Къде да си намеря половинка

• 193 396
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 780
Pantea, ти си търсила мъж цели 10 години, търсила си го целенасочено. Аз не искам да търся нищо. Ако нещо ще се случва, то ще ме намери. Това е моето убеждение.  Не се виждам с регистрация в 10 сайта за запознанства и да ми отправят разни нецензурни предложения. Стратегии, тактики, това не е по моята част. Мисля по-скоро, че малко по малко, ще се науча да приемам самотата и да се чувствам достатъчно добре и без партньор.

според мен свикване със самотата не е оферта. едно е да си ти е ок да си самостоятелна и да си имаш време за себе си своите си неща, съвсем друго е да се отказваш от това кoeто искаш. ако искаш половинка, семейство и деца искай си ги и си ги търси. в живота рядко нещата се поднасят на тепсия. все пак принцовете и принцесите са много малко в света и дори и те трябва да се борят за някои неща в живота. 
Много мило, че ме окуражаваш, само че аз съм почти на 52 и имам 2 пораснали деца - на 25 и 22, син и дъщеря.  Hug Останах без мъж преди 3 години, разделихме се. И на 52 е тежко да си сам и вероятно ще става все по-тежко. Но имам чувството, че нямам смелостта да променям тепърва живота си. Така че нищо друго не ми остава, освен примирението.
А на теб ти желая не просто партньор, а много любов в живота.

# 3 781
В темата пишат  много различни хора такива преживели раздяла, така и хора не срещнали своята сродна душа, а минали тридесет. Всеки със своите очаквания и особенности. Най- лесно си мисля, че е за младите не са обременени от предишни връзки, от ежедневието, родителите им са още свежи и не се налага да се грижат за тях. Казвате Интернет и сайтове за запознанства, но като гледам "успелите" не са много. По- скоро е място за флирт - отдалечено да си побъбриш с някого и да запълниш самотен миг , някоя вечер в която да избегнеш фарса и лицемерието на новините или някой оказал се тъп филм. Трябва хората да се срещат не с мисълта "дали  ще ме хареса" а по-скоро да покажат себе си такива каквито са. То харесването само ще си дойде, и най се усеща сутин сгушил се до любимия с топлината и мекотата на завивката и изгряващото слънце. Е тогава двете тела са едно и всяко е половинка на другото.
А по назад четох за пропорции кой висок кой нисък, кой колко изкарва , това е безмислено чесане на езици. Мислих, си че във форума  мога да намеря варианти за среща на хора с общи интереси и желаещи да се срещнат пък каквото стане, а не злободневно говорене. И друго което забелязвам, като че ли има повече женени даващи акъл, отколкото сингъл-в случая говоря за себе си. Имам близки хора които са сами и ги мисля и се безпокоя за тях,че годините минават, а щастието им бяга. Някак ако меже да се раздава това щастие и тая любов... Та затова влизам тук. А те -"близките ми хора" си живеят живота и дори си нямат идея за моите безпокойства. И какрая пожелавам на всички да намерите "Човека" с който да се събуждате сутрин.

# 3 782
  • КиТ
Maitrix много добре си го написала,благодаря ти за пожеланието  bouquet  bouquet  bouquetи наистина дано се случи скоро  Hug

значи - контактваш познатият ти - и му даваш бойната задача да ви запознае случайно. аз така на всичките си приятелки бях казала че се търси мъжът и те - като харесат някой, с който смятат че ще си допаднеме и се задействат хитрините за да се стигне до среща Wink ... без малко помощ - няма начин.

Мда напълно си права  Peace Hug

# 3 783
Между другото сватовница в модерното време в което живеем , е точно такъв човек. Обикновено е приятелка, колежка усетила че ей на`- тия хора си подхождат, що да не ги запознаем пък каквото стане. И трябва запознаватето да е "случайно", че никой не ходи на уговорени срещи, то егото с годините се увеличва, а и никой не иска да му се намесват някакви  в личното пространство. Като че ли важи- сам си ходи, като питаш как са сърдечните работ, само един поглед не се меси и това е. А пък като знам как се срина след последната връзка не го и питам.

# 3 784
егото с годините се увеличва

Мда, затва колко проста рецепта, смъкваш егуту и 100 врати се отварят.  Mr. Green

# 3 785
Сега като се замисля и аз искам тайна обожателка да ми пише. Mr. Green Проблемът е че няма къде да ме види,а камо ли да ми вземе номера при положение,че го сменям доста често,а фейсбук нямам.. Laughing

Ехеее, Ванкоооо, как нямаш фейс  Rolling Eyes То хората така се намират вече... групи правят  Wink Айде прави профил и идвай в групата  Grinning

Не ми трябва фейсбук.Чакам жената да ми падне от небето през покрива и право в леглото. Laughing

# 3 786
Чакам жената да ми падне от небето през покрива и право в леглото. Laughing

Хаха и аз така чакам да ми падне някой мъж, ама нещо не става  Simple Smile

# 3 787
Чакам жената да ми падне от небето през покрива и право в леглото. Laughing

Хаха и аз така чакам да ми падне някой мъж, ама нещо не става  Simple Smile

Не си си дала адреса затова не пада.Преди време се сещам че получих в пощата си съобщение от жена с нейна снимка телефон и адрес търсеща любовта и беше препратено на още поне 50000 пощи.Какво не правят хората за да срещнат любовта? Wink Mr. Green

# 3 788
  • Насред хаоса

Не ми трябва фейсбук.Чакам жената да ми падне от небето през покрива и право в леглото. Laughing

Joy Само внимавай да не е някоя от ония с метлите. Че обикновено те летят.

# 3 789

Joy Само внимавай да не е някоя от ония с метлите. Че обикновено те летят.

Ако е като тази нямам нищо против

# 3 790
Поздрав за търсещите Някога, някога...

# 3 791
# 3 792
Между другото сватовница в модерното време в което живеем , е точно такъв човек.

Ха така, да си дойдем на думата. Толкова мисе искаше да попитам дали бихте се обърнали към сватовници. Те обикновенно не грешат, защото познават ии двете страни. Аз като бъдеща баба няма да съм безразлична къде ще се посеят гените на моите прародители, родители и моите собствени. На младите хора, които не винаги разбират за какво иде реч, им е все тая когато си търсят партньори, на аз, като имам опит с 4 поколения, обременени с определен генетичен код, много бих желала генът на внуците ми да бъде контролиран.
От друга страна, колко са хората, които след като са се влюбили, оженили и са решили да имат деца, отиват на генна консултация. Повече от 200 години българският ген, който е славяно-арийски е бил замърсяван с други раси и родове. Днес пък изобщо не се държи на нравствеността на жената преди брака. А именно в традицията да се познава нейното поведение от преди брака, се е запазвала чистотата на рода. Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.
За наше съжаление, жени и девойки, само ние пренасяме този смесен ген, за мъжете това не се отнася. Ние сме почвата, която изхранва семето.
Мъжете страдат по друг начин от разпиляната любов. С всяка нова сексуална връзка, животът им се скъсява с по една година. Спомнете си за някой стар ерген от вашите познати, който вече не е сред вас. Повечето си отиват доста по-млади от семейните им връстници.
Често ще се намери някой да ни препоръча секс, та дори и гинекологът ще го каже, когато сме унили или емоционално разстроени. Това е правилна терапия.
Намираш си мъж, ползваш му енергията, която той ти дава, за да износиш и въведеш в живота едно дете (една година) и се чувстваш по-добре, но си получила и друг подарък - неговия непознат ген със скрити дефекти, най-често. След това питаме децата си, "абе, на кого си се метнал такъв дебил, мързелан или с киселини в стомаха?"  И така, в семейството си имаме не един, а букет от непознати мъжки качества за момчетата и момичетата ни.
И понеже етиката на сайта ме задължава да покажа извора на информацията ми, четете ето тук за Славяно-арийските веди: www.selenabg.com

# 3 793
  • Sofia
Ха така, да си дойдем на думата. Толкова мисе искаше да попитам дали бихте се обърнали към сватовници. Те обикновенно не грешат, защото познават ии двете страни. Аз като бъдеща баба няма да съм безразлична къде ще се посеят гените на моите прародители, родители и моите собствени. На младите хора, които не винаги разбират за какво иде реч, им е все тая когато си търсят партньори, на аз, като имам опит с 4 поколения, обременени с определен генетичен код, много бих желала генът на внуците ми да бъде контролиран.
От друга страна, колко са хората, които след като са се влюбили, оженили и са решили да имат деца, отиват на генна консултация. Повече от 200 години българският ген, който е славяно-арийски е бил замърсяван с други раси и родове. Днес пък изобщо не се държи на нравствеността на жената преди брака. А именно в традицията да се познава нейното поведение от преди брака, се е запазвала чистотата на рода. Ако ви споделя, че дори целувката с чужд мъж преди зачатието на едно дете е достатъчна да заложи в него гена на този мъж, сигурно ще се изсмеете, но за съжаление е така. И децата на сегашните жени все по-малко прилижат на физическите си бащи, защото в тях тече кръвта на всеки един, с когото жената е била преди това.
За наше съжаление, жени и девойки, само ние пренасяме този смесен ген, за мъжете това не се отнася. Ние сме почвата, която изхранва семето.
Мъжете страдат по друг начин от разпиляната любов. С всяка нова сексуална връзка, животът им се скъсява с по една година. Спомнете си за някой стар ерген от вашите познати, който вече не е сред вас. Повечето си отиват доста по-млади от семейните им връстници.
Често ще се намери някой да ни препоръча секс, та дори и гинекологът ще го каже, когато сме унили или емоционално разстроени. Това е правилна терапия.
Намираш си мъж, ползваш му енергията, която той ти дава, за да износиш и въведеш в живота едно дете (една година) и се чувстваш по-добре, но си получила и друг подарък - неговия непознат ген със скрити дефекти, най-често. След това питаме децата си, "абе, на кого си се метнал такъв дебил, мързелан или с киселини в стомаха?"  И така, в семейството си имаме не един, а букет от непознати мъжки качества за момчетата и момичетата ни.
И понеже етиката на сайта ме задължава да покажа извора на информацията ми, четете ето тук за Славяно-арийските веди: www.selenabg.com

Shocked bishop smile3538

Трябваше още в предишния си пост да дебютираш в темата със сектантските си бръщолевици и нравоучения, та да сме подготвени за този фанатичен монолог отгоре. ooooh!

# 3 794
Боже, колко мъка има на тоя свят...   newsm09

Общи условия

Активация на акаунт