Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 512
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, момичета! Peace От една игра на Max Factor във facebook спечелих талон за 25% отстъпка, но най-вероятно няма да го използвам. Талонът важи само в магазини Lilly и то в периода 01.04.2014г. - 30.04.2014г. На него няма име и предполагам, че не е проблем да го разменя. Не търся нищо конкретно.

Това са реални снимки на талона - отпред и отзад.
Hug

# 61
  • София
Актуализирам за размяна:

1. Academie Detente et Fraicheur, 50 ml- в тубичка (защото има и вариант в бурканче), ползван 4 пъти. Получен от Ягодка: http://www.academiebeaute.com/en/produit.php?id=58&id_pcat=388&id_menus

2. Elizabeth Arden - Eight Hour Cream - Intensive Daily Moisturizer for Face SPF 15 - хидратиращ крем с фактор, за всеки тип кожа е, но според мен през пролетта/лятото ще е по-удачен за нормална към суха такава. Останало количество- 1/3. За съжаление вече не го откривам на сайта, но тук има мнения на потребители: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=126554/ … rden/Moisturizers

3. Elizabeth Arden - 2 in 1 Facial Cleanser - гел за измиване и тоник в едно. Много приятен продукт, измива отлично, без да опъва кожата. Останало количество- около 1/3. http://bg.strawberrynet.com/skincare/elizabeth-arden/2-in-1-clea … ser/26555/#DETAIL

4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant - известният многофункционален крем на марката, имам версията, която се води без аромат, но аромат си има, силно медицински Simple Smile В нета е пълно с приложенията на кремчето, аз го ползвах основно за омекотяване на кожичките преди маникюр, както и 1-2 пъти като нощен крем. Пълен е около половината.

Търся си околоочно кремче и козметика за коса (за обем и плътност).

# 62

Здравейте, разменям руж на Lancome, цвят 21 Pink Splash. Ружът е ползван 6-7 пъти, в отлично състояние е, със четка и фолио, и картонена кутия. Годен е до 02.2016г.
Както и още два ружа, Golden Rose, хайлайтър в нежно розов цвят, използван 2-3 пъти и CATRICE, прасковен руж с добър блясък, използван 4 пъти.

Скрит текст:

Може и за някакъв аромат. Ще рвзгледам всички предложения.

# 63
  • Sofia
Добавям Givenchy prisme again 05 happy sun - нов рефил в кутия, 4 цвята, 10 гр .
Идеален за контуриране.

рефилът изглежда така

Clarins colour breeze face blush powder - нова с кутия и кадифено калъфче.

# 64
Здравейте,отдавна ви разглеждам и все не намирам време да се регистрирам и да снимам,сега изчетох правилата и инструкциите и се включвам с тези неща :

1.Булгари миниатюра
Скрит текст:
Скрит текст:

2.Karaja
Скрит текст:
Скрит текст:

3. Немска пудра
Скрит текст:
Скрит текст:

4,Ревлон спирала

Скрит текст:

5.Флормар сенки
Скрит текст:

Скрит текст:

6.Габрини лак нов

Скрит текст:

7.Немски руж
Скрит текст:

Скрит текст:

8,Karaja гланц с мирис на шоколад

Скрит текст:

Добавям
 9. calvin klein obsession- Нов в кутия,само тестван

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 19:37 от rraaddii@mail.bg

# 65
  • София
Разменям базата за сенки на Art deco, ето тази:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0+%D0%B7%D … %252F%3B900%3B600, снимката не е моя, но при интерес ще я снимам. Купена е в началото на март от Дъглас, ползване е съвсем малко.

Базата е разменена!

