Къде да си намеря половинка

• 193 665
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 750
  • КиТ
Еми и аз имам леки такива подозрения,ама виж ги другите,че казват да му пиша направо,щял да се усети  Crazy newsm78 Joy

Оф ще пробвам първо тука някви чатова,така да придобия смелост и може нещо друго да измисля  newsm78 Peace

# 3 751
Еми и аз имам леки такива подозрения,ама виж ги другите,че казват да му пиша направо,щял да се усети  Crazy newsm78 Joy

Оф ще пробвам първо тука някви чатова,така да придобия смелост и може нещо друго да измисля  newsm78 Peace

Здравей,секси как си?
Много ми харесваш сладурче и искам да се опознаем {} Wink

От твоята тайна обожателка,която всяка вечер си мечтае да бъде с теб.

Това е по добре от Здравей.Как си?

# 3 752
Миии...ако нещо почне да се дърпа, вместо да се чувства поне малко поласкан, задето си му писала, можеш преспокойно да му набиеш шутовете на тоя клоун щото не знам що за маймуна, започва да се надува когато му пише жена.

# 3 753
Здравей,секси как си?

smile3544

Тия всичките глупости мога да ги сведа до една единствена думичка  Mr. Green

# 3 754
  • Sofia
   Ами, истината според мен е малко по-различна, макар да изказвам мнение само от женска гледна точка, де, не мога да съм сигурна, че така мислят и мъжете.

Pelenė, мисля си, че ако ти си пратила покана за приятелство на въпросния господин и той я е приел, без да се опита да те заговори, най-малкото, за да разбере коя си, шансовете да отвърне и на някакво съобщение от сорта на "Здрасти, как си?" са доста вяли. Това го казвам донякъде и от личен опит. Peace Не е нужно да се отчайваш, обаче, и да се чудиш 'що ли, по дяволите, не отговаря – причините може да са десетки – като тръгнеш от това, че е възможно да си има приятелка, минеш през това, че може да е забелязал нещо в профила ти, което не му е допаднало и свършиш с факта, че може просто да е прекалено надут и себичен, за да се увлече от една такава стерилна комуникация. Peace

Пак казвам – на мен ми се е случвало да не ми отговорят нищо на поздрава, както и нееднократно пък аз не съм била комуникативната и на множество запитвания мълча като пън. Joy Пак казвам, причините за това може да са най-разнообразни, дори не особено смислени. Ето, например, аз съм изключителен педант – ако някой непознат (независимо мъж или жена) тръгне да ми пише съобщения на латиница, вместо на кирилица, или пък допуска правописни грешки, ще види отговор, ама друг път. Whistling

Та, така – всеки луд с номера си. Sunglasses Не смятам, обаче, че е нужно да приемаме и да се самонавиваме, че щом индивидът е от мъжки пол, обезателно ще отговори, при положение че поздравът е отправен от жена. Аз лично харесвам селективните персони, а не всеядните, ако ме разбирате... Peace

# 3 755

Здравей,секси как си?

На тебе ако така ти налети някоя ще я пратиш директно в лудницата. Laughing

# 3 756
  • КиТ

Здравей,секси как си?

hahaha hahaha hahaha
Разбиваш ме честно  Crazy Joy Joy Joy

Ето Black Cat 13 ме разбра  Hug Hug Hug

# 3 757
  • Sofia
   Pelenė, желая ти успех с момъка, дано се окаже читаво момче.  bouquet

Изобщо не се притеснявай да му пишеш, в днешно време няма нищо по-естествено от директната комуникация. Peace

# 3 758
Е, то това с писането на маймуница и правописните грешки не е педантство, а чиста проба проява на здрав разум. Ако получа съобщение съдържащо текста "GORDEQ SE 4ESAN BALGARKA" или "здравей асам пенка многу мие прийатно" ше има игнор и отказ за комуникация чрез закон и държавен вестник.

# 3 759
  • КиТ
О да,такива ги блокирам на мига  Peace

Според мен е най-добре да следя,къде ще ходи,къде се е отбелязал,че ще присъства в фейсбук съответно и аз да отида Peace Така случайно да се засечем и т.н  Crazy

# 3 760
Според мен е най-добре да следя,къде ще ходи,къде се е отбелязал,че ще присъства в фейсбук съответно и аз да отида Peace Така случайно да се засечем и т.н  Crazy

и после с тухла по главата иии..докато е топъл Simple Smile

# 3 761
  • Sofia
   Е, да, обаче така ще ти се наложи да измислиш повод за запознанство на място, защото нали се предполага, че младежът не те познава лично и може дори да не се сети, че сте приятелчета във FB. Laughing

# 3 762
  • КиТ

Стига де  smile3532 ти ме изкара няква психарка като Ванко  Crossing Arms

Мда Black Cat 13 newsm78 нищо не пречи да се блъсна по случайност в него  Blush

# 3 763
Според мен е най-добре да следя,къде ще ходи,къде се е отбелязал,че ще присъства в фейсбук съответно и аз да отида Peace Така случайно да се засечем и т.н  Crazy

Стига де  smile3532 ти ме изкара няква психарка като Ванко  Crossing Arms

Психарка, не! Естет!  Crazy Виж чичо ти Ханибал, може да ги е хапвал ама изтънченост и класа с килограмите.
Майтапа настрана, дерзай смело и това е Simple Smile

# 3 764
  • КиТ
О Ханибал ми е любимия сериал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе загледах,се нещо филми,сериали не гледа ли тоя човек,нищо Crossing Arms ,но няма начин,да не е гледал поне един Трансформърс Crazy

Общи условия

Активация на акаунт