Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 519
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia

Аз да си призная от много отдавна разменям само с момичета с които се познаваме. С непознати сме разменяли разни дреболии.

Сега като се замислих разменям основно с Пепи, Аленка и Плачолина  Laughing

И с мене си разменяла.  Crossing Arms Още се радвам на Карго палитрата.  Laughing

За мене няма значение лична среща ли е, от Варна ли е и подобни. Има хора, които знам отдавна тук и съм преценила, че мога да им имам доверие. Всъщност повечето са такива. С нови потребители не бих разменяла и това няма нищо общо с честност, справедливост и т.н.

леле ужас , ми аз съм кажи речи чистак нова  Laughing Laughing Laughing и аз няма да разменям с теб тогава  Grinning

Шегувам се разбира се. Просто казвам , че не мисля че е редно нови потребители да се дискриминират по този начин , не е редно.

# 166
Кой с кого да разменя е въпрос на личен избор, винаги е било и винаги ще бъде.
Моля, темата по принцип не е дискусионна /измамите са извънреден случай/, не я обръщайте на спамо-чат.

# 167
Няма да отговарям на неуместни коментари на кои какво му светнало и на кои не,само ще подчертая че аз много рядко правя лични срещи,и не тя а аз не пожелах лична среща,тъи като не смятам за необходимо да се срещам със всеки с които разменям нещо,освен това,това е въпрос на личен избор,отделен въпрос е  ако някои търси запознанства и приятелства може тогава да се вижда с когото си иска,аз просто исках да разменя продукт по начин които ми е удобен на мен.Оспамихме жестоко темата,спирам,просто не разбирам хора на които им доставя удоволствие да слагат сол в раната на някои,и да се изказват неподготвени.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 16:35 от sweety :)

# 168
  • Berlin
Да предложа нещо за размяна тогава? Simple Smile

La Roche Posay Physiological Cleansing gel - нов, неотварян

# 169
  • в 1001-та нощ
...
Аз досега не съм имала проблеми с размените, лошото е, че при такива случаи, като със Суити, ставаш подозрителен към новорегистриралите се, а със сигурност не всички са недобронамерени Confused Мен продължава да ме дразни постоянството, с което ми се предлага абсолютно неравностоен продукт на предлагания от мен - не държа да цепя стотинката на две, но не може напр.  да разменяш червило на Ив Сен Лоран и в замяна да ти предлагат продукти на Есенс и ДМ Confused

Почерка на Сонатра/Дудана, която дори се възмущаваше, че сме жалки, щом толкова държим на "равностойна" размяна  ooooh! ooooh! ooooh!

# 170
  • гр. София
Разменям:

Скрит текст:
1. Френската ревиера бронзанти на Тоо Faced

2. too faced natural at night

3. too faced jingle all the way palette

4. sephora artist blush

Продуктите са купени през януари в Сефора. Ползвани са не повече от 3-4 пъти. При интерес ще пратя реални снимки.

# 171
  • Belgium

За момичетата от София, трябва да ви светне лампичката, ако някой не иска лична среща...

А, Наде, не винаги.

Разменях лакове със съфорумка, която не познавам, и тя нямаше възможност за лична среща.
А всичко си беше ок  Wink
Според мен трябва да има ограничение за публикуване в темите за размяна както е в някои подфоруми: потребители с по-малко от еди-колко-си мнения, да нямат право да публикуват в Размените.

# 172
  • Sofia
Това няма да помогне, нали могат да четат и да пращат лс.  Rolling Eyes

# 173
  • виртуално
за размяна

Clarins Instant Sun Light 14g - нова
Clarins Palette Quatuor 40 forest - ползвана
Clarins Bronzing Duo 02 medium 10g - ползвана
червило Astor SOFT SENSATION 114 - ново
червило L'Oreal Colour Riche 708 Aishwarya beige - ново
сенки Еssence 67 forest fairies зелени - нови
сенки Astor 600 parma светло лилави - нови
сенки Astor 830 curacoa blue тъмно синьо - нови
сенки Rimmel 410 тъмно лилаво - нови
Bourjois 24H Color Edition зелени и бордо - тествани
Maybelline Color Tattoo сини - тествани

Скрит текст:

търся най-много озаряващи перли, пудрата на Нарс, шоколада на Too Faced, хайлайтери, скинфиниши, синя Мис Манга, лакове и други ....

# 174
  • Австрия
За размяна имам следните продукти:

2. Dior Capture Totale Eyes - ползвала съм го около 5 дни, достатъчно да установя, че кремчето е добро, но не редуцира 'торбичките' ми, а това ми е нужда-приоритет  Blush
3. Diorshow Maximizer - Mascara Base Serum - пробван веднъж (взех го, за да помага за интензитета при поставянето на цветни спирали, но силата на цвета им не се влияе от основата, така че продуктът ми се явява излишен)
4. Pupa - Vamp! mascara black:

Скрит текст:

на промоция бяха 2бр. Впредвид, че спиралата е леко суха по начало - две са ми много.

Бих се зарадвала на размяна с Filorga, Talika (подхранване на мигли), Аrtdeko (грижа за ноктите), както и на цветни спирали за мигли. Не държа на равностойна ценово размяна, разбира се, за моя сметка. Всъщност.. отворена съм за различни предложения и ще отговоря задължително  Peace

Добавям четки на zoeva 224, използвала съм я около месец и 315 за очна линия, чисто нова, непробвана.

# 175
  • Плевен
Разменям палитрата Naked 3, купена от HQ hair ползвана броени пъти.

За нея предпочитам шоколада на ТФ, но ще разгледам всяко предложение.

# 176
Разменям:
Фон Дьо тен Dior Forever 030 - medium beige (тъмен ми е за съжаление)
http://prikachi.com/images.php?images/768/7125768R.jpg
Както и гела на Clarins за отоци и тъмни кръгове
http://www.sephora.com/eye-contour-gel-P94820
И двете неща са ползвани по 4 5 пъти.

# 177

Предлагам-

L'Orеal Paris Sublime Soft мляко за почистване на грим, само пробвано, но не ползвам.
http://www.enzo.bg/loreal-paris/sublime-soft-mljako-za-pochistvane-na-grim/
Скрит текст:

BVLGARI душ гел, нов 75мл.
Скрит текст:

Angel Professional крем за коса и гел с мокър ефект, нови 30-40мл не мога да преценя, част от този комплект - разменени
 http://www.angel-haircare.com/products/product.php?product_id=91
Скрит текст:

Bourjois Healthy Mix Illuminating Brush Conceale, коректор нов, само пробван, цвят 62 - http://www.baroness.co/bourjois-healthy-mix-illuminating-brush-concealer.html
Скрит текст:

Revlon ColorBurst Lipstick Raspberry 045, ново, само пробвано-
http://snapittoday.com/revlon-colorburst-lipstick--raspberry-045-p692t
Скрит текст:

Търся перли или олио за коса, но ще разгледам всичко.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добавям и този нов несесер 10 части, комплект за маникюр на Арт 93-
Скрит текст:

# 178
Търся МАК  Soft and gentle Hug

# 179

Общи условия

Активация на акаунт