Къде да си намеря половинка

• 193 260
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 810
  • Tам през Атлантическия океан
Сиамските котки изяждат новородените си и след това ги повръщат, ако не са били заченати от сиамец.

Май това ще ми е тазгодишната номинация за най-голяма изцепка във форума Joy . Явно никога не си отглеждала сиамски котки, за да напишеш подобно нещо.

Mухахааххааа  Laughing
темата ще стане култова  Mr. Green
и ще отиде за номинации  Joy

А темате Е : Къде да си намеря половинка  Laughing

# 3 811
  • КиТ
Сиамските котки изяждат новородените си и след това ги повръщат, ако не са били заченати от сиамец.

Май това ще ми е тазгодишната номинация за най-голяма изцепка във форума Joy . Явно никога не си отглеждала сиамски котки, за да напишеш подобно нещо.

Mухахааххааа  Laughing
темата ще стане култова  Mr. Green
и ще отиде за номинации  Joy

А темате Е : Къде да си намеря половинка  Laughing

Поне стана забавно  Joy Joy Joy

# 3 812
Ще си търсите половинка без сиамска котка.  Crazy smile3538

# 3 813
  • Tам през Атлантическия океан
Та , тематично ще пусна един цитат на руската актриса Фаина Раневская  Wink
предполагам ще го разберете  Hug

Меня очень смешит вопрос:"У вас есть вторая половинка?» Несравненная Фаина Раневская как-то сказала:" Вторая половинка есть у мозга, жопы и таблетки. А я изначально целая.»

Mr. Green

Скрит текст:
Един бърз превод на прима виста , не ми звучи като на руски ама карай  Wink

Много ме разсмива този въпрос : Имате ли си половинка ?
Фиана отговорила : Втора половинка има мозъка ,гъз@ и хапчето . А иначе аз съм си изначално цяла .

# 3 814
  • SF
Да, ама манекенчетата са доста скучни  Wink

Shocked
Нееееее…
Не сме! Grinning

# 3 815
Веднъж да хвана цаката на това животинче жената и цял харем ще си направя. Flutter

# 3 816
Веднъж да хвана цаката на това животинче жената и цял харем ще си направя. Flutter

И една ще ти бъде достатъчна, вярвай ми.

# 3 817
Една е достатъчна за едно нещо, за друго друга и т.н.

# 3 818
Така е и с мъжете - един за едно сстава,  друг за друго,  пък някои за нищо не стават.

# 3 819
Моя отначало си го бях харесала за секс, оказа се, че го бива в още 100 неща.
  Laughing

# 3 820
Всеки става за нещо, вече ако не можеш да намериш за кво е друг въпрос.  Laughing

# 3 821
Моя отначало си го бях харесала за секс, оказа се, че го бива в още 100 неща.
  Laughing

Много жени искащи ме за секс съм ги отхвърлил(7).Аз да не съм само секс играчка.Вие жените категоризирате такива като мен като труднодостъпни.

# 3 822
  • SF
Муахахахахаха! Joy

Hi5!

# 3 823
Смятам, че не трябва да  търсим половинката  под дърво и камък, ако ни е писано ще я срещнем на място, където най-малко сме очаквали и във време, в което изобщо не ти е до това. Моментът, когато виждаш човека-половинка, в повечето случаи е силно неочакван и непредвидим. Да се взираш във всеки е страшно уморително и постоянно си под напрежение, става ли, това ли е тя моята половинка.
Залагам на случайността в срещите: били те  на работното място, на излета в планината, на почивка на море, на екскурзия ......т.е. половинката е там където съм и аз стига да се открием   Laughing

# 3 824
  • SF
Ох... много сладко мнение.
Съвпада с моето.
Аз така и не знам процесът на търсенето в какво се състои. Понякога ме питат "ама ти търсиш ли?". Търся. Но не правя нищо по-специално от тези, които не търсят и не се държа по по-различен начин. Мотокрос, събори на любителите на бирата, концерти на групи, които никога не съм слушала, семинари по усвояване на енергията, фармацевтични симпозиуми - не, съжалявам, но на такива сбирки няма да съм на мястото си.
По-добре да си направя фланелка с телефонния ми номер и да я разхождам напред-назад, пък който се сети, сети. Но рискувам да се възползват и доста навлеци, ниски и дебели, с гумени джапанки и татуси с котви, както и женени, обвързани,  които търсят нещо по-така от тяхната в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт