Къде да си намеря половинка

• 193 689
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 630
 Hug Hug Hug

Вие ще ме уморите  Laughing

# 3 631
Тия отношения за, които говорите са доста различни при повечето мъже. Някои са на принципа "Ако се движи, значи може да се оправи," като на очи се набива липсата на дефиниция, на колко точно крака трябва да се движи субекта или вида на ментално състояние. Други са като изискани дегустатори. Сравняват жените с отлежало вино и елегантно си накисват устните само, за да открият, че виното е доста кисело, точно като гроздето от което е направено. Респективно започват да плюят и да обвиняват въздуха, който е окислил виното, бутилката, корковата тапа и какво ли още не, освен себе си. Трети вид мъже, смятат, че някъде там ги очаква принцесата и респективно не допускат никоя жена до себе си, освен онази която смятат, че ще познаят когато видят. Разбира се, те няма как да познаят нещо, което никога не са виждали и остават в капана на мимолетните връзки, защото все пак без секс не се живее. Друг вид са мъжете от типа "Не бих могъл да бъда приятел с жена  с която мога да спя." Те си мислят, че когато са само приятели с някое момиче, вероятно изпускат шанса на живота си и в един прекрасен момент задължително ще опитат да спят с нея, като изключение правят дебелите приятелки и приятелките със съпрузи боксьори. Има и вид мъже от типа "Не ми е като свински крак за всяка локва." Те са малко по-отракани и отстрани изглеждат като пичове, но реално са смотльовци и жените трудно им пускат.

В повечето случаи наистина е трудно приятелството между мъж и жена, но пък личния ми извод е, че всеки мъж трябва да има за приятел поне една умна жена с която не е спал...или жена му да е изключително умна. Тогава тя ще прецени с коя точно кифла може да другарува мъжа й Simple Smile

Добре премерено и много точно казано  Peace и то от мъж  Shocked  Laughing  Hug

Разни хора...
Имала съм много дългогодишно приятелско семейство, мъжа от което ми заби нож в гърба. Опита се да развали моето семейство, щото видиш ли, имаше апетити към мен. Този същия развали преди това собственото си семейство  ooooh!

Имам и приятел, много добър, който изобщо не допусках, че гледа на мен и с други очи. Никога не го е показвал. До един момент в който ме поля със студен душ.. Много кофти ситуация. Успях да запазя баланса, но отношенията ни не са както преди. И не е единствен.

Имам обаче и такъв, с който поддържаме приятелски отношения години наред. Споделям буквално всичко с него. И той с мен. Никога не се е опитвал да се възползва от мен. Аз също. Безценен ми е именно заради това и се радвам, че го имам.  Crazy

# 3 632
Добре премерено и много точно казано  Peace и то от мъж  Shocked  Laughing  Hug

Ами някои мъже не са като другите, много се отличават.  Grinning

# 3 633
Рядкост са, но добре, че все още има и такива  Mr. Green

# 3 634
Е няма да го прочета, ако ще и още 2 страници да го хвалите тва писано. Чааак пък толкоз да е невероятно, не, не, няма да го чета!  Laughing

# 3 635
Прав си, недей ми чете простотиите  Mr. Green Mr. Green

П.с. Не спете с приятелките си, пестят много пари и нерви  Mr. Green

# 3 636
Е няма да го прочета, ако ще и още 2 страници да го хвалите тва писано. Чааак пък толкоз да е невероятно, не, не, няма да го чета!  Laughing

Прочел си го  Mr. Green

# 3 637
"... Срам, срам, срам. Това общество е толкова обременено от срама, че пропуска да изживее половината си живот. Срамно е да поканиш някого на среща, да заговориш непознат, да се държиш нахакано. Срамно е да си поискаш допълнително, да се спънеш и паднеш, да си първият, станал да танцува на скучно парти. Срамно е да си признаеш, че те боли или да заплачеш на улицата. Срамно е да покажеш слабост, да признаеш, че те е страх, да отхвърлиш предизвикателство.
Досадно е – срамът да ръководи живота ти и да ти пречи да го изживееш пълноценно. "
Сей Шонагон

# 3 638
  • Sofia
   Pluckmuckel, лошото е, че ако си човек, който не се подчинява на предразсъдъците и обществените норми, доста често ще ти се налага да приемаш факта, че си аутсайдер или социално изолиран индивид, поне в Б-я, де... Rolling Eyes

# 3 639
Котка, като гледам бая аутсайдери сте се събрали тука. По-добре аутсайер отколкото приета от всички, малка сладка овчица..мисля  Wink

# 3 640
  • Sofia
   Правилно мислиш; и аз съм на същото мнение, просто реших да споделя и част от негативните последици от един такъв курс на поведение в живота. Wink

# 3 641
Е то негативи винаги има, независимо какъв си. Ако си овчица, рискуваш да те отнесе някой я вълк, я дракон, я Тиранозавър, я друга месоядна гад. Аутсайдерите поне получават привилегията да гледат отвисоко кървавия театър и злобно да се кискат в сенките  Mr. Green

# 3 642
  • Sofia
   Така е, но понякога им се приисква да си имат компания в кискането и злорадстването, та, по тази причина възникват теми като настоящата. Crazy

# 3 643
Всъщност не мисля, че беше замислена така, просто така се получи. Трябва да я прекръстят на "чат" тема май май вече.

# 3 644
  • SF
Само да не я заключат.
Значи, когато аз напиша, че приятелството между мъжа и жената не е баш приятелство, се почва "аз имам един, аз имам 10, всичките са ми много верни, ала-бала", а когато Pluckmuckel  го напише, искат да се омъжат за него!!!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт