Къде да си намеря половинка

• 193 135
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 135
Прекаленото голямото желание за обвързване ще ти изиграе лош номер и ще се хванеш с някой, който въобще не е за теб. Живей си живота, забавлявай се, а половинката ще я срещнеш на място, където най-малко очакваш, най-вероятно.

Съгласна съм с това. Не знам на колко години си,но ако си под 27-28 не ти трябва. И няма нужда да я търсиш тя ще те намери. /Поне при хората около мен така стана/

# 136
  • Пловдив
Цитат
но ако си под 27-28 не ти трябва. И няма нужда да я търсиш тя ще те намери. /Поне при хората около мен така стана/ /
Ако наистина е така тогава от къде се появяват хора над тази възраст, които не са намерили половинки. Щом половинката сама намира пасващата си преди да достигне 27-28 г.
Мен до 27-28 никаква половинка не ме беше намерила.  В нечии светове половинките се намират сами  "около мен", но в реалността не е съвсем винаги така. За хората, с които нещата не са се случили така това се явява проблем. Не малка причина, за който е внушението, че винаги "се намират сами". Щом не се е случило така, значи се касае за непълноценен човек, едва ли не.

# 137
  • някъде там
Интересни идеи да .....но за девойки
А такива като мен с деца , че и две , какви да ги къдрим.... Crazy
Ха появили са се и мъже... как пък надушиха темата? newsm78
Е...толкова ли е лошо..присъствието на свободни мъже Peace
Напротив! Изключително , приятна изненада  Party

# 138
  • Somewhere beyond the moon and stars
С повечето хора, с които съм имала връзки, сме се запознавали онлайн. Не в сайтове за запознанства обаче (там съм останала с впечатлението, че са регистрирани всички, които наистина изглеждат малко отчаяни - за секс или връзка). При мен са били сайтове за определен вид интереси - музика и т.н., т.е. места, на които не тръгваш в комуникацията с идеята за връзка.
С настоящата ми половинка реално се запознахме на живо, но бегло. Оттам нататък комуникацията - и истинското ни запознаване - беше в скайп.
Рискът тук е, че хората на живо са много различни от впечатлението, което правят за себе си онлайн. Въпросът е дали след една среща "очи в очи" човекът ти допада - моите впечатления са, че много хора общуват доста по-трудно на живо, т.е. той ти мълчи едни два часа, а ти се опитваш да запълваш тишината.

# 139
Интересни идеи да .....но за девойки
А такива като мен с деца , че и две , какви да ги къдрим.... Crazy
Ха появили са се и мъже... как пък надушиха темата? newsm78
Е...толкова ли е лошо..присъствието на свободни мъже Peace
Напротив! Изключително , приятна изненада  Party
Радвам се..прекрасен ден на всички!

# 140
Цитат
Щом не се е случило така, значи се касае за непълноценен човек, едва ли не.

Не съм казвала подобно нещо /дори не съм си го помисляла/. Не го приемайте така. Не знам какви мъже търсите, но перфектни хора няма.

# 141
Аз с моя настоящ годеник се запознах,като му целех прозореца и него със снежни топки от моя прозорец,ей така от детинщина и то накрая станаха 8 години  Grinning Искам да кажа,че не ти трябват сайтове за запознанства,там в момента можеш да намериш само психопати. Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace

# 142
И вярвай в чудеса..защото аз съм на ръба да спря да вярвам..и това е най-лошото! Peace

# 143
  • SF
Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace

Е ти откри топлата вода!

Сега остава да кажем и кое е подходящото място и време и така да отговорим на въпроса, който задава авторката на темата.

# 144
Аз с моя настоящ годеник се запознах,като му целех прозореца и него със снежни топки от моя прозорец,ей така от детинщина и то накрая станаха 8 години  Grinning Искам да кажа,че не ти трябват сайтове за запознанства,там в момента можеш да намериш само психопати. Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace
Интересна но все пак успешна тактика..ихихи..браво!

# 145
Излизай и на подходящото място и време ще стане ,колкото и банално до звучи.  Peace

Е ти откри топлата вода!

Сега остава да кажем и кое е подходящото място и време и така да отговорим на въпроса, който задава авторката на темата.

Ами ако знаех бих й казала.И написаното беше във връзка с това,че няма как да стане да си намери свястна половинка в интернет.И не виждам някъде да съм написала,че се имам за голяма иноваторка,така че не разбирам уместността на коментара ти.

# 146
Интересна но все пак успешна тактика..ихихи..браво!

Grinning До ден днешен се сещам с усмивка.От забавната страна на нещата всичко е доста по-лесно.  Peace

# 147
Пък аз не мога да разбера какво някои толкова се пазят като дявол от тамян от интернет! Нали хората ползващи интернет, са същите, ходещи по улиците ?! С тая разлика, че в интернет можеш да срещнеш хора, които иначе по-трудно би срещнал в ежедневието, дори малко вероятно да срещнеш, ако не ти е такава средата или направо нямаш среда.
Интернет не е само "сайтовете за запознанства".
Дразня се някой като вземе да омаловажава нещата, щото видиш ли "запознали се в интернет", значи или са задръстеняци, имащи проблем в "реалното общуване", или са грозни, дебели, или са извратеняци, или друг вид психопатия имат...
То пък да отвисяваш по бардаците /да се разбира барове, дискотеки и подобни свърталища/ и да киснеш по селски кръчми и квартални кафета, много хубаво щото... Все едно по такива места ще срещнеш супер извисени и на много високо ниво люде.
Или да се заприказваш идиотски малоумно за времето или за глобалното затопляне със седящия до теб на пейката в парка, в метрото, чакащия на опашката и подобни неадекватни места за завързване на смислени отношения. Там пък от 5 километра ще си личи, че е супер отчаяна жената, заговорила непознат, фамилярничейки и лигавейки се.

# 148

Е ти откри топлата вода!

Е..то това ще е вече..следя с интерес..хихи Peace

# 149
  • SF
Аз не чакам ти да напишеш, че се имаш за голяма иноваторка, за да коментирам твое изказване.
Написала си някакви общи лафове за точното време, точното място и може би точния човек… Все съвети, които НЕ работят.

Общи условия

Активация на акаунт