Пазаруване от Aliexpress.com 24

• 47 986
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  питах дали имат практика да пишат по-ниска цена или да пишат, че е подарък (от тях за мен  bowuu) Hug

Имат  Peace Аз  първо цъкам place order и пиша като коментар на поръчката ако може да не е над 20 долара обявената сума, за да избегна митническите такси. Когато продавачът се съгласи, плащам. Simple Smile

# 286
http://www.aliexpress.com/item/Retail-Free-shipping-new-fashion- … n/1099727677.html

Поръчвана ли е от някой тази риза? Чудя й се вече 3-ти ден. Пиша на китайчето, тъй не отговаря, въпреки че е онлайн. А, много я харесах, тънка е, лятна е. Въпросът е в размера?!

Бих те посъветвала да си поръчаш ризата от друг продавач, аз съм си поръчвала от този и получих дефектна рокля...но все пак ти си преценяш. И междудругото да, той не обича много, много да отговаря  Simple Smile

# 287
  • В един копнеж!
Аха! Simple Smile Благодаря за отговора. Е, аз чаках, час-два да ми отговори, при което се насочих към друг.

# 288
Аха! Simple Smile Благодаря за отговора. Е, аз чаках, час-два да ми отговори, при което се насочих към друг.

Ти пак час- два....а аз с дни  Grinning Успех с другия продавач

Аз пак  искам малко помощ от вас. Имам пратка, на която и остават още 18 дена до крайния срок, кога трябва да отворя диспут, на кой ден ще ме посъветвате?

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:40 от muratto

# 289
Днес получих тези  http://www.aliexpress.com/snapshot/6038164496.html .
Доволна съм, почти улучих номера Simple Smile. Нося 38, поръчах 39 за всеки случай, ама като гледам и 40 ще ми стане. Нямат лепило или други несъвършенства. Малко миришат на гума, ама подметката си е такава. Дано се отмирише. Иначе са супер Simple Smile Изглеждат точно както са на снимката

# 290
Здравейте, току що ми се случи нещо много странно. Платих по стандартния начин както всеки път от сайта на алиекспрес. Картата ми е от Фибанк и проверих в сайта дали е платена поръчката. Видях, че ми е одържана сумата, но след малко ми се появи съобщение, че трябва да въведа паролата за 3D сигурнос. Имам близо 30 направени поръчки и макар, че е съм отбелязала в сайта, да я ползвам за пръв път ми поиска 3D парола и аз я въведох. След това си проверих сметката и за моя голяма изненада ми беше одържано още веднъж и сега ми показва в сайта на банката, че вместо 7.10  съм платила 14.20 лв. Според вас към кого трябва да се обърна към банката, търговеца или да подам оплакване в сайта? Благодаря ви.

# 291
Здравейте, какво ще кажете за този продавач?
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-2013-New- … n/1318001802.html

Май само в неговите обяви има женски номер 41. А на мен всъщност май толкова ми трябва, защото от ибей получих едни които бяха 40 номер и учудващо са ми малки.
Другия ми въпрос е - това, че на снимките са замъглени емблемите на марката какво значи? Така ли ще получа маратонките или би трябвало да са като оригиналните?

# 292
  • Beyond the stars
Здравейте, какво ще кажете за този продавач?
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-2013-New- … n/1318001802.html

Май само в неговите обяви има женски номер 41. А на мен всъщност май толкова ми трябва, защото от ибей получих едни които бяха 40 номер и учудващо са ми малки.
Другия ми въпрос е - това, че на снимките са замъглени емблемите на марката какво значи? Така ли ще получа маратонките или би трябвало да са като оригиналните?

Продавачът е ок   Wink Емблемата е замъглена, защото са реплики и все пак продаването им е далеч от легално  Laughing На живо със сигурност са си с нормална емблема  Peace

# 293
Благодаря,ще поръчам още един същия,само че по-малкият номер.Поръчах 7 но не знам на колко мм обиколка отговаря.
Ако се попаднеш на супер малък пръстен свиркай, че на тея китайци явно само пръстите им са големи и не мога да си намеря пръстен малък размер, понеже пръстите ми са хипер тънки. Я пусни един линк на пръстенчето.
Ето
http://www.aliexpress.com/item/ROXI-Christmas-Gift-Classic-Genui … y/1604267772.html

# 294
  • Italia
Здравейте, току що ми се случи нещо много странно. Платих по стандартния начин както всеки път от сайта на алиекспрес. Картата ми е от Фибанк и проверих в сайта дали е платена поръчката. Видях, че ми е одържана сумата, но след малко ми се появи съобщение, че трябва да въведа паролата за 3D сигурнос. Имам близо 30 направени поръчки и макар, че е съм отбелязала в сайта, да я ползвам за пръв път ми поиска 3D парола и аз я въведох. След това си проверих сметката и за моя голяма изненада ми беше одържано още веднъж и сега ми показва в сайта на банката, че вместо 7.10  съм платила 14.20 лв. Според вас към кого трябва да се обърна към банката, търговеца или да подам оплакване в сайта? Благодаря ви.
Как е удържаното? 1х14.20 или 2х7.10? Ако е втория вариант не се налага да правиш нищо, след 14 дни от банката ще освободят едната сума към али, а другата ще върнат по твоята сметка. Ако искаш да ти освободят втората сума по-рано, трябва да се свържеш с али, те да пуснат становище до ФиБанк, че нямат претенции към втората сума. Ако е първия вариант (няма логика, но все пак) - пиши на али. Преди те да откажат сумата, от банката няма да я освободят

# 295
  • Beyond the stars

Ти пак час- два....а аз с дни  Grinning Успех с другия продавач

Аз пак  искам малко помощ от вас. Имам пратка, на която и остават още 18 дена до крайния срок, кога трябва да отворя диспут, на кой ден ще ме посъветвате?

А вижда ли се движение по тракинг номера ? Ако има движение , защо ще отваряш диспут  newsm78

# 296
Остават ми 20часа до края на диспута .Все още потребителя не ми е писал.Ако за тия часове той не ми пише ми се връщат парите които съм посочила в диспута нали така ?

# 297

Ти пак час- два....а аз с дни  Grinning Успех с другия продавач

А вижда ли се движение по тракинг номера ? Ако има движение , защо ще отваряш диспут  newsm78

Да има движение, но не бях наясно дали се отваря диспут когато крайния срок намалява. А какво седва ако пратката не пристигне в срок и аз не поискам да удължа срока?

# 298
  • Beyond the stars

Ти пак час- два....а аз с дни  Grinning Успех с другия продавач

и

Да има движение, но не бях наясно дали се отваря диспут когато крайния срок намалява. А какво седва ако пратката не пристигне в срок и аз не поискам да удължа срока?

Не е задължително отваряне на диспут, когато виждаш движение на пратката  Peace Аз обикновено удължавам срока, ако има движение - като удължиш срока си запазваш правото на диспут  Wink
Ами ако не удължиш срока/не отвориш диспут с изтичане на срока пратката се потвърждава.

# 299
Можеш да отвориш диспут, но по-добре като остават 4-5 дни, дори по-малко. Сега доста остава. Ако ще удължаваш гледай да е поне 3 дни преди изтичане, че да има време продавача да види че искаш удължаване и да удължи срока. Съответно следи ако пропусне да удължи да пуснеш диспут преди изтичане. А ако удължи - следи новия срок. Ако нищо не направиш и просто изтече времето - от сайта приемат, че всичко е наред и приключват поръчката, парите отиват в продавача и няма какво да направиш ако не пристигне.

Упс, предвариха ме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт