Къде да си намеря половинка

• 193 122
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 45
за мен в началото е достатъчно да ми допада да прекарваме време заедно. не е нужно да се изпада в подробности относно всичко, което се е случило до сега. все пак не си на интервю за позицията половинка.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 21:37 от Golden Heart

# 46
  • видин
Ех, като ви чета и ме хваща яд - имаме семеен приятел - образован, хубавец, веселяк,със собствено жилище, работлив и си няма приятелка.

# 47
Дай му фейсбука Grinning

# 48
  • Sofia

Ти закъде си се запътила?  Mr. Green Необвързаните са с предимство, обаче и аз не влизам в това число...  Joy Нека дружно преотстъпим момъка на авторката на темата!  Crazy

# 49
Че аз съм необвързана...  Crossing Arms
Къш, назад  Naughty
 Hug  bouquet

# 50
Ех, като ви чета и ме хваща яд - имаме семеен приятел - образован, хубавец, веселяк,със собствено жилище, работлив и си няма приятелка.
Значи:
- е мамино синче?
- малка му е заплатата?
- малка му е писалката?
-

# 51
  • Sofia
Че аз съм необвързана...  Crossing Arms
Къш, назад  Naughty
 Hug  bouquet

А, може тогава, ама пак си една позиция зад авторката, така е редно, сега пък!  Mr. Green  Joy

Hug

# 52
  • Sofia
Значи:
- е мамино синче?
- малка му е заплатата?
- малка му е писалката?
-

- гей?!  Twisted Evil

# 53
  • видин
Ей, полека.
1. Не е мамино синче .
2. Заплатата му е прилична. Поне за нашия град.
3. Тук съм пас - нямам информация.  Изглежда си наред човека. А и вие за една писалка ли сте?!
Много работи. Според мен там е проблема. И той също няма къде да си намери половинката....

Сега чакам вашите идеи. Това с ремонта на колата не става, защото той си разбира от коли. Може да си оправи бойлера, ако се наложи. Клубове за запознанства по нашия край няма.  Само това с екскурзията става...

# 54
Въпросът е не къде, а кога. Ако е писано и да не търсиш, се намира.

Примерно с махмурлук рано сутрин се спъваш в него. Или спираш на крайпътната чешма и той се явява с джипа отнякъде и ти иска номера.

Да, наистина, в 21 век мога да се похваля, че се запознахме самички на чешмата Grinning

# 55
 Simple Smile Много е яко това с чешмата. Хайде, всички моми- бегом към чешмите.

# 56
къде ги тия чешми.

# 57

Примерно с махмурлук рано сутрин се спъваш в него. Или спираш на крайпътната чешма и той се явява с джипа отнякъде и ти иска номера.
кУтУ на фЮлм  Simple Smile
Но съм много съгласна с първото ти изречение.  Peace

# 58
  • Русе
Браво бе, предложиха ви човек за потенциално добра партия и вие веднага го определихте като беден гей с малка пишка под чехъла на майка си Laughing

# 59

кУтУ на фЮлм  Simple Smile
Но съм много съгласна с първото ти изречение.  Peace

нещу токова  Laughing

с тоя дето се спънах в него стана така:
седя си един ден на плажа и си викам "аве защо не се науча и аз да карам сърф". Отивам в беседката и ми уговарят час на другия ден в 9  Shocked. А аз не съм от ранобудните, а и взех, че се напих предната нощ. Отивам някак де. И един мъж нещо се избъзиква с мен. Не знам какво ми стана, ама така се спънах в скарата, че директно в ръцете му излетях. Изчервих се, притесних се, само гащите му запомних и веднага щом си върнах координацията, му врътнах гръб и забегнах в колибката където им заявих, че няма да изляза докато тоя не се махне. Изгониха го нанякъде и почна първия ми урок. Съдбата обаче продължи да ме спъва в него и в следващите няколко години.

А сега се сещам и за един потомък на някакъв руски княз в магазина за уиски. Търсех едно уиски, но си намерих следващата тръпка без да искам. Той обаче беше много надут и аристократичен, та нещо не беше за мен.

Но чешмата, до която спрях, за да си сипя течност в казанчето за чистачки също ми е любим сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт