Къде да си намеря половинка

• 193 471
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 675
Добре върви темата, на страница 245 вече снимки почнахте да си разменяте, скоро ще има намерили се половинки усещам.  Laughing

# 3 676
Еее ама много сте несправедливи, какви са тия задушевни нощни разговори, някои по това време вече сме "ефир 2 пожелава лека нощ на своите зрители." Посмях се сутрешно с кафето и с вас  Mr. Green Mr. Green

# 3 677
.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:42 от Анонимен

# 3 678
Това за фейса съм го пропуснала.Приемате ли хора , които не си търсят половинки ?
Просто разговора с вас ми е приятен  Grinning Ако  е "ДА", моля, някой на лични да ми прати координати  Grinning

# 3 679
  • КиТ
И аз искам да я видя тая фейс група  Whistling

Пресен случай за свалка,която при мен в никъв случай не работи,да си кажат и другите момичета в темата Mr. Green

Седя си аз и чакам една приятелка и минава някъв и ми казва здрасти  newsm78 Аз не го познавам  Rolling Eyes Joy и после идва при мен и ми се обяснява,как ме бил видял там в един автобус,не знам си кво Crazy  /аз имам доста добра фотографска памет и ако съм виждала някого два пъти си се сещам Whistling/има ли съм Фейс Бук  Shocked Joy Направо ме втрещи,толкова директно си подходи  Joy Та добре,че дойде моята приятелка,помислих си по едно време,че не е наред с централния  hahaha

# 3 680
Ама добре де никой не си признава как обичат да го свалят, с директен подход не става, с подмазване не става..какво да ви каже човек, че да ви се подкосят краката?  Thinking

# 3 681
Зависи кой.   Laughing

# 3 682
  • КиТ
Абе то ако приличаше на нещо можеше и да кандисам,ама  Joy
В тоя случай ситуацията беше налудничава и аз едвам се страйвах да не се изхиля  hahaha
Според мен трябва по друг начин да стане приказката,не да кажеш здравей и да си измисляш причини,че се познавате,от не знам си къде  Crazy
За мъжете е е ясно,че ако някоя мацка ги заговори ще стане работата,ама за жените ситуацията трябва се разглежда по друг начин  Thinking

# 3 683
.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 15:47 от Анонимен

# 3 684
Уф, наистина пишете на Жасминчето, моля, че на мен ми е мазало с тоя сурат тефтер

# 3 685
  • КиТ
Аз се присъединих Crazy

# 3 686
А добре дошла! Simple Smile

# 3 687

Хахах е то май ти си права, зависи кой Simple Smile ама да речем, че е по-грозничък и смотаничък

# 3 688
  • КиТ
Абе то не е казано,да е някъв неземен красавец,просто да изглежда на пръв поглед нормално  Thinking Crazy Joy Не е много мисля  newsm78

Примерно така:
 Blush
В момента на тоя му правя масово проучване от познати,квартал където живее,къде ходи,що  Crazy Joy като първа крачка ми хареса,че като му пратих покана веднага ме прие във ФБ,без дори да ме познава  hahaha Абе май не е много добре,ама като за проучване ме улеснява  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 11:32 от Pelenė

# 3 689
Ми супер си изглежда типченцето мисля, дерзай моме, така се прави, с желание и хъс!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт