Оф ще пробвам първо тука някви чатова,така да придобия смелост и може нещо друго да измисля

Не е нужно да се отчайваш, обаче, и да се чудиш 'що ли, по дяволите, не отговаря – причините може да са десетки – като тръгнеш от това, че е възможно да си има приятелка, минеш през това, че може да е забелязал нещо в профила ти, което не му е допаднало и свършиш с факта, че може просто да е прекалено надут и себичен, за да се увлече от една такава стерилна комуникация. 
Пак казвам, причините за това може да са най-разнообразни, дори не особено смислени. Ето, например, аз съм изключителен педант – ако някой непознат (независимо мъж или жена) тръгне да ми пише съобщения на латиница, вместо на кирилица, или пък допуска правописни грешки, ще види отговор, ама друг път. 
Не смятам, обаче, че е нужно да приемаме и да се самонавиваме, че щом индивидът е от мъжки пол, обезателно ще отговори, при положение че поздравът е отправен от жена. Аз лично харесвам селективните персони, а не всеядните, ако ме разбирате...

Така случайно да се засечем и т.н 

ти ме изкара няква психарка като Ванко 
нищо не пречи да се блъсна по случайност в него

ти ме изкара няква психарка като Ванко 
Виж чичо ти Ханибал, може да ги е хапвал ама изтънченост и класа с килограмите.