Къде да си намеря половинка

• 193 392
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 705
  • Sofia
   А Голди къде се загуби? Thinking Липсва ведрото ѝ присъствие. Hug

# 3 706
Последно качваше снимки у буката от Дубай.

# 3 707
Аууу, да не я изтървем из емирствата, да забегне с някой скромен Харабски шейх Simple Smile

# 3 708
Black Cat е готина мачка Laughing

Не знам Ванко дали я видя и какво би измислил ако случайно му падне? Все историите му са как отказва на знойни красавици. Една му била твърде стара, друга била омъжена, трета била бременна... Joy

Ванко, ти да не си неосъзнат гей, я си помисли.

# 3 709
  • Sofia
   Е, значи, да не я мислим, добре си е. Laughing Тя по екскурзии, пък ние тук само си щракаме по клавиатурата. Mr. Green

stass, имаше и още една интересна история – уникално красива и секси мадама, която много искала Ваньо да я освети със свещения скиптър, ама той категорично отказал, 'щото била... прекалено надута, иначе, много му харесвала на визия, ама не, та не. Joy

# 3 710

Ваньо да я освети със свещения скиптър, ама той категорично отказал, 'щото била... прекалено надута, иначе, много му харесвала на визия, ама не, та не. Joy

Joy не мога

# 3 711
Иначе аз практикува директния подход. Преди заговарях с "извинете колко ви е часа" "как да стигне до еди къде си" и всичко беше доста мудно и неестествено когато се стигнеше до "хайде някой ден да излезем на кафе". Grinning

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава. Мъжкарско е. Също така никога, или почти никога, не взимам фейсбук. Винаги искам номер и като тръгнат да ми предлагат фейсбук ми става ясно, че няма да го бъде. Искат ме за някакво тяхно фенче във фейса, което да им лайква снимките и да им вдига рейтинга на профила, но за среща на живо шансовете са почти никакви. Затова казвам, че не ползвам фейсбук и адиос.

# 3 712

Ванко, ти да не си неосъзнат гей, я си помисли.

Е! и аз му казах същото ама не поверва това гейтарче малко  Mr. Green

# 3 713
Ок , може
не следя темата редовно   Grinning

п.п. мислех си че си чатят 'търсещи'

Е, то май не останаха такива, не се обаждат Simple Smile

Аз не търся... чакам да ме намерят  Mr. Green

# 3 714

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава. Мъжкарско е.

Преди известно време, точно така един мъж ми остави визитката си. Хем тогава бях с 6 броя деца  Mr. Green не се стресна човека  Laughing

# 3 715

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава. Мъжкарско е.

Преди известно време, точно така един мъж ми остави визитката си. Хем тогава бях с 6 броя деца  Mr. Green не се стресна човека  Laughing

Може да е преценил, че ставаш за детегледачка. Wink

# 3 716
  • КиТ
 hahaha

Иначе аз практикува директния подход. Преди заговарях с "извинете колко ви е часа" "как да стигне до еди къде си" и всичко беше доста мудно и неестествено когато се стигнеше до "хайде някой ден да излезем на кафе". Grinning

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава.

Добре,това с лекия разговор и тръгване към няква тематика,ама така директно като й казваш,че е хубава,те дават ли си номера,аз не бих  Crazy Ми може да се окажеш някъв психар,който звъни през 2 минути  #Crazy

# 3 717
Ми може да се окажеш някъв психар,който звъни през 2 минути  #Crazy

Звъненето през 2 минути ще е най-малкият проблем, ако се окаже психар.

# 3 718
hahaha

Друго си е да спреш някоя мацка и да й кажеш колко е убава.

Добре,това с лекия разговор и тръгване към няква тематика,ама така директно като й казваш,че е хубава,те дават ли си номера,аз не бих  Crazy Ми може да се окажеш някъв психар,който звъни през 2 минути  #Crazy
Номера го искам след поне 10-20 минутен разговор. Иначе дори и да си го даде, то шанса да ми вдигне или да си е дала нейния номер клони към нула. Все пак номера е средство към целта, а не целта.

# 3 719
Не знам защо, ама си представям stass, като хубав мъж. Такъв ли си?

Общи условия

Активация на акаунт