Къде да си намеря половинка

• 193 002
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 30
Атенан даде много добри практически насоки, дано авторката "счупи гипса" и да спре да чака. Защото с чакане трудно става. Човек трябва да е "отворен" за всякакви запознанства. Не е задължително всяко едно да прерасне във връзка, повечето ще останат само запознанства, но ще си промени мирогледа, че няма къде да срещне половинка.

# 31
Атенан даде много добри практически насоки, дано авторката "счупи гипса" и да спре да чака. Защото с чакане трудно става. Човек трябва да е "отворен" за всякакви запознанства. Не е задължително всяко едно да прерасне във връзка, повечето ще останат само запознанства, но ще си промени мирогледа, че няма къде да срещне половинка.

Като чета повечето съвети са в случай, че има кола. Ами ако няма ?

# 32
Това са примерни съвети. И да има, не е нужно да и се разваля колата днеска и нощеска.  Laughing

# 33
То вярно, че навсякъде може да се срещне половинката  - сещам се за една приятелка на приятелка: блъсната от моторист /грък/ в София, озовала се със счупен крак в Пирогов, той ходил да я види и те така се запознали и после и оженили.

# 34
  • Galaxy 13197853088
така е, романтично звучи, докато не разбереш че той излиза с всяка, която се запише за сайта, включително и с приятелките ти,  и после "се препоръчват" като съвместими - приятелите му.  Stop ние не сме такава женска компания ..
Много си критична май ...
Учи се ти от него.
Пусни сайт.
Ти си избирай ...
И за приятелките ще има.

# 35
  • Tам през Атлантическия океан

Re: къде да си намеря половинка ?  Sunglasses

"Вторая половинка есть только у таблетки, мозга и жопы - я изначально целая". Фаина Раневская

Mr. Green

# 36
"Учи се ти от него.
Пусни сайт.
Ти си избирай ..."

Crossing Arms с лъжа още от запознанството - не е на добре.

# 37
  • Бургас
"Учи се ти от него.
Пусни сайт.
Ти си избирай ..."

Crossing Arms с лъжа още от запознанството - не е на добре.

То най-често в началото има доста лъжи, докато в някакъв момент не ти светне, че май се влюбваш и почнеш да изчистваш едно по едно нещата  Laughing И от двете страни Grinning
Аз примерно не харесвам хора, дето от първото кафе и ... ми се откриват като прочетена книга. Ми поизлъжи нещо, дръпни се, направи го интересно, дай да се погоним малко  Grinning Такива дето за две седмици си ги разкостил, след три седмици си ги забравил в общи линии.

# 38
  • Sofia
То най-често в началото има доста лъжи, докато в някакъв момент не ти светне, че май се влюбваш и почнеш да изчистваш едно по едно нещата  Laughing И от двете страни Grinning
Аз примерно не харесвам хора, дето от първото кафе и ... ми се откриват като прочетена книга. Ми поизлъжи нещо, дръпни се, направи го интересно, дай да се погоним малко  Grinning Такива дето за две седмици си ги разкостил, след три седмици си ги забравил в общи линии.

Аз пък съм пълна противоположност в това отношение.  Grinning Още в началото, ако ми замирише на нещо съмнително, ако има недомлъвки и недоизяснености, камо ли пък лъжи и лицемерие, бягам с 200 км/ч.  Mr. Green Допадат ми хармоничните и чисти отношение, които са такива още в самото начало, иначе за мен връзката би била обречена.

# 39

Аз пък съм пълна противоположност в това отношение.  Grinning Още в началото, ако ми замирише на нещо съмнително, ако има недомлъвки и недоизяснености, камо ли пък лъжи и лицемерие, бягам с 200 км/ч.  Mr. Green Допадат ми хармоничните и чисти отношение, които са такива още в самото начало, иначе за мен връзката би била обречена.
И аз съм така. Замирише ли ми на шикалкавене, оня здраво ще съжалява, че ме е срещнал.  Laughing

# 40
  • Sofia

И аз съм така. Замирише ли ми на шикалкавене, оня здраво ще съжалява, че ме е срещнал.  Laughing

newsm10  Mr. Green

# 41
Не съм сигурна кой е по -добрия вариант да ви кажа , най - добре е някъде по средата , да разкриеш малко за себе си , но и да оставиш някои неща за по - късно.. Давам два примера: излизам с едно момче и от първото кафе ми разказа цялата драма на предишната си връзка , цял сапунен сериал , в който разбира се той беше в ролята на жертва. Малко се уплаших да ви кажа  #Crazy , друго би било ако просто ми беше казал , че е имал трудна раздяла , още му е тежко , без да навлиза в болезнени подробности. От друга страна излизам с друг той иска да си говорим някакви абстрактни неща езотерика , смисъла на живота , религия и т.н. Stop спрях го разбира се , с думите че за религия и политика не коментирам , при което бях обявена за ограничена .

# 42
  • Бургас

Допадат ми хармоничните и чисти отношение, които са такива още в самото начало, иначе за мен връзката би била обречена.

Да, просто за мен в началото няма никаква връзка, има нагон евентуално. Връзката се гради и то не с две кафета, три секса и разказ за живота от-до.
Винаги съм се ужасявала от мъже, които в две излизания вече виждат връзки. За жените май е по-нормално.

# 43
Аз лично предпочитам по-умерени отношения. В никакъв случай лъжи, преструвки и игрички, но и да не ми разкаже и майчиното си мляко на първа-втора среща. Предпочитам да се говори за общи теми, различни от предишни връзки, планове за сватби или подобни. А разни дето увъртат и се правят на много интересни, хич и не стигат до следваща среща.
То моето свършило вече де Grinning, ама по принцип говоря...

# 44
  • Sofia
   Мисля, че е много индивидуално, хората сме различни, все пак - знам, че звучи като клише, но е точно така и на практика. Например, аз съм склонна много бързо да се привързвам, буквално за един ден! А пък продължителността на връзките ми за мен е достатъчен индикатор, че не бъркам в преценката си за хората и подхода си при избора на партньор. От друга страна, мъжете, които съм срещала до момента в житейския си път, също са гледали сериозно на подобен тип отношения и нещата са се случвали наистина мълниеносно.  Crazy

Друг нагледен пример е моя приятелка, която, внимание, заживя с настоящия си съпруг от първата вечер, в която се запознаха.  Crazy Вече са заедно около 6 години, с детенце.

Мисля, че няма унифицирана рецепта за успешна връзка, важаща за всеки от нас. Хората сме прекалено различни, всеки със своите собствени представи, копнежи и манталитет. При мен, обаче, важи правилото - мъжът или се опитва да ме покори и да ме обсипе с внимание още от самото начало, или просто губи всяка перспектива за развиване на любовни отношения с мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт