Къде да си намеря половинка

• 193 036
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 435
сигурно съм попадала до сега само на готини мъже, т.к. това наистина не мога да си го представя какъв акъл трябва да имаш, за да го направиш.

# 436
Аз наистина познавам един, който си хвърля чорапите в мивката за пране. Където стоят ведно с мръсните чинии. Накиснати.
ooooh! не, не мога да си го представя.
а представи си обратното де ... чиниите метнати в пералнята при чорапите.  hahaha
кое е за предпочитане ?  Joy

# 437
Е какво толкова! Чак пък нещо неописуемо! Не виждам какво й е толкова на ситуацията!  Joy

И аз не виждам. Жената кисне чинии, вместо да ги измие, мъжът си цопва там чорапите за компания. Лика-прилика са си.

# 438
сигурно за това не съм имала такъв мъж. като не кисна чиниите, и мъже които си хвърлят чорапите при чиниите не ме намират. друг тип жени си търсят те. такива дето да им накиснат чорапите в мивката.  Shocked за да се омешат миризмата от чорапите и мазнината от тиганите и да придадат особен вкус и мирис на салатата по късно  Whistling

# 439
  • някъде там
сигурно за това не съм имала такъв мъж. като не кисна чиниите, и мъже които си хвърлят чорапите при чиниите не ме намират. друг тип жени си търсят те. такива дето да им накиснат чорапите в мивката.  Shocked за да се омешат миризмата от чорапите и мазнината от тиганите и да придадат особен вкус и мирис на салатата по късно  Whistling

Представих си го визуално-ароматно Sick

# 440
  • SF
Ей, хора! Аз се шегувах.  Simple Smile

Всичко това, което пишете сега, вече е писано подобно или същото в страница-две напред. Казах го с изключително висока доза ирония.
И даже предложих да не правим темата от красива - мръсна. Сигурна съм, че такива хора съществуват и си се намират, но явлението не е масово.

# 441
Аз пък не разбирам защо се гнусите толкова от мъжките чорапи. Значи можете да правите разни тралала неща с притежателя им, но не и да му пипнете чорапите, даже и да си помислите за тях, защото ви призлява. Много странно.

# 442
  • някъде там
Аз пък не разбирам защо се гнусите толкова от мъжките чорапи. Значи можете да правите разни разнообразни неща с притежателя им, но не и да му пипнете чорапите, даже и да си помислите за тях, защото ви призлява. Много странно.

Жасмин-че , това пък къде го прочете?
Нищо мъжко не ми е чуждо! hahaha hahaha

# 443
чорапите  не са проблем. или поне аз така си мисля. но не съм и попадала на мъж, който да не може да уцели коша за дрехи, така че не съм добър пример.

# 444
Шегувам се.  Laughing
Ама като си представих мазните тигани и мръсни чинии и чорапите в тях, честно казано, не мога да определя кое е по-мръсното. Според мен, тиганите. На моя би му призляло да му накисна чорапите в някоя мазнотия, ще получи инфаркт, какъвто е подреден.  Joy

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 23:58 от Анонимен

# 445
И аз така викам , мъжете в темата са ни талисманчетата !
напълно съм съгласна.

Pluckmuckel, и снимката и смелостта да я сложиш: approved.

Ммм, защо пък смелост?
Като стана дума, теб няма ли да те видим?

# 446
то и аз да видя нещо такова - ще избягам с 300 км /ч

# 447
  • Sofia
Затова ползвайте миялна машина.  Grinning

# 448
тя пере  Flutter

# 449
  • SF
За да перем чорапи в нея ли??????

Скрит текст:
От опит знам, че тава или тиган не се измиват добре в миялната. Първо трябва да се понакиснат малко в мивката, да се пооправят ръчно и тогава евентуално в машината за миене.

Общи условия

Активация на акаунт