Къде да си намеря половинка

• 197 094
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 600
Я! Pluckmuckel!!! Не мога да не те поздравя.
Пък ако ще модераторите да го изтрият после. Simple Smile
Здравей Pluckmuckel!!! Simple Smile

Здравейте и вие уважаема госпожице,

поласкан съм и изненадан от топлото посрещане. Изключително ми е приятно да ви видя и прочета отново! Simple Smile

# 3 601
Аз пък друга "тенденция" забелязвам в последните няколко години.
Като заговориш някой мъж по-нормално и свободно, веднага решава, че нещо му се сваляш.
И обратното - ако дойде да те заговори той, определено трябва да е, щото трябва да те свали.
Изключително тъпо и повърхностно.
Скоро го чух и от колежка - никой не си говорел с някого просто така.

# 3 602
  • Sofia
Като заговориш някой мъж по-нормално и свободно, веднага решава, че нещо му се сваляш.
И обратното - ако дойде да те заговори той, определено трябва да е, щото трябва да те свали.

И на мен ми е малко странно задължителното обременяване на всяка една комуникация с идеята за сексуален интерес. Аз, например, в реалния живот съм изключително любезна, лъчезарна и съобразителна при общуването си дори с непознати – ами, вероятно някои мъже остават с впечатлението, че им се свалям, защото не се правя на ледена кралица, което лично на мен ми е много дразнещо... Не искам хората да остават с погрешни впечатления от комуникацията с мен, но какво да правя – да съм груба и дръпната, че някой случайно да не си помисли нещо погрешно ли? Rolling Eyes

# 3 603
А, точно!
Аз също съм любезна и обичам да говоря и общувам с хората, особено когато има повод - интересна тема, дискусия.
Но виждам, че не се гледа с особено добро око на хора като мен.
Все трябва да има някакъв подтекст.
Случвали са ми се такива куриозни случки, че се треса от смях всеки път като се сетя - от подмятания, до директни "забележки".  Flutter

# 3 604
За съжаление познавам жени, които предпочитат да се държат студено, за да избягват подобни недоразумения. Но пък един умен мъж ще схване отправените намеци винаги. А другите просто не са нужни Simple Smile

# 3 605
  • SF
 Joy
В нашата работа има един възрастен шофьор. Не мога да му определя възрастта - може би е малко преди пенсия, а може и да е работещ пенсионер. Висок, изправен, с чисто бяла коса, но няма никакво значение как изглежда. С шофьорите нямаме контакт - от време на време ги срещаме по коридорите само. И решавам аз да съм добричка и възпитана - всеки път, когато го видех, го поздравявах от уважение към годините му. Той също много сърдечно ми отговаряше, придружено от едно-две допълнителни въпросчета от типа "Как сме днес?". Дори не знае дали да ми говори на "ти" или на "вие".
 И учудването ми беше огромно. За коледното тържество, пътуваме в един друг град. Музиката в ресторанта беше някаква шарена, не мога да я определя. Имаше и хубави изяви диджейчето, но е по-скоро музика, която не става за нищо. Пускат им и рок за по-старите, и "модерно"…
На някакъв ужасен хип-хоп-денс-поп-рапароподобен полифоничен бълвоч, идва дядото да ме кани на танц. И аз  Shocked То това и за тактуване по масата не ставаше. И му отказах. По 2-3 причини му отказах. Ако ги нямаше другите причини, а беше само гадната песен, която си избра, защото реши, че е нещо, по което младите си падат, бих го поканила да седне на нашата маса. Но не беше само до песента.
След тържествената вечеря, той ме догони в коридорите на хотела, изказа крайно недоволство от това, че съм му отказала танц и от тогава повече не ми говори и не ме поздравява.
Е, аз пък и не се натискам.

Явно не става да си възпитан и мил с всеки. Дори и там, където изобщо не чукаш, се пука.

# 3 606
За съжаление познавам жени, които предпочитат да се държат студено, за да избягват подобни недоразумения. Но пък един умен мъж ще схване отправените намеци винаги. А другите просто не са нужни Simple Smile

Добре казано!

А може жената да се държи и резервирано, което е различно от студено. (именно, за да се избегне недоразумение.)

# 3 607
  • Tам през Атлантическия океан
 Grinning

Скрит текст:
Мъжки работи

Животът е интересно нещо. На 15 исках просто да имам момиче. На 25 исках само прости момичета. На 35 простатата започна да ми напомня, че вече ми е време да оженя за някое момиче.
Оказа се обаче, че докато аз гонех простите, свестните се бяха изпоженили. Огледах се пак за някоя проста, но и те се бяха ориентирали вече, а аз останах сам като маймуняк. Тогава един приятел ме светна за безкрайните възможности на глобалната мрежа. Грабнах телефона и след някакви си два месеца вече имах най-бързия интернет на етажа. След това проучих всички възможности и си направих регистрации в aha.bg, в amur.net, в elmaz.com, в gepime.bg, в salsa.bg, в sibir.bg, в bis.bg, в netlog.bg и в svalka.com. Записах се прилежно и зачаках любовни послания. Дадох си телефона на 300 жени. От тях 3 се престрашиха и ми се обадиха. Първият разговор продължи минута и трийсет секунди. След това тя ми заяви, че съм простак, и ми затвори. Вторият разговор беше малко по-дълъг, но се оказа, че жената има зад гърба си четири развода, което ме накара да се замисля. Повече не ѝ се обадих. Третия път получих еврейски sms – тя ми прозвъни и затвори. Аз, като един джентълмен с обноски, веднага я набрах. Разговорът беше дълъг и ползотворен. След петата минута усетих, че дънките започват да ми стягат. След десетата щяха просто да се пръснат. Няколко минути по-късно напрежението изчезна и аз си отдъхнах освободен. Затворих телефона, свалих си дънките и боксерите, пуснах пералнята и влязох в банята, за да си взема душ. В края на месеца се оказа, че имам проведен 17-минутен разговор с импулсен телефон. Тогава спрях да си давам телефона и започнах да искам истински срещи. На живо.
Първата беше здрава хубавица на 30 години, неомъжена и необвързана. Когато я видях, си помислих, че Котоошу всъщност е един много нежен младеж. Мадамата ме заведе в каубойски бар, където се правеха състезания по надпиване с текила. Аз, като един истински мъжкар, се включих в двубоя и моята дама ме напи като прасе. Направо ми разкова кочината дъска по дъска. Имам спомен до петата чаша, шестата ми е в мъгла, оттам-нататък всичко ми се губи. Събудих се в собствената си спалня, главата ми се пръскаше от болка, а навън някакъв идиот се мъчеше да подкара трактор. Когато надникнах в хола, видях моята Котоошу да лежи опъната на дивана в цял ръст и разбрах, че няма никакъв трактор – просто тя така си спеше. Направих си айран и пуснах пералнята. После събудих дамата и я изпратих до вратата с думите, че повече няма да се видим. Тя се оказа пич, плясна ме бащински по врата и заяви, че няма проблеми, за което аз ѝ бях ужасно благодарен. После взех телефона и се обадих в дружеството на анонимните алкохолици. Две седмици не влизах никъде, на третата – изучен и компетентен, пак цъфнах в нета.
Втората беше елегантна блондинка на 25 години. Дойде на срещата в спортен екип и десеткилограмова раница на гърба. Оказа се, че е на 2 x 25, но беше решена да докаже, че слага в джоба си даже двайсетгодишните, защото води здравословен начин на живот. Заведе ме на поход в планината. След тричасово катерене по голите чукари паднах на една полянка и заявих, че не съм в състояние да направя нито крачка повече. Тя се разочарова. Криво-ляво се смъкнахме обратно и аз я уверих, че е сложила в джоба си и двайсет, и трийсет, дори и трийсет и пет годишните, а мен ме е докарала до прединфарктно състояние. Моята дама заяви, че не може да се среща с човек, който не е в състояние да я следва, и повече няма да се виждаме, за което аз ѝ бях ужасно благодарен. Прибрах се у дома и пуснах пералнята. После взех телефона и се абонирах за вестник „Трета възраст”. Две седмици не влизах никъде, на третата – разузнал всички предпенсионни хватки, пак цъфнах в нета.
Третата госпожица беше много красива, но имаше характер и обноски на вълкодав. Докато се разхождахме в парка, наплю трима случайни минувачи и срита две бездомни кучета. Когато плахо я попитах защо го прави, каза, че истинските мъжете харесват силни момичета и само мухльовците си падат по кифли. Аз ѝ заявих, че не мога да се срещам с жена, която е по-силна от мен, за което тя ми беше ужасно благодарна. Прибрах се вкъщи и пуснах пералнята.
После взех телефона и се обадих на съседа. Наляхме си по едно уиски и седнахме да се състезаваме с колички. След третата обиколка жена му дойде, вдигна грандиозен скандал и заяви, че го напуска за вечни времена, за което и двамата ѝ бяхме ужасно благодарни. Утре пак ще му се обадя да караме влакчета. Мъжки работи!

Ники Комедвенска

# 3 608

И на мен ми е малко странно задължителното обременяване на всяка една комуникация с идеята за сексуален интерес. Аз, например, в реалния живот съм изключително любезна, лъчезарна и съобразителна при общуването си дори с непознати – ами, вероятно някои мъже остават с впечатлението, че им се свалям, защото не се правя на ледена кралица, което лично на мен ми е много дразнещо... Не искам хората да остават с погрешни впечатления от комуникацията с мен, но какво да правя – да съм груба и дръпната, че някой случайно да не си помисли нещо погрешно ли? Rolling Eyes

Според мен не трябва да ти пука особено, защото не знаеш кой какъв хормон го е ударил в момента и какво му се върти в главата. Има такива индивиди, които смятат: "говори с мен, ерго харесва ме" и от двата пола. Ако усетиш някакви такива намеци, веднага можеш да кажеш нещо от сорта: " Ние например с моя приятел....", за да приземиш въпросния господин.

# 3 609
  • Sofia
   О, да, това с приятеля върши безотказна работа – никак не им става приятно, че и той е намесен в разговора. Laughing

# 3 610

Тъкмо отсяваш лесно.

Иначе е тъпо, но тва е положението, доста хора са с предразсъдъци в тази посока.

# 3 611
Отивам при привлекателна женска компания от 7,8 жени и им казвам директно:
-Искам ви всичките едновременно.Да няма сърдити. Sunglasses

# 3 612
  • Sofia
   Голди, ти нали си търсеше принц за жених? Flutter

Мисля, че принц Андреа от Монако е все още сингъл. Побързай, преди да го е отнесла някоя напориста госпожица. Laughing

Ех, ама голям е хубавец, а пък, като е и принц... Heart Eyes Blush

# 3 613
Ожени се и има дъщеричка май Simple Smile

# 3 614
  • Sofia
   Ех, язък. Mr. Green Joy Най-добрите партии винаги първи заминават.

Общи условия

Активация на акаунт