Къде да си намеря половинка

• 197 081
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 585
Е явно е късметлийка.Моите набори са масово 175см.

# 3 586
Нали си 173 см., по ниска си.  Laughing

Подкрепям Янечек, на хартия много статистики отмятаме, но хората сме уникални създания, далеч по-комплексни от няколко параметъра. И като включиш към това, че в живота реално не може да опознаеш в дълбочина кой знае колко хора, то общо взето такива твърди и ограничаващи филтри, като височина повече пречат отколкото да помагат, но кво ли разбирам и аз.  Mr. Green

# 3 587
Е явно е късметлийка.Моите набори са масово 175см.

И кой набор си? Стига с това масово, твоите очи не виждат всичко, особено пък когато си ги настроила да виждат само това, дето не харесваш. Много си се навила, ама ще пораснеш.

# 3 588
За семейни/общи приятели ли става въпрос, защото имам доста такива? Да излезем в компания, да се хилим, да ходим насам-натам (по заведения, морета). Или за близък приятел, с който да излизам поединично и да си споделям нещата, които споделям с най-близките си приятелки?
Че има голяма разлика между двата вида, поне за мен.

За вторите става въпрос.

Моите приятели трябва да са много отчаяни за да чакат толкова години да си легнат с мен, а и през това време да си имат приятелки или да се женят Laughing .

# 3 589
  • SF
В повечето случаи не чакат дълго, ако харесват жената за повече от приятелка.
Лични наблюдения: Или им става неудобно от предложението и последвалия отказ/"ослушване". Лично аз понякога се правя, че не разбирам намеците, ако не искам директно да режа и да нараня (обидя) човека. Предпочитам той сам да се сети, това, което всъщност не иска да се сети. Laughing
Или интересът се насочва към нова приятелка, с която се започва същото, но може там пък да продължи по неговия начин.
Почти всяко едно мое предложение да си останем приятели е получавало отговор "Да, разбира се, не ми пречи, аз не съм само за секса, харесвам те като цяло.... дрън-дрън-дрън" и всъщност никога развитието не е било такова. А някои даже и след това се опитват да имаме повече от контакт в обща компания. Излизаме заедно, ще ме изпратят после само мен, за да останем само двамата,  ще отидем някъде, където другите няма да дойдат, или ще дойдат за малко... номера, които на мене не са ми приятелски и няма какво да им давам почва. Някои грубияни пък може и да се вбесят от това, че съм се оставяла да ме изпращат, да ме посрещат, да ми сменят крушките на полилея, а пък аз от благодарност съм ги черпела бира... - погрешно уловени сигнали, че съм готова на контакт и търся такъв.

# 3 590
Хвърлям по едно око на темата и искам да попитам авторката, след 240 изписани страници докъде докара търсенето на половинка? Имаше ли някакъв ефект от темата? В смисъл помогна ли ти да стигнеш до някакви заключения и изводи? Задавам тези въпроси добронамерено, защото и аз нямам половинка, само че съм в друга възрастова група. И съм стигнала до извода, че мъжете на моята възраст дори по улицата не ходят - просто се качват на колите си и толкова. И реално чисто физически няма къде да срещна мъж, при положение, че работя в женски колектив, отдавна не съм на възраст за заведения и имам улегнали семейни приятели.  Не съм тръгнала да го търся, просто си разсъждавам. Още не съм осъзнала достатъчно ясно, че всъщност ще си умра сама и няма какво да очаквам от живота освен внуци.

# 3 591
За семейни/общи приятели ли става въпрос, защото имам доста такива? Да излезем в компания, да се хилим, да ходим насам-натам (по заведения, морета). Или за близък приятел, с който да излизам поединично и да си споделям нещата, които споделям с най-близките си приятелки?
Че има голяма разлика между двата вида, поне за мен.

За вторите става въпрос.

