Литературен спамо-чат - 5-та тема

• 66 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Den Haag
Зори и аз съм във ваканция иначе ни дадоха "Дипльома"  Mr. Green, но от септември продължавам курса, като мисля да запиша на още едно място до нашето училище, там е 2пъти в седмицата и може да отидеш с детето, като те ще ти го гледат докато си на курс  Peace, което ме устройва чудесно  Grinning.
tochica11 след 4години може и да се почерпим с ораня торта Simple Smile

# 391
  • Benelux / Varna
Абе Дид, чак след четири, дай поне да е след 2  Wink

# 392
  • Den Haag
Зори и след 2 съм съгласна  Hug Вие ще си ходите ли в България? Ние сигурно към 6 август. От сега го мисля багажа, какво да нося, и как да си домъкна още книги, колко ли книги ще успея да скрия от мъжо в куфарите  Laughing, че и пъзели искам да си взема от моите ненаредени и какво ли още не  Crazy

# 393
  • Варна
Здравейте,

В неделя съм на гости на роднина която има юбилей 60г. В по старите теми видях отговор от alex_shu и Нитка че имат мн хубаво стихотворение по този повод. Не мога обаче да го намеря в темата. Имам такова за 40-год. юбилей за жена но не ми върши работа за 60 год
Моля Ви ако имате това стихотворение за 60г юбилей да ми го постннете тук. Много ще съм Ви благодарна

# 394
  • Benelux / Varna
Дид, чак сега видях, че си ме питала разни нещица  Joy
Ами ще се прибираме в края на месеца, мислихме с колата, но аз съм малко контузена и преценихме, че пътя е дълъг и ще ми е неудобно толкова часове в колата, та взехме билети в последния момент на ужасяващи цени, на каквото такова. Напълно разбирам притесненията относно книгите и другите любими неща в куфара, да си призная и аз крия част от тях  Joy, тоя път обаче имам доста книги залежали тук при мен, така че няма да нося много. Приятна ваканция ти желая!

# 395
Момичета,
1. Утре по БНТ от 14,15 постановката "Харолд и Мод" /по роман/, много бих искала да гледам, преди години бях омагьосана от Манева и Мутафчиев.
2. Какво правите, когато сте потиснати (за да не сте)?
/и не казвайте "потискам се", а може би "чета  Grinning /

# 396
Момичета,
1. Утре по БНТ от 14,15 постановката "Харолд и Мод" /по роман/, много бих искала да гледам, преди години бях омагьосана от Манева и Мутафчиев.

alen mak, примерно:
- обувам си два различни чорапа
- слагам захар в супата или сол в кафето
- помислям си за паднал самолет, разболял се/отишъл си млад човек, най-бедната африканска държава
- споделям с някого и понякога само това стига /временно/
- представям си всички най-хубави качества на човека до мен
- надувам балони, на всички пиша "потиснатост" и ги пукам с кеф
- ако се казвам примерно Валя Щерева, наричам се (преименувам се в мислите или на хартия) Веселка Щастливкова
- чета Етгар Керет Simple Smile

alen mak, веднъж ме беше питала за "Път към висшето общество/Живот във висшето общество" - искаш ли да ти я подаря? Simple Smile Приятен и по-ведър ден! И напиши едно писмо до потиснатостта да си вземе безсрочна отпуска - пожелай й чудесни неща, примерно да замине на Хаваите и да не се връща. Simple Smile

# 397
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Момичета,

alen mak, примерно:
- обувам си два различни чорапа
- слагам захар в супата или сол в кафето
- помислям си за паднал самолет, разболял се/отишъл си млад човек, най-бедната африканска държава
- споделям с някого и понякога само това стига /временно/
- представям си всички най-хубави качества на човека до мен
- надувам балони, на всички пиша "потиснатост" и ги пукам с кеф
- ако се казвам примерно Валя Щерева, наричам се (преименувам се в мислите или на хартия) Веселка Щастливкова
- чета Етгар Керет Simple Smile

alen mak, веднъж ме беше питала за "Път към висшето общество/Живот във висшето общество" - искаш ли да ти я подаря? Simple Smile Приятен и по-ведър ден! И напиши едно писмо до потиснатостта да си вземе безсрочна отпуска - пожелай й чудесни неща, примерно да замине на Хаваите и да не се връща. Simple Smile

Невероятна си, svet65Simple Smile

# 398
Точно щях да пиша същото  Peace

# 399
Свет, само от прочетеното ми "просветна"  Grinning
Отивам да поспортувам, после балони ще надувам Wink))
Благодаря за офертата за книжка, може да я взема за прочит, не ми е удобно подарък. Ще ти пиша  Hug

# 400
  • София
Май отдавна не сме си говорили и препоръчвали филми  Simple Smile
Та да препоръчам един мноооого добър трилър /скандинавски, разбира се  Joy /
Става въпрос за The Keeper of Lost Causes/ Жената в капана.  Отдавна е качен, как съм го пропуснала се питам?  Thinking
А тези дни ще излиза и книгата на български /може и да е излязла вече, не съм сигурна/.
Филмът много ми хареса! Препоръчвам  Peace

# 401
Миж каквото си ми препоръчвала ми е харесвало винаги, така че и това ще гледам, благодаря!

# 402
  • Пловдив
Момичета някоя от вас дали има книгата „Възпитаните трупове пращат писма“- Валентин Пламенов и евентуално дали може да ми я изпрати за прочит? Blush

# 403
  • София
Страшно много ме дразни тази youtube- реклама на "Полулош", дето върви нон-стоп вдясно.  Twisted Evil
Имам Adblocker Plus, но явно не я лови  #2gunfire #Cussing out
Дайте , плийз, идея как да я блокирам  Praynig

# 404
Ще се радвам да "налеете" малко акъл или пък насоки към книжки - може приложни психологии, статии, худ. литература относно как се превъзмогва или трансформира неподходяща любов (в смисъл - неподходящ субект, време и всичко),  която на всичко отгоре е и споделена ... Закъсвация  Confused
Параноя на страстта. Май я имаше в спиралата.

Пускам си любима музика, наливам се с водка, пуша много и рева много. Временно помага.
Лошото е че напоследък взех да го правя много често.  Confused

А аз се наричам Тъга. Мисля, че по- би ми подхождало.

Общи условия

Активация на акаунт