Къде да си намеря половинка

• 193 368
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 720
Не съм, но ми върви с жените. Grinning Е, не съм и грозен, де. Ако изглеждах като някоя манекенче нямаше да е нужно 10-20 минути да се хабя за един номер, жените щяха директно да ми предлагат номерата си. Това съм го виждал на живо, убавци без никаква "игра" как биват гледани влюбено от всякакви мадами.

# 3 721
Да, ама манекенчетата са доста скучни  Wink

# 3 722
  • КиТ
Добре,това с лекия разговор и тръгване към няква тематика,ама така директно като й казваш,че е хубава,те дават ли си номера,аз не бих  Crazy Ми може да се окажеш някъв психар,който звъни през 2 минути  #Crazy
Номера го искам след поне 10-20 минутен разговор. Иначе дори и да си го даде, то шанса да ми вдигне или да си е дала нейния номер клони към нула. Все пак номера е средство към целта, а не целта.

А ок така съм съгласна,щото останах с впечатление,че го изръсваш изведнъж,без отъпкване на почвата  Crazy

# 3 723
Аз намерих моята половинка за втори път на 52 години в български сайт. Няма да му правя реклама като му кажа названието, но след повече от 10 годишно търсене в най-различни световни сайтове, където прилагах тактиката на еманципирана и независима жена, нищо не се получаваше въпреки многобройните контакти.
При последния случай заложих на исконните човешки ценности и правила за връзката мъж-жена и това проработи успешно само за 40 дни. До тогава четох много книги на четири езика, учех правилата на online dating, прилагах ги, подражавах на по-младите си приятелки, момичета от 25 до 45 години, които правеха същите опити за намиране на половинките си, и пак... нищо. Някои от тях още са сами и самотни, други родиха по едно дете и останаха пак без половинки не по тяхно желание.
Аз заложих на старата школа от баба и мама, на правилата в книгите от миналия и по-миналия век и успях.
Мъжът ме намери сам, той ме покани за запознанство, флирувахме само 40 дни online, a след това се срещнахме за първи път в Германия, където бах на работа.
Самият той е от Швейцария, но определено си търсел жена от Източна Европа и по специално от България. Преди това беше имал контакти с повече от 24 българки, като последната бил поканил на гости при себе си преди около 2 седмици. Разказа ми, че на 4я ден и предложил да и купи обратен билет за София. За толкова му стигнало търпението.
Всичко това научих много по-късно и като направих сметка на времето, оказа се че едновременно е флиртувал с мен по скайп и с имейли, а в дома си е имал гостенката от България. По ситуацията може много да се коментира, но едно е сигурно, той предпочете мен, която не беше виждал на живо.
След две години съвместен живот мога да твърдя, че дори и не съм мечтала за това, което успяхме за създадем двамата и което още повече укрепи връзката ни. Заедно имаме 4 деца, които ни възприемат като тяхното ново семейство. Но това е много лично.
Същественото според мен е, че съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги, а това не се харесва на никой сериозен мъж. Младите мъже очакват да видят в жените около себе си майките на техните деца, а по-възрастните мъже търсят всеотдайна и любяща жена, а не такава, която да се състезава с него. Докато следвах маниерите на моето модерно поколение, все нещо куцаше в бившия ми брак. Слес смъртта на баща ми прес 2007 година, майка ми, която му беше единствената жена, а и той на нея единственият мъж в живота, му остана вярна в мислите и делата си и до днес. Това ме поразяваше и беше най-добрият ми урок по пътя към моето закъсняло щастие.
Това е моят опит, който ме направи щастлива.
С удоволствие ще отговарям на въпросите ви.

# 3 724
Слес смъртта на баща ми прес 2007 година, майка ми, която му беше единствената жена, а и той на нея единственият мъж в живота, му остана вярна в мислите и делата си и до днес. Това ме поразяваше и беше най-добрият ми урок по пътя към моето закъсняло щастие.

Това е много силно.  Peace

# 3 725
Същественото според мен е, че съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги, а това не се харесва на никой сериозен мъж. Младите мъже очакват да видят в жените около себе си майките на техните деца, а по-възрастните мъже търсят всеотдайна и любяща жена, а не такава, която да се състезава с него.

и аз мисля така. за съжаление освен еманципацията на жените се появи и еманципацията на мъжете и изведнъж някои от тях започнаха да забравят за ролята си в живота на закрилници и кавалери.

# 3 726
Същественото според мен е, че съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги, а това не се харесва на никой сериозен мъж. Младите мъже очакват да видят в жените около себе си майките на техните деца, а по-възрастните мъже търсят всеотдайна и любяща жена, а не такава, която да се състезава с него.

и аз мисля така. за съжаление освен еманципацията на жените се появи и еманципацията на мъжете и изведнъж някои от тях започнаха да забравят за ролята си в живота на закрилници и кавалери.

Ужасно точно казано от Pantea. Нека добавя, че винаги може да си кавалер съзнателно. Когато си кавалер несъзнателно, е тогава вече има нещо различно.

Охо, Голди, завърна ли се?

# 3 727
Къде видяхте котенцето?Иначе аз съм 1,87 висок и неска гледах топ 10 на моделите сред мъжете колко са високи и всички са от 1,84 до 1,88. Sunglasses

# 3 728
  • Tам през Атлантическия океан
Шантал още ли не се е загатнала в тази тема  Hug
мярнах я някъде тази шматка с нов ник  Grinning

# 3 729
Не се е мернала Шантал тука, не си е развяла плитката все още  Laughing

# 3 730

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава. Мъжкарско е.

Преди известно време, точно така един мъж ми остави визитката си. Хем тогава бях с 6 броя деца  Mr. Green не се стресна човека  Laughing

Може да е преценил, че ставаш за детегледачка. Wink

Joy
И за това ме кани на кафе?  Laughing

# 3 731
Скрит текст:

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава. Мъжкарско е.

Преди известно време, точно така един мъж ми остави визитката си. Хем тогава бях с 6 броя деца  Mr. Green не се стресна човека  Laughing

Може да е преценил, че ставаш за детегледачка. Wink
Joy
И за това ме кани на кафе?  Laughing

*Дейз*, пошегувах се. Simple Smile

# 3 732

Усетих  Wink

# 3 733
  • КиТ
Добре аз да питам мъжката част,която участва тук  Crazy
Ако от листата на приятелите ви едно от момичета,което нито го познавате,нито сте го виждали,но все пак ви е приятелка  hahaha hahaha hahaha Ви пише на съобщение примерно стандартно съобщение:
Здравей
Как си?

Как бихте реагирали  Thinking

# 3 734
Дали съобщението е от мъж или жена, защо трябва да има разлика?

Общи условия

Активация на акаунт