# 66
Здравейте! Включвам се отново със:
-Clarins Instant Smoot perfecting touch ()
Скрит текст:
-Essence I love stage eyeshadow base
Скрит текст:
-L'oreal Caresse in Romy
Скрит текст:

# 67
Разменям този руж на Диор

Ползван  много малко, 5-6 пъти

Търся фдт на Герлен екстрийм, голд или Tenue De Perfection , цвят 02, или ББ крем на герлен или диор, също и подобен цвят  фдт на ЕЛ DW  Hug

# 68
Здравейте!Разменям минит: бб крем на Ести Лаудер,фдт на кларинс и черен молива на Ланком. Heart Eyes

# 69
Здравейте! Аз имам чисто нов фон дьо тен на Loreal http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-mat-magique-%D1%84%D0%BE%D0%BD … %D1%82-p8759.html
 Подарък ми е, но не  е моя цвят и така седи. АЦвета му е номер 03 light sand Simple Smile

# 70
  • Австрия
За размяна имам следните продукти:

1. MAC Mineralize Foundation Loose Nr. 01 Light - слагала съм два пъти (всъщност... сдобих се с много подобни продукти и бих желала да редуцирам броя им) разменена!
2. Dior Capture Totale Eyes - ползвала съм го около 5 дни, достатъчно да установя, че кремчето е добро, но не редуцира 'торбичките' ми, а това ми е нужда-приоритет  Blush
3. Diorshow Maximizer - Mascara Base Serum - пробван веднъж (взех го, за да помага за интензитета при поставянето на цветни спирали, но силата на цвета им не се влияе от основата, така че продуктът ми се явява излишен)
4. Pupa - Vamp! mascara black:

Скрит текст:

на промоция бяха 2бр. Впредвид, че спиралата е леко суха по начало - две са ми много.

Бих се зарадвала на размяна с Filorga, Talika, Аrtdeko, както и на цветни спирали за мигли. Не държа на равностойна ценово размяна, разбира се, за моя сметка. Всъщност.. отворена съм за различни предложения и ще отговоря задължително  Peace

# 71
Разменям компактната пудра на Нарс пробвана 2-3 пъти.Търся и свободната на Шанел 20 ,но ще разгледам всяко предложение.

# 72
  • София
Здравейте, момичета! Peace От една игра на Max Factor във facebook спечелих талон за 25% отстъпка, но най-вероятно няма да го използвам. Талонът важи само в магазини Lilly и то в периода 01.04.2014г. - 30.04.2014г. На него няма име и предполагам, че не е проблем да го разменя. Не търся нищо конкретно.

Това са реални снимки на талона - отпред и отзад. Hug

Молив за вежди Flormar No. 402 (Нов)
Снимки: без светкавица в ляво и със светкавица в дясно.

И лаковете: Има по-подробна информация за тях в темата за размяна на лакове.

Търся: Основа за сенки, но не е задължително. Бих се зарадвала на всякакво предложение. Отговарям винаги. Peace

# 73
  • София
Разменям:

1. Mary Kay NouriShine Plus блясък за устни, цвят корал.  Само пробван. Не е моят цвят.
2. Deborah Glossissimo №6 блясък - 2 пъти ползван

3. Essence quattro сенки за очи - ползвани 2-3 пъти

4. Alverde Lidschatten quattro chocolate сенки за очи - само тествани

5. MaryKayAtPlay сенки за очи - ползвани 5-6 пъти

6. Mary Kay Time Wise комплект овлажняваща гел-маска 21 мл. и овлажняващ тоник 26 мл.- нов

7. Руж от Грация Shiseido - пробван веднъж РАЗМЕНЕН

8. Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Ultra and Firm Moisture CreamSPF30 (7,5 ml) - нов

9. La Roche-Posay Lipikar Lait липидовъзстановяващо мляко за тяло против сухота (15 мл) - ново

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 17:11 от helenal

# 74
Разменям две от трите стъпки на Клиник,първата стъпка сапуна за комбинирана към мазна кожа и лосиона втората стъпка от третият вариянт за мазна кожа,приемам всякакви предложения освен кремове за лице,сенки и ружове,снимките са реални.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт