  (Аз още не съм чела и "Къде си Аляска"? Някой има ли е в електронен вид случайно?  Hug )

# 12
Нара, смело посягай към "Десет малки негърчета". Образец на криминалния роман. На мен ми хареса, като се има предвид, че само тази книга на Агата Кристи съм чела.

На Джон Грийн препоръчвам с две ръце "Къде си, Аляска?". Много, много ми хареса. Прочетох и "Хартиени градове", но тя ми хареса малко по-малко. "Вината в нашите звезди" я имам, но все още не ми достига смелост да я прочета.

И благодаря за темата, Мижка!   bouquet Както винаги е уютно и приятно тук!  Hug

# 13
  • София
 Да попитам , някой да е чел "Десет малки негърчета" на Агата Кристи , има ли отзиви за нея ?  newsm78

Класика в жанра! Хващай я смело, няма да те разочарова! Най-много да те държи посред нощите будна, четяща и нетърпелива да разбереш кой е убиецът  Mr. Green .

Вени! Имам да ти кажа нещо   tiptoe !
Скрит текст:
ДНЕС е петък  Laughing !

И друго, защото е чат:
Скрит текст:
Новата визия е шит отвсякъде  Crossing Arms !

# 14
Благодаря ви много за отговора , момичета , значи ще си я поръчам , просто се колебаех коя да взема , от А.Кристи съм чела 2-3 книги и бяха много хубави , така че и тази ще си взема , в последно време ме влекат заплетени случаи , разкривания , точно книги - пъзели както им викам аз . Hug

Общи условия

Активация на акаунт