Моите приятели трябва да са много отчаяни за да чакат толкова години да си легнат с мен, а и през това време да си имат приятелки или да се женят Laughing .

Точно! И аз имам приятелства на по 10 год.
Просто това междуполово напрежение идва първосигнално, то е първото, но после също така бързо отминава. Мисля че Уелбек беше написал нещо от сорта, че човек трудно влиза в интимност, но лесно излиза. Естествено че и на мен ми се е случвало симпатията да се  окаже сексуална, а не приятелска, но това не ме кара да задраскам като невъзможни приятелствата ми с всички останали мъже.

Например имам един приятел, който харесва съвсем друг тип жени, а и той не е мой тип. Няма никакво напрежение междуполово между нас. Но имам и такъв, който първо ме харесваше, но после след време започнахме да се виждаме и дори анализирахме случката с неговото харесване. Вече поне 10 години сме приятели.

# 3 592
Просто това междуполово напрежение идва първосигнално, то е първото, но после също така бързо отминава.

Аз пък никога не съм изпитвала желание за секс с някой от приятелите ми Mr. Green .

# 3 593
  • SF
Ами не съм ви светила на приятелствата, но зависи кой на какво казва "приятелство".

Няколко момчета са ми казвали Laughing "Мъжът има две състояния - или е гладен, или е възбуден. Ако видиш, че не е в ерекция, направи му сандвич." Joy

Веднъж едно момиче така се хвалеше, че имала много мъже само приятели, ама такива приятели, че в едно легло седмици наред да спят, никога нямало и през ум да им мине дори да.... А един колега я слуша, слуша и й каза: "Ами отслабни!"

# 3 594
Просто това междуполово напрежение идва първосигнално, то е първото, но после също така бързо отминава.

Аз пък никога не съм изпитвала желание за секс с някой от приятелите ми Mr. Green .

Аз също, но под междуполово напрежение в началото на познанството разбирам по-скоро съмнения дали и въпросния приятел е приятел. Имам един прител с който работя също така, който много се притесняваше мъжа ми да не ревнува и нашето познанство да не ми носи неприятности. Просто е наясно как разсъждават някои половинки.

# 3 595

Веднъж едно момиче така се хвалеше, че имала много мъже само приятели, ама такива приятели, че в едно легло седмици наред да спят, никога нямало и през ум да им мине дори да.... А един колега я слуша, слуша и й каза: "Ами отслабни!"

Уф и аз имам една такава приятелка. От месеци си мечтая да й го кажа, баси и все ми е кофти.

# 3 596
  • SF

Нито пък аз.
Говорим за онези приятели - семейните, гаджетата на приятелките ни, хора с които знам, че не ми е работа да забърквам каквото и да било.
С които всъщност толкова сме и приятели.
Това, че съм на хай и бай с някой и можем да си разкажем/препоръчаме някоя ваканция или филм, без да летят флуиди, не ни прави приятели.
Иначе в 21 век в Евпора кой не общува с хора от другия пол! Секс и любов се прави само с един/една (добре де, някои може и с 2ма), но с останалите какъв си? Казвате: "просто приятел" - ми ок, значи и аз имам разни приятели, с които, ако се засечем случайно, ще се поздравим и няма да си мислим за секс. Пък, всъщност, не мога да се кълна от тяхно име.

# 3 597

Да разбирам ли, че правиш някакъв намек, че жените с мъже приятели са непривлекателни ли ?

ПП - не съм на здравей, здрасти с моите приятели. По-близки сме си от това.

iany, сега те разбрах, и аз съм се чудела понякога в началото Peace .

# 3 598
  • SF
Я! Pluckmuckel!!! Не мога да не те поздравя.
Пък ако ще модераторите да го изтрият после. Simple Smile
Здравей Pluckmuckel!!! Simple Smile

# 3 599
  • SF
Да разбирам ли, че правиш някакъв намек, че жените с мъже приятели са непривлекателни ли ?

Не, в никакъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт