Къде да си намеря половинка

• 197 113
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 435
  • София
Е тогава защо си чешИм тук езиците  Mr. Green Mr. Green

# 3 436
Другата половина си противоречат и взаимно се изключват.

Да, защото колкото хора, толкова различни подходи и съдби. Не сме роботи, да включиш програма "намиране на половинка" и хоп, готово, намира за секунди. Всеки изхожда от собствения си опит, а дали този опит ще донесе успех на отсрещния човек, никой не може да гарантира.

# 3 437
  • SF

Защото всички, и женени, и неженени, имаме свободно време и желание да го правим.
Освен това авторката превъзхожда по идеи и интелект доста от "чешещите езиците си".

# 3 438
  • SF
Другата половина си противоречат и взаимно се изключват.

Да, защото колкото хора, толкова различни подходи и съдби. Не сме роботи, да включиш програма "намиране на половинка" и хоп, готово, намира за секунди. Всеки изхожда от собствения си опит, а дали този опит ще донесе успех на отсрещния човек, никой не може да гарантира.

Аз съм готова да зарежа собствения си опит и подход, но четох, слушах, гледах и разбрах, че всички ползваме същия опит. Нищо ново под слънцето.

# 3 439
  • София

Защото всички, и женени, и неженени, имаме свободно време и желание да го правим.
Освен това авторката превъзхожда по идеи и интелект доста от "чешещите езиците си".

Ко, не. След като пуска такива теми  newsm78 newsm78 newsm78

# 3 440
  • SF
След като пуска такива теми, какво?

# 3 441
Съвети много, умният ще отсее онова, което е според неговите разбирания и ще пропусне онова, което е в разрез.
Дали ще харесва да му мирише на бира или не, дали ще е склонен да спи на палатка три дни или не, дали ще му хареса да се задява с подпийнали мъже по барове или не.

# 3 442
сега дай да не пускат такива теми , така ли ?  нали знаете за сводния избор - искаш или не да четеш у форума.  аз познавам един пускател на безброй подобни теми. не че се различават кой знае колко една от друга. като прочетеш първия и последния пост ти е ясно за какво се говори в цялата тема.  hahaha  но е факт ,че се пише  в тях , както и да се чете.   и аз го правя когато ми е интересно.  Laughing

# 3 443
  • Sofia
   Свободни мъже – много, свободни жени – също. Проблемът не е в това "къде да си намериш половинка"; проблемът е в прекалено големите изисквания и очаквания, които е добре да са обратнопропорционални на възрастта.

# 3 444
проблемът е в прекалено големите изисквания и очаквания, които е добре да са обратнопропорционални на възрастта.

Добре, обясни ми по каква причина сега изискванията ми трябва да са по-занижени, отколкото преди 15 години? Аз не виждам такава, даже напротив. Преди ми беше достатъчно мъжът да е хубав и с мускули, сега това ми се струва смехотворно малко.

# 3 445
  • SF
Жасмин... Laughing 
И за мен беше важно моето гадже да е най-хубавото и да се целува страхотно!

Тогава съм си мислела, че животът е пред мене и тепърва ще срещам готини гаджета. А и така е и ставало.
Но на кой къде са му чорапите, в какъв вид са му метнати ризите, чисто ли е у тях, каква заплата получава - все ми е било тая. Не защото не съм имала претенции и тогава, но към "временните" явления в моя живот, съм  имала и все още имам "вятърничави" претенции.
Колкото по-напред в развитието на отношенията си навлизам с някой, толкова по-рядко започвам да употребявам "не ми пука" и "все ми е тая какъв е".

# 3 446
Esmee, смей се ти, ама моите освен хубави, бяха и малоумни... Сега знаеш кога - точно на кукуво лято с такъв!

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 09:25 от Анонимен

# 3 447
  • SF
Ама и сега с такъв можеш да пиеш кафе и няма и да разбереш от раз, че е точно такъв. Но, ако ще продължите да пиете кафе, ще се появят и претенциите. Няма как да е иначе.

Казват, колкото си по-млад, толкова е по-лесно. После ставаш много претенциозен и край!
Ми не е така - претенциозният си е претенциозен, непретенциозният - не, просто, когато е млад не бърза да се жени за всеки, който го е поканил на разходка и не навлиза в детайли що за човек стои до него. Важно е да се разхожда хубаво.
Ако обаче този от разходката ми каже "хайде да се женим"…. става по-другоооооо….

# 3 448
  • Sofia
   Например, лично за мен не е адекватно да очакваш един мъж, постигнал някакво кариерно развитие и успехи в професионален план, но надхвърлил 33-34 г., да изглежда като манекен. Няма как на 30+ той да е по-готин, мускулест и енергичен, отколкото на 20+, освен ако това не е плод на целенасочени многогодишни усилия да се поддържа във форма или просто на отлични генетични заложби. На 30+ повечето мъже са с коремчета, пооплешивели, с косми в ушите и носа (които, нали се сещаш, че не е задължително да искат да премахват), краката им понамирисват, липсва им свежестта на младостта; същото е и при жените, само че характеристиките са други.

Или пък, ако ти си супер енергична натура, да очакваш от един улегнал мъж да споделя жаждата ти за безкрайни забавления. Ами, ще ти кажа, че много от моите приятели-мъже, които са над 30, макар да са необвързани, не искат да излизат, писнало им е, не им се заминава, по техни думи. Да излязат на едно кафе, според тях, е излишно усилие.

Или да очакваш, че на 30+ мъжът ще е много добре осигурен във финансов аспект – е, да, ама, не. Той може и такъв да е, но тогава няма да иска теб, а някоя 20-годишна кокетка. Peace

Изобщо, с напредването на възрастта с много неща трябва да се направи компромис. Пропускаш и нещо изключително важно – предразсъдъците, които са особено безпощадни към женската част от населението. На една неомъжена жена около / над 34-35 все още се гледа с много лошо око в българското общество, можем да си приказваме захаросани приказки и да го играем наивни, че видиш ли, времената са други и сме възприели западния модел, но не е точно така. Лошото е, че повечето свободни мъже 30+ си търсят жена на 20+, поради ред причини, които сега няма да засягам, че ще стане много дълъг постът ми. Така че, освен всичко друго, за съжаление, изборът за дамите значително се стеснява. Ощетени сме в този аспект.

# 3 449
Black Cat 13, направо ги попиля тези мъже на 30+ бе!  Shocked
Че покрай мен има мъже на 40+, които не са оплешивели и със шкембета, моля те, даже на 45+.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 08:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт