Къде да си намеря половинка

• 193 413
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 690
Здравейте,
Според мен темата стана много разводнена, но както и да е.
Мога да си кажа мнението доколко посещението на фитнес ще помогне дамата да си намери половинка там. Тези които са ходили знаят че във фитнеса нямаш точен час, програма, време за изпълнение, уредите са пръснати по незнаен ред и всичкото това нещо не спомага за "комуникацията между половете", освен ако не попаднеш на нежен мъж трениращ на уредите за жени.
Друг недостатък е факта че повечето мъже посещаващи фитнеса са запалени редовни посетители, почти няма такива идващи просто за здраве. Интересно е че в някой по малки фитнеси хората се познават и тече някаква комуникация, но в повечето никой с никого не говори. Въпреки това има шанс винаги има.
Ако желаете да се срещнете с интересни хора удачно е посещението на спортове където има групови занимания. Преди години посещавах тренировки по бокс и муай-тай и ви гарантирам че някой неугледни на външен вид девойки много бързо се сдобиха с гаджета.

# 3 691
  • Sofia
   MayyaI, разбира се, че няма проблем да ми пишеш на лични. Peace Ще ти обясня за качването на снимки, много е лесно, щом веднъж разбереш как става. А мисля, че единствената друга тема, в която пишем и двете, е тази за естетичните корекции, ти си много активна там с мнения и съвети и нямаше как да не те забележа. Wink

Desss, да, обвързана съм от няколко години, защо реши, че не съм? Rolling Eyes Просто темата е много интересна и забавна и няма как да я напусна с лека ръка. Blush

Жасмин, пиши, като си тук, пак ще пусна за малко, ама хайде и някой друг да се престраши, де. Twisted Evil Жасмин вече е пускала на няколко пъти, но другите не ви знам как изглеждате – за тази тема говоря, в beauty раздела горе-долу се знаем визуално. Peace

# 3 692
Мдааамз, Жасминчето е толкова hot, че направо подпалва форума, та не е добре да пуска често снимки  Hug

# 3 693
пак ли почнахте със снимките Simple SmileSimple SmileSimple Smile една тема може да почне всякак, но обикновено свършва със снимки.

# 3 694
Здравейте,
Мога да си кажа мнението доколко посещението на фитнес ще помогне дамата да си намери половинка там. Тези които са ходили знаят че във фитнеса нямаш точен час, програма, време за изпълнение, уредите са пръснати по незнаен ред и всичкото това нещо не спомага за "комуникацията между половете", освен ако не попаднеш на нежен мъж трениращ на уредите за жени.
Друг недостатък е факта че повечето мъже посещаващи фитнеса са запалени редовни посетители, почти няма такива идващи просто за здраве. Интересно е че в някой по малки фитнеси хората се познават и тече някаква комуникация, но в повечето никой с никого не говори. Въпреки това има шанс винаги има.
Ако желаете да се срещнете с интересни хора удачно е посещението на спортове където има групови занимания. Преди години посещавах тренировки по бокс и муай-тай и ви гарантирам че някой неугледни на външен вид девойки много бързо се сдобиха с гаджета.

Не само муай тай, може скачане с крило, може летене, сноуборд, алпинизъм, триатлон, там са готините мъже. А богатите - голф, яхтинг.

# 3 695
Здравейте,

Накратко социални контакти и нещата стават. Но контакти къде?, според мен там където му е приятно на човек, където е себе си, а не да ходи насила на некви места просто щото си мисли, че там има еди си кво.

Прави квото ти се прави, тва ше ми е новия татус.  Laughing

# 3 696
Кити, тук съм!

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:43 от Анонимен

# 3 697
  • Sofia
   Ето, надявам се сега да успееш да ги видиш. Hug

# 3 698
Видях ги! Ехааа, ама ти си била страшна красавица!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:41 от Анонимен

# 3 699
  • Tам през Атлантическия океан
Стахотни снимки , готина мацка  Peace

Е къде ги видя тези снимки? Я бързо всеки по една снимка, ама да не я трие веднага, постиг може да се редактира до 24 часа от написването му!
И какво като Кити е обвързана, то сума ти народ тук женен и с деца се събра да дава съвети. (вкл. и аз)

Ми де да знам , нали целта е не само приказки али бали , съвети , мислех си като цяло тази тема е за необвързани , търсещи  Rolling Eyes  
Обвързаните където пускат сн. баш тук какво целят  Rolling Eyes ?  

Иначе Котката е супер , казах го  Grinning

# 3 700

Desss, да, обвързана съм от няколко години, защо реши, че не съм? Rolling Eyes Просто темата е много интересна и забавна и няма как да я напусна с лека ръка. Blush

Еми не знам твоя с и работа  Wink

Според мен тази тема би трябвало И да е полезна , както спомена някой нагоре мн. е разводнена  Grinning

Късмет на търсещите на другите също  Wink

# 3 701
Дес, това с необвързаните май отдавна отпадна и го обърнахме на готин чат мисля.

# 3 702
Ок , може
не следя темата редовно   Grinning

п.п. мислех си че си чатят 'търсещи'

# 3 703
  • Sofia
   Хаха, глупости, то е ясно, че ще подбера хубави кадри. Sunglasses Но благодаря, все пак.  bouquet

# 3 704
Ок , може
не следя темата редовно   Grinning

п.п. мислех си че си чатят 'търсещи'

Е, то май не останаха такива, не се обаждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт