Къде да си намеря половинка

• 193 026
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 15
Аз също имам опит с elmaz.com. Запознах се там с бащата на детето ми и то съвсем целенасочено си търсих мъж за обвързване, защото бях на 33. Вярно, нещата не се получиха, оказахме се твърде различни, но пък имам най-прекрасното дете на света  Grinning . Преди това имах дълга връзка пак от там с много свестен човек, но я прекратих и съжалявам и до днес. По мое мнение изисква се търпение, когато очакваш нещо от подобни сайтове. Има и много мъже, които търсят само секс, някои предлагат виртуален, една жена ми беше писала за секс също. Но когато подбираш добре с кого да отидеш на среща, нещата може и да се случат.

# 16
На късмет е тая работа с мъжете... Кой би повярвал, че сериозна здрава връзка с качествен мъж
може да се получи след запознанство в дискотека (ние сме така)

В сайтове за запознанства никога не съм била регистрирана, опит нямам,
но не вярвам там да няма свестни мъже.

# 17
Преди 7-8г беше модерно да се регистрираш в сайтове за запознанстра и много приятели го правеха/ включително и аз/ Сега вече всички сме ги изтрили, някак детско ми се струва...

# 18
От Елмаз профил не се трие, доколкото знам. Вариантът е да си промениш всичката информация, снимката, и профилът вече няма да е твой.

# 19
Има един сайт twoo.com , но там много ограничения имаш, искат да плащаш за да гледаш профили ли, нещо такова беше, не се сещам вече. Иначе ми се стори интересен преди време.

# 20
за съжаление като приключи студентството и започне работата ежедневието става много еднообразно: работа, вкъщи - като излизаш: с приятелите от училище или от университета.  

# 21
за съжаление като приключи студентството и започне работата ежедневието става много еднообразно: работа, вкъщи - като излизаш: с приятелите от училище или от университета.  
Ясно ми е. Значи се оглеждай на работа и в компанията, с която излизаш. Както и странични хора, ако се случи да излязат с твоята компания. Успех!

# 22
  • Galaxy 13197853088
Късмет ти трябва най-вече.

п.с. Браво на пича със сайта, чудесна хрумка как да си намери желаната жена.

# 23
така е, романтично звучи, докато не разбереш че той излиза с всяка, която се запише за сайта, включително и с приятелките ти,  и после "се препоръчват" като съвместими - приятелите му.  Stop ние не сме такава женска компания ..

# 24
Напълно симпатизирам на авторката , защото и аз съм в абсолютно същото положение. И аз ходих на speeddating и то два пъти  и с изненада установих , че повечето участници мъже са постоянно присъствие и просто пропускат веднъж заради код червено и после пак са там. Не симпатизирах на никого от тях , за да проведем реална втора среща. Имала съм запознанства от сайтове , но дори с риск да прозвучи зле много често мъжете там се вкопчват в всяка дама обърнала им внимание и стават доста настоятелни още в началния етап на запознанството.

И така в момента и моите възможности за нови запознанства са доста ограничени, започнах работа веднага след университета , тук сме малък административен екип и просто нямам никакви проспекти , повечето ми приятели са вече семейни пък и аз съм доста интровертна, така че това още повече усложнява нещата.

# 25
  • Бургас

Приключила съм студентството през 2006. В момента правя повече познанства и се срещам с повече хора, отколкото тогава. Въпрос на активност. Включително и виртуална такава (групите във фейсбук, форуми и прочие).
Съветвам авторката да се отърси от фиксацията за половинка, да си се забавлява цяла и нещата ще и се получат.

# 26
то, това е ясно. аз друго питам - кои са местата, където можеш да се запознаеш с нови хора без да се натрапваш. примерно - на салса съм чула, че ходят мъже, единствено с цел да излизат по срещи със жените, които ходят на танци. в което лошо няма, но ако не си търсят приятелка - така да излизат на среща с всички в групата - малко е неприятно. друго - като ходя на фитнес - не става да отида при някой и да му кажа: много си готин. и ако дойде при мене някой и почне да ме заговаря - ще го отрежа бързо бързо. това с езиковите курсове е идея. запознаваш се с хора, не е натрапчиво да си говорите. за екскурзиите съм малко резервирана, т.к. като започнеме да се събираме приятели за екскурзия - мъжете по-трудно се навиват.

# 27
Golden Heart , тренирай да заговаряш хора във всякаква ситуация - и мъже, и жени.  Peace

# 28
ама ако ходиш редовно на фитнес - ще стане лафче, а не забивка еднократна, просто ще завъртите разговор, ако редовно се срещате там.

форумите за общи интереси са добра идея, но кои са те. някак си ако си си ок така и не се сещаш как да ги разшириш тези интереси виртуално.....

междудругото, темата е според мен много актуална, направо стандартна. аз мисля, че изброените са опциите. и да - може и нищо да не се получи, все да са от кофти-развитията, но може и да стане. май няма друг начин, все трябва твоята преценка и внимание да не забиеш, където не трябва.

то е ясно, че трябва да ти е добре сингъл и да не се фиксираш, но когато усещаш, че искаш - ти се иска и да направиш нещо по въпроса.

за мен най-вече оприа до разширяване на средата, както някой обобщи Peace

да дадем идеи за готина онлайн общност  newsm78 (освен бг-мамма, която е феминизирана, а и предимно несингъл Simple Smile

Е, като не е студентка да не би да е стара?  Laughing  ooooh! Дори и да е в 30-те си, изобщо не я считам за презряла за нови срещи и запознанства.
не съм казала това, разглеждах потенциални опции.

# 29
Навсякъде можеш да го срещнеш, наиситна! На бензиностанцията - момчето в колата до твоята, което ще помолиш да ти сипе бензин, момчето в сервиза, което ще ти сменя изгорелите крушки на фаровете или мъжът, който ще чака до теб да си прибере колата ( идеалният вариант е да караш Киа или Тойота - сервизите им са отдалеченички, така че вместо да минат 4 часа в отиване от сервиза до офиса и след това връщане, канят клиентите си да изчакат леките ремонти и обслужванията в салон с кафе машина и бискивити). Може да чака пред или зад теб в заведенията, в които обядваш около работа и да го питаш това тирамису, дето си го е сложил в табличаката, дали го е опитвал преди и е вкусно. Можеш да поискаш съдействие от някой в супермаркета да ти свали прах за пране от най . горния ред - някоя мила благодарност ще го накара да те забележи. Можеш да поканиш някой на танц в заведение - ама не с обичайното - ще танцуваме ли, а с нещо от рода на - ще ме заведеш ли да танцувам - така ще се почувства значим, спасител и т.н. Въобще - оглеждай се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт