Къде да си намеря половинка

• 193 379
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 60
Въпросът е не къде, а кога. Ако е писано и да не търсиш, се намира.

Примерно с махмурлук рано сутрин се спъваш в него. Или спираш на крайпътната чешма и той се явява с джипа отнякъде и ти иска номера.

Да, наистина, в 21 век мога да се похваля, че се запознахме самички на чешмата Grinning

Да не би и двамата да сте водни зодии?

# 61
becky bloomwood като на филм ти се случват на теб нещата

# 62
becky bloomwood като на филм ти се случват на теб нещата

всеки живот е малко или много филм. И във всеки сценарий има и по нещо неприятно  Wink

Цитат
Всичко си има време, време има за всяка работа под небето.
Време да се родиш и време да умреш; време да садиш и време да оскубеш насаденото.
Време да убиваш, и време да лекуваш;време да събаряш и време да съграждаш. Време да плачеш и време да се смееш; време да тъгуваш и време да ликуваш. Време да хвърляш камъни и време да събираш камъни; време да прегръщаш и време да избягваш прегръдки.
Време да търсиш и време да губиш; време да къташ и време да пилееш.
Време да раздираш и време да съшиваш; време да мълчиш и време да говориш.
Време да обичаш и време да мразиш; време за война и време за мир.

# 63
Не мисля, че сайтовете за запознанства са най-подходящото място. Имам и приятели семейни мъже, които ходят на тези "бързи"срещи да забършат нещо чуждо/като са командировка, да не скучаят/  Peace
Здравейте,аз се мотах близо 3 год по разни тем подобни сайтове..до среща стигнах само веднъж..с няколко дами стигнахме до чат-контакт..без развитие..а за мъжете вътре...нямам думи..но и жените не помагат..поне с сериозно отношение...!

# 64
На мен ми правят много лошо впечатление разни многострадални Геновевковци, дето все бившите им са най-големите боклуци на света и на първа среща се скъсват да плюят по разни бивши.

# 65
На мен ми правят много лошо впечатление разни многострадални Геновевковци, дето все бившите им са най-големите боклуци на света и на първа среща се скъсват да плюят по разни бивши.
.М...да..често срещано..отношенията между хората..станаха доста..фалш!

# 66
  Е..а и за бившите...не всички за заслужавали да са с мен..друг е въпроса че точно това едва ли е темата която трябва да обсъждаш на първа..втора...или която среща да е!

# 67
Моя позната се беше регистрирала в елмаз.Казваше ми,че и пишели всякакви.Ходеше и по срещи с тях.Беше решила на всяка цена да има дете.Тогава беше на 36 и все казваше,че няма време.Накрая намери един,за няма и месец време се събра с него,веднага забременя.Сега имат дете и чакат второ Naughty

# 68
Е..а и за бившите...не всички за заслужавали да са с мен..друг е въпроса че точно това едва ли е темата която трябва да обсъждаш на първа..втора...или която среща да е!
е, това изказване ще ме накара да бягам с 300 км/ч. Дано не го казваш на потенциалните си партньорки... Peace

# 69
е, това изказване ще ме накара да бягам с 300 км/ч. Дано не го казваш на потенциалните си партньорки... Peace
Споделям истината..извинете вие сигурно сте попадали все на джентълмени!

# 70
Николай Борисов, твоя си работа какво ще говориш на жените. Само ти казвам, че не прави добро впечатление това изказване.  Peace (без да се обиждаш...)
А и истината винаги има две страни!  Peace

# 71
Николай Борисов, твоя си работа какво ще говориш на жените. Само ти казвам, че не прави добро впечатление това изказване.  Peace (без да се обиждаш...)
А и истината винаги има две страни!  Peace
Аз най малко тук..целя да правя каквото и да е впечатление!Не се обиждам..просто не ме разбрахте...аз никога пред никоя не говоря за друга..жена..камо ли пък да оплювам..бивши гаджета...приятели и тн!Едва ли повечето от хората са останали впечатлени от бившите си..но това не дава право да се плюят само защото са бивши..но за малко от тях..мога да кажа добро...щом лошо не мога!

# 72
  • Русе
Ако правиш мусака и различаваш една бира от друга в хладилника по време на мача, те вземам! В замяна предлагам телефонен план за 5 лв./месец, нова ютия с екстри и редовно снабдяване с мръсни чинии и чорапи в мивката.

Не се дърпай, сама знаеш, че не можеш да устоиш Heart Eyes

# 73
Ако правиш мусака и различаваш една бира от друга в хладилника по време на мача, те вземам! В замяна предлагам телефонен план за 5 лв./месец, нова ютия с екстри и редовно снабдяване с мръсни чинии и чорапи в мивката.

Не се дърпай, сама знаеш, че не можеш да устоиш Heart Eyes
Е то стана като в оня виц за пора, дето правел качествен орален секс. Ех, ако можел да прави и мусака, жената щяла да е излишна.  Whistling Whistling

# 74

Общи условия

Активация на акаунт