Пазаруване от Aliexpress.com 24

• 47 997
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Italia
Здравейте момичета, вече споделих в групата във фейсбук-а, но да се отчета и тук. Вчера  си взех таблетчето от пощата http://www.aliexpress.com/snapshot/6035749947.html. Пристигна много бързо за 20 дни. Снощи успях малко да го разгледам и мисля, че се справя доста добре. Работи бързо и много ми харесва. Много съм доволна

Дано всичко е наред, и моят са го взели днес, обаче не смея да потвърдя, а ще се върна чак след две седмици, за да го прегледам като хората. След като го поръчах ми направи впечатление, че името на страницата горе е друго, т.е подменил е продукта и де факто броя поръчки е за друг таблет. Само да попитам, че ме гризе любопитството AX3 ли пише на гърба или AX1? Изобщо - кутийката като на снимките ли е, или е черна (стария модел AX1 е с черна кутия). От един и същи търговец сме го взели, явно са пратени едновременно, затова толкова разпитвам, извинявай Simple Smile Ако можеш да споделиш и камерите какви са, колко е паметта, защото навсякъде са с различно описание.

# 346
Здравейте,
проверявах една от пратките си до къде е стигнала, но за последните дни няма информация. Това означава ли, че пратката е напуснала Китай и вече пътува за насам?

# 347
  • au bout du monde
Днес получих часовник http://www.aliexpress.com/snapshot/6041310608.html Пристигна за 13 дни.
Доволна съм. Дано и да работи добре Simple Smile

# 348
  • Beyond the stars
Аз пак ще искам съвет от по знаещите. Вчера пуснах диспут, и сега виждам, че изписва "ПОРЪЧКА ЗАТВОРЕНА" какво трябва да означава това и пише, че все още няма обратна връзка. Имам срок от 4 дни. Когато изтекът какво се прави.... Моля за помощ:)

Пише,че спорът е приет, това означава ли че ще ми върне парите. И след като пише поръчка  - затворена/ приключила, каква е гаранцията че ще ми взъстанови парите и ако не какво да правя ?
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

След като спорът е приет и решен, АЛИ ти възстановява парите, не продавача  Peace

# 349
Пак да питам. Направих няколко плащания по отделно, т.е. въвеждах данните няколко пъти, и на четвъртия път ми изписа :

Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted.
Reason:
Your card issuer declined the transaction.
Solution:
Please make sure you are paying using a valid credit card.
Please contact the bank or agency that issued your card.

Със сигурност има пари. Какво означава това?!  newsm78

# 350
Некоректен ли е продавача!??

Поръчах на 25 март : http://www.aliexpress.com/item/Cotton-padded-Winter-Thicken-Woma … n/1614075123.html
и чак днес ми пише за ичерпана наличност . Предлага ми други неща от магазина .
Само с кореспонденция ще ми върнат ли парите по картата или трябва да натискам бутон " Cancel order "!?  newsm78
 Досега два пъти ми блокират картата, отказват ми поръчка и за капак имам само две получени дрешлета и то с по-малък номер .!!! #Cussing out

Времето за обработване на поръчката все още не е изтекло /остават 24 ч/ може ли продавача едностранно да канцелира поръчката !? Колега ми спомена ,че има вероятност китайчето да пради друга стока !? На някой  да му се е случвало !?

# 351
  • Балчик
Пак да питам. Направих няколко плащания по отделно, т.е. въвеждах данните няколко пъти, и на четвъртия път ми изписа :

Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted.
Reason:
Your card issuer declined the transaction.
Solution:
Please make sure you are paying using a valid credit card.
Please contact the bank or agency that issued your card.

Със сигурност има пари. Какво означава това?!  newsm78

Същото ми се случи на 25-ти, но като влязох в акаунта си поръчката беше платена, проверих и в онлайн банкирането, всичко беше наред. Вече са ми шипнати поръчките и  имам тракинг номера. Бях се шашнала и аз, но не занм защо го изписа това, при минало плащане.

La Libellule, и моето същото часовниче е пристигнало днес в София, чакам с нетърпение да дойде до моя пощенски клон.

# 352
Днес получих часовник http://www.aliexpress.com/snapshot/6041310608.html Пристигна за 13 дни.
Доволна съм. Дано и да работи добре Simple Smile
[/quote
Абсолютно същото и при мен. Пуснах го на 25.03. Днес го взех-доволна.

# 353

Същото ми се случи на 25-ти, но като влязох в акаунта си поръчката беше платена, проверих и в онлайн банкирането, всичко беше наред. Вече са ми шипнати поръчките и  имам тракинг номера. Бях се шашнала и аз, но не занм защо го изписа това, при минало плащане.

La Libellule, и моето същото часовниче е пристигнало днес в София, чакам с нетърпение да дойде до моя пощенски клон.

А след колко време установи, че няма проблем? При мен пак изписва това  Sick

# 354
  • Балчик
Веднага, още като ми го изписа си влязох в профила в профила и видях,че  всичко е наред с поръчката.

Влез си в поръчките и провери.

# 355
Веднага, още като ми го изписа си влязох в профила в профила и видях,че  всичко е наред с поръчката.

Влез си в поръчките и провери.

Ужас, при мен в Поръчките, са със статус Изчаква плащане. И като дам да платя, като въведа данните и излиза че нямам пари. Да се притеснявам ли?!?  Confused

# 356
  • Балчик
Не знам, аз имам и банкиране и там проверих също веднага, всичко беше наред.

# 357
Аз пак ще искам съвет от по знаещите. Вчера пуснах диспут, и сега виждам, че изписва "ПОРЪЧКА ЗАТВОРЕНА" какво трябва да означава това и пише, че все още няма обратна връзка. Имам срок от 4 дни. Когато изтекът какво се прави.... Моля за помощ:)

Пише,че спорът е приет, това означава ли че ще ми върне парите. И след като пише поръчка  - затворена/ приключила, каква е гаранцията че ще ми взъстанови парите и ако не какво да правя ?
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

След като спорът е приет и решен, АЛИ ти възстановява парите, не продавача  Peace

Благодаря Simple Smile  bouquet

# 358
Здравейте някой срещал ли е в Алито това   bouquet

# 359
  • Пловдив
днес получих поредните си две поръчки
очила http://www.aliexpress.com/snapshot/6031003373.html страхотни са,пристигнаха перфектно опаковани,едно към едно с оригинала,много съм доволна  Hug
нагръдник за кучето http://www.aliexpress.com/snapshot/6036091775.html чудесен

Общи условия

Активация на акаунт