Къде да си намеря половинка

• 193 241
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 120
Две гаджета си бях намерила по форуми за общи интереси Laughing И колко още приятели...някои от най- близките ми дори. Пишехме си купища мейли, споделяхме всичко. А какви уникални спомени имам с тези хора на живо...Животът периодично ни събира, все пак минаха много години. Факт- приятелството си остана, въпреки че не е било търсено. Към днешна дата не се сещам за нито един такъв сайт. Разните специални за запознанства не целят нищо сериозно, според мен. Но кой знае, някой може и да си намери там съкровището.

# 121
  • Sofia
О, да. Непринудеността е най-важна. Иначе ставаш противната отчаяна стара мома. Аз за това съветвах да контактува с колкото може повече момчета, но без конкретна цел, просто да свиква да общува свободно.  Peace

За целта много помага да си вземеш куче. Мъже, жени, деца, пенсионери.. се умиляват при вида на сладко животинче . Кучето е идеален повод и сигурна тема за разговор.  Laughing

# 122
  • Пловдив
Май в моя случай лошото гледане е някакво високомерно гледане. Поглед "Знам и мога повече от теб. Не виждам, какво можеш да ми кажеш интересно."
Иначе определено не съм онова момиче, което
Цитат
"е красиво, секси и с класа"
. За мен просто класата винаги е била в главата, а не във височината на токчетата и дупенцето, като "детско барабанче".

# 123
Срамота е точно Бг мамма да не се отчете с форумско бебе. Дерзайте, сини и розови пиктограми!

Embarassed не е от историите, за които си спомням с усмивка. Но де факто бях на косъм.

# 124
  • Galaxy 13197853088
Че що да не, що ергени са минавали от тук ...

# 125
  • Русе
И продължават да минават, макар че някои може и да не са ергени...

Я администраторите да отварят една платформа за запознанства Wink

# 126
И продължават да минават, макар че някои може и да не са ергени...

Я администраторите да отварят една платформа за запознанства Wink
   Не е лоша идея...може пък тук да ни излезе..късмета!Хихих....хубава вечер на всички!

# 127
Николай Борисов, твоя си работа какво ще говориш на жените. Само ти казвам, че не прави добро впечатление това изказване.  Peace (без да се обиждаш...)
А и истината винаги има две страни!  Peace
Аз най малко тук..целя да правя каквото и да е впечатление!Не се обиждам..просто не ме разбрахте...аз никога пред никоя не говоря за друга..жена..камо ли пък да оплювам..бивши гаджета...приятели и тн!Едва ли повечето от хората са останали впечатлени от бившите си..но това не дава право да се плюят само защото са бивши..но за малко от тях..мога да кажа добро...щом лошо не мога!

Извинявай, не съм те разбрала явно.... Peace

# 128
Николай Борисов, твоя си работа какво ще говориш на жените. Само ти казвам, че не прави добро впечатление това изказване.  Peace (без да се обиждаш...)
А и истината винаги има две страни!  Peace
Аз най малко тук..целя да правя каквото и да е впечатление!Не се обиждам..просто не ме разбрахте...аз никога пред никоя не говоря за друга..жена..камо ли пък да оплювам..бивши гаджета...приятели и тн!Едва ли повечето от хората са останали впечатлени от бившите си..но това не дава право да се плюят само защото са бивши..но за малко от тях..мога да кажа добро...щом лошо не мога!

Извинявай, не съм те разбрала явно.... Peace
Няма проблем..хубав форум..и въпреки че съм от мъжки пол...доста идеи черпя от тук..!

# 129
  • София
Сайтовете за запознанства са място,където можеш да срещнеш хора, които няма къде да видиш вън,особено, ако ежедневието не ти го позволява. .. така срещнах Мм само че в чат, а не в сайт. Има мн варианти, но зависи какво те влече- някои предпочитат заведения,дискотеки, а други виртуално опознаване и после среща.Аз съм от вторите,защото нощният живот не е за мен и така, всеки различно....

# 130
  • някъде там
Интересни идеи да .....но за девойки
А такива като мен с деца , че и две , какви да ги къдрим.... Crazy
Ха появили са се и мъже... как пък надушиха темата? newsm78

# 131
Интересни идеи да .....но за девойки
А такива като мен с деца , че и две , какви да ги къдрим.... Crazy
Ха появили са се и мъже... как пък надушиха темата? newsm78
Е...толкова ли е лошо..присъствието на свободни мъже Peace

# 132
  • Русе