Къде да си намеря половинка

• 193 671
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 645
Само да не я заключат.
Значи, когато аз напиша, че приятелството между мъжа и жената не е баш приятелство, се почва "аз имам един, аз имам 10, всичките са ми много верни, ала-бала", а когато Pluckmuckel  го напише, искат да се омъжат за него!!!   Laughing

Охнемогашпочина!  Mr. Green Mr. Green
Не знам, дамите да си пояснят защо така се проявява тоя феномен Simple Smile

# 3 646
  • София
Само да не я заключат.
Значи, когато аз напиша, че приятелството между мъжа и жената не е баш приятелство, се почва "аз имам един, аз имам 10, всичките са ми много верни, ала-бала", а когато Pluckmuckel  го напише, искат да се омъжат за него!!!   Laughing

Охнемогашпочина!  Mr. Green Mr. Green
Не знам, дамите да си пояснят защо така се проявява тоя феномен Simple Smile

Защото исках да разведря темата.  Wink Тъй и тъй нищо ново от стр. 20.  Simple Smile
И в този дух ще напиша, че ако се оженим с П., ще бъдем като Калигула и Месалина.
Той куцал, тя ...
В "нашият" случай, ще е : П. ще пише, аз ....
  Joy Joy Joy

# 3 647
  • Sofia
   Тц-тц, като невидели мъж сте в тази тема, че и брак предлагате. Mr. Green Joy hahaha

Без снимка, не се връзвам аз на тази кукичка. Twisted Evil

# 3 648
  • София
Ама как??? В началото П имаше. Възпитано момче, сресано на път.  Laughing
ГолЕми хиени сме, ей! Чуждо да не изпуснем. Даже и омъжени.  Wink

# 3 649
  • Sofia
   На това, моето, му се вика любопитство, бракът е друга работа. Mr. Green

Еми, изпускам ги все тия неща и така и никой не успях да зърна. Иначе, то и аз дълго време бях с моя снимка в близък план на аватара... Whistling Който видял, видял. bowuu

# 3 650
Хората с брак много често изневеряват.Преди време една жена с дете искаше да дойде в моя град и да ме вземе.Почна да ме разпитва с колко съм спал,ходил ли съм на компаньонка и ме попита директно  "искам ли да правя секс с нея?"Тя беше жена с 7 годишен брак тогава и каза че ще измисли оправдание пред мъжа си за да дойде и да ме види.Спрях всякакви контаки с нея,но си беше готова отвсякъде . Wink

# 3 651
  • Sofia
Преди време една жена с дете искаше да дойде в моя град и да ме вземе.

Да те вземе? Shocked И къде ще те води тази разгонена мръсница, Ванко?! Thinking Добре, че не си ѝ се дал, кой знае на какви сексуални извращения щеше да те подложи. Naughty

# 3 652
  • София

Да те вземе? Shocked И къде ще те води тази разгонена мръсница, Ванко?! Thinking Добре, че не си ѝ се дал, кой знае на какви сексуални извращения щеше да те подложи. Naughty

И мен ще уморите... от смях!
Едит: аз съм без деца.
И няма да идвам в твоя град, Ванко. Споко! Спи дълбоко!
Шегувам се за аватара на П.. И аз не съм го виждала( П)

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 00:52 от MayyaI

# 3 653

Тя е от типа който слагат рога на мъжете си постоянно.В един момент стана прекалено нахална и започна да ме плаши с насотятелността и едва ли не немога да и откажа и я блокирах на телефона.Тогава беше на 32 години,а аз на 22 . Laughing Stop
Беше по-консервативна към секса.Едва ли щеше да има извращения. Joy

# 3 654
  • София
Vanko, kъсмет си извадил. Аз съм на 82.  hahaha hahaha hahaha

# 3 655
Vanko, kъсмет си извадил. Аз съм на 82.  hahaha hahaha hahaha

По-скоро си между 35 и 45 години. Outta Joint

# 3 656
 Joy Ееее, ама Ванко да не се дава на всяка  Laughing

По повод приятелите да напиша и аз нещо.При мен се получи следното: когато се запознахме с моя мъж, той беше в много близки отношения с едно семейство.С мъжа са приятели от детинство, с жената в последствие също се сближават и започват заедно да прекарват свободното си време.Плаж, кафета, събирания, купони, празници, все заедно.Обаче изведнъж се появявам аз, в началото всичко беше ок, но когато видяха, че отношенията ни се задълбочават, започнаха да ме игнорират  Rolling Eyes като в един момент на някакви съботни сбирки започнаха да канят само него, а когато и на рождения ден на мъжа поканиха само мъжа ми, чашата преля  Crazy Таааа не знам може ли да съществуват приятелства между мъж и жена, ама пък семейство да ревнува приятеля ми, е това не можех да го проумея.Все още не мога де  Mr. Green

# 3 657
Еми, изпускам ги все тия неща и така и никой не успях да зърна. Иначе, то и аз дълго време бях с моя снимка в близък план на аватара... Whistling Който видял, видял. bowuu

С едни тъмни очила ли беше? И с тъмна коса, с бретон?

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:46 от Анонимен

# 3 658
  • Sofia
   *Smilка*, а какво се е случило в последствие, че ми стана интересно? Simple Smile Ти ли постави въпроса ребром или мъжът ти пръв се усети какво става и че ти е неприятна цялата ситуация? Общувате ли все още с въпросните "приятели"? И в крайна сметка, те дали ли са обяснение за поведението си?

# 3 659
  • Sofia
   Жасмин, да, едната от снимките, които съм качвала за аватар, беше с чифт големи тъмни очила RayBan, а другата – с една голяма кожена шапка, малко над очите, може би затова си мислиш, че съм с бретон. Laughing Но е възможно и да се бъркаш, че се сещаш за мен, понеже тогава едва ли сме писали в едни и същи теми, това беше преди около половин година. Peace

Общи условия

Активация на акаунт