Къде да си намеря половинка

• 193 682
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 765
Ханибал е железен определено, направо ми съсипа невинната детска психика. За Трансформърс не знам, аз не съм го гледал, че е ужасно тъжен филм, ооообаче сто про е гледал Бачи Кико  Mr. Green

# 3 766
  • КиТ
Кой е тоя? newsm78

# 3 767
Без Габи...  Joy

# 3 768
Аз намерих моята половинка за втори път на 52 години в български сайт. Няма да му правя реклама като му кажа названието, но след повече от 10 годишно търсене в най-различни световни сайтове, където прилагах тактиката на еманципирана и независима жена, нищо не се получаваше въпреки многобройните контакти.
При последния случай заложих на исконните човешки ценности и правила за връзката мъж-жена и това проработи успешно само за 40 дни. До тогава четох много книги на четири езика, учех правилата на online dating, прилагах ги, подражавах на по-младите си приятелки, момичета от 25 до 45 години, които правеха същите опити за намиране на половинките си, и пак... нищо. Някои от тях още са сами и самотни, други родиха по едно дете и останаха пак без половинки не по тяхно желание.
Аз заложих на старата школа от баба и мама, на правилата в книгите от миналия и по-миналия век и успях.
Мъжът ме намери сам, той ме покани за запознанство, флирувахме само 40 дни online, a след това се срещнахме за първи път в Германия, където бах на работа.
Самият той е от Швейцария, но определено си търсел жена от Източна Европа и по специално от България. Преди това беше имал контакти с повече от 24 българки, като последната бил поканил на гости при себе си преди около 2 седмици. Разказа ми, че на 4я ден и предложил да и купи обратен билет за София. За толкова му стигнало търпението.
Всичко това научих много по-късно и като направих сметка на времето, оказа се че едновременно е флиртувал с мен по скайп и с имейли, а в дома си е имал гостенката от България. По ситуацията може много да се коментира, но едно е сигурно, той предпочете мен, която не беше виждал на живо.
След две години съвместен живот мога да твърдя, че дори и не съм мечтала за това, което успяхме за създадем двамата и което още повече укрепи връзката ни. Заедно имаме 4 деца, които ни възприемат като тяхното ново семейство. Но това е много лично.
Същественото според мен е, че съвременните момичета залагат преди всичко на външност и материални облаги, а това не се харесва на никой сериозен мъж. Младите мъже очакват да видят в жените около себе си майките на техните деца, а по-възрастните мъже търсят всеотдайна и любяща жена, а не такава, която да се състезава с него. Докато следвах маниерите на моето модерно поколение, все нещо куцаше в бившия ми брак. Слес смъртта на баща ми прес 2007 година, майка ми, която му беше единствената жена, а и той на нея единственият мъж в живота, му остана вярна в мислите и делата си и до днес. Това ме поразяваше и беше най-добрият ми урок по пътя към моето закъсняло щастие.
Това е моят опит, който ме направи щастлива.
С удоволствие ще отговарям на въпросите ви.

На мен това малко ми звучи като маркетингова стратегия. " Независимостта не е вървежна, но пък на общочовешките ценности може да се заложи!"
Както и мъже, които непременно търсят жени от източна Европа са ми съмнителни. Разбирам, че твоя случай не е такъв, но има безброй чужденци, които търсят жена, да скача до небето ако я заведат на някой испански курорт и е грижовна и послушна домакиня и няма големи претенции.

# 3 769
Pantea, ти си търсила мъж цели 10 години, търсила си го целенасочено. Аз не искам да търся нищо. Ако нещо ще се случва, то ще ме намери. Това е моето убеждение.  Не се виждам с регистрация в 10 сайта за запознанства и да ми отправят разни нецензурни предложения. Стратегии, тактики, това не е по моята част. Мисля по-скоро, че малко по малко, ще се науча да приемам самотата и да се чувствам достатъчно добре и без партньор.

според мен свикване със самотата не е оферта. едно е да си ти е ок да си самостоятелна и да си имаш време за себе си своите си неща, съвсем друго е да се отказваш от това кoeто искаш. ако искаш половинка, семейство и деца искай си ги и си ги търси. в живота рядко нещата се поднасят на тепсия. все пак принцовете и принцесите са много малко в света и дори и те трябва да се борят за някои неща в живота. 

# 3 770
Сега като се замисля и аз искам тайна обожателка да ми пише. Mr. Green Проблемът е че няма къде да ме види,а камо ли да ми вземе номера при положение,че го сменям доста често,а фейсбук нямам.. Laughing

# 3 771
О да,такива ги блокирам на мига  Peace

Според мен е най-добре да следя,къде ще ходи,къде се е отбелязал,че ще присъства в фейсбук съответно и аз да отида Peace Така случайно да се засечем и т.н  Crazy

Pelenė, вие имате ли общи познати? може тях да ги подтикнеш да те похвалят пред него, да ви запознаят.

# 3 772
Не можах да свикна със самотата и смятам, че е най-ужасното нещо, което може да му се случи на човек Tired Говоря за себе си  Peace Преди, когато чуех, че някой възрастен човек се оплаква от самотата, си казвах "к'во пък толкова". От собствен опит знам, че е ужасно, не да си сам, а да си самотен  Tired
Но пък винаги някъде дълбоко в сърцето си съм знаела, че ще срещна своята половинка, така че, не спирайте да мечтаете  Wink

# 3 773
Сега като се замисля и аз искам тайна обожателка да ми пише. Mr. Green Проблемът е че няма къде да ме види,а камо ли да ми вземе номера при положение,че го сменям доста често,а фейсбук нямам.. Laughing

Ехеее, Ванкоооо, как нямаш фейс  Rolling Eyes То хората така се намират вече... групи правят  Wink Айде прави профил и идвай в групата  Grinning

# 3 774

Ехеее, Ванкоооо, как нямаш фейс  Rolling Eyes То хората така се намират вече... групи правят  Wink Айде прави профил и идвай в групата  Grinning

Ами така обожателката няма да е тайна.

# 3 775
Oффф, да му имам дерта на Ванката  Joy

# 3 776
  • КиТ
О да,такива ги блокирам на мига  Peace

Според мен е най-добре да следя,къде ще ходи,къде се е отбелязал,че ще присъства в фейсбук съответно и аз да отида Peace Така случайно да се засечем и т.н  Crazy

Pelenė, вие имате ли общи познати? може тях да ги подтикнеш да те похвалят пред него, да ви запознаят.

В интерес на истината имаме и от там почнах да черпя инфо Thinking Peace

Ванко много бързо си сменяш нещо позициите  hahaha hahaha hahaha

# 3 777
О да,такива ги блокирам на мига  Peace

В интерес на истината имаме и от там почнах да черпя инфо Thinking Peace

Внимавай! Някоя обща позната може да го преоткрие като интересен обект, след като ѝ насочиш вниманието към него.

# 3 778
  • КиТ
А не аз от един познат съм се насочила  Mr. Green

# 3 779
значи - контактваш познатият ти - и му даваш бойната задача да ви запознае случайно. аз така на всичките си приятелки бях казала че се търси мъжът и те - като харесат някой, с който смятат че ще си допаднеме и се задействат хитрините за да се стигне до среща Wink ... без малко помощ - няